Merhaba arkadaşlar... öncelikle hepinize iyi oyunlar dilerim. benim size sormak istediğim birşey olacak. ui (user interface) hakkında. şimdi bazı sitelerde gördümki arkadaşlar çok değişik şekillere sokmuşlar ekran görüntülerini. mesela mini mapi ortaya aaşaya almış ve sağına soluna buttonlarını felan dizmiş. gayet hoş. baktım bende klasik stillerden sıkıldım addonları dolaştım ve X-Perl unit frames diye bir addon yükledim. kendi ismimin ve bilgilerimin olduğu kutucuk felan değişti 3d resmim felan cıktı. aynı zamanda party memberlarda öyle oldu. bu hoşuma gitti ama bir sorun var. orjinal görüntüde çıkıyor addon görüntüsüde çıkıyor. yani herşey çift oldu. ben şimdi orjinal party member ve kendi görüntümü görmek istemiyorum addonunkini görmek istiyorum sadece. bunu nasıl disable edebilirim? yardımcı olursanız öyle sevineceğim ki.. size fotograflarla anlatmak isterdim, gördüğüm o interface leri. bir arkadaşınki özellikle çok hoş olmuş. ben sadece o görüntüyü değiştisem bile yeter diğerlerinden memnunum. addonlar ve özellikle interface ile ilgilenen arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. iyi oyunlar dilerim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme