Şimdi Ara

UIQ3lerde Z diskine erisim saglandi! Hos geldin uiq3.3!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar artik tam olarak telefonumuzun z diskine setool3 ve toolboz yardimiyla erisim saglayabildik. Artik bizde java SElerde oldugu gibi modifiyeli firmwareler yapabilecegiz. Internete cepten girdigim icin orjinal url yi ekleyemiyorum. Konuwww.persian-forums.com daki uiq forumundaki uiq modding bolumunde uiq3 cooked firmware seklinde gecio. tam olarak nasil firmware modifiye edip z diskine yazabilecegimizi ogrendim. Artik uiq3.3teki bir cok programi uiq3.0 platformuna ekleyebilecez. diger telefonlardaki uygulamalari portlamaya gerek kalmadan dogrudan z diskimize yazip kullanabilecez. Tek sorunumuz setool3 ve toolboz bulmak. Istanbul weya izmitte toolboxu we setool3u olan ve bu konulardan anlayan tamirci tanidiklariniz warsa buraya ekleyin. Cevaplarinizi bekliyorum. Hepimize hayirli olsun.

• setool ve toolbaz nedir bilmiyorum ancak bende p1i kullanıyorum.ancak geçen tiner döküldü ekranın yarısı dokunmatiği hissetmiyor,tuş takımının yarısı da çalışmıyor.yaptırmayı düşünüyorum ancak bi 200 kağıt gider diye düşünüyorum.bi yandanda,samsung i8910 hd almayı düşünüyorum.ama bu telide bi türlü bırakamıyorum.pcden daha hızlı mesaj yazıyordum..ama şu modifiye ile ilgileniyorum.ben yalovada oturuyorum.gölcükte çalışıyorum ama izmitte bu işten anlayan birilerini tanımıyorum.gelişmeleri takip edicem ben...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.