Şimdi Ara

UK PSN'den alışveriş yapamayanlar...BURAYA!!!...İngilizce mail eklendi...ÖNEMLİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
4.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda günlerdir dolaşıyorum, sadece burada değil EA forumarında, yurtdışı forumlarında vs. vs.

Herkeste aynı problem var, Suudi Arabistandaki adamlar da bile aynı problem var... US PSN'den alışveriş yapabilmesine rağmen, hiç kimse UK PSN'den alışveriş yapamıyor...

Bu konuyu legal bir ortama taşımak ve kendi kendimize sağda solda yırtınmamak için Sony Türkiye'ye mail atmayı öneriyorum...

Bize PS3 satmasını biliyorlar... Buna da çözümü kendileri bulacaklar... Çünkü biz bulamıyoruz...

Bununla ilgili örnek bir e-mail draftı hazırladım, eğer değiştirmek isterseniz değiştirebilirsiniz.

Sanırım hepimiz sıkıntımızı dile getirisek, sonuca varabiliriz...

Sonuca varırsak da bu DH'nin ne kadar güçlü bir site olduğunu gösterir.

SONY Türkiye'nin mail adresi : bilgi@eu.sony.com
    ---------------
    Konu : UK PSN Alışveriş sorunu

Merhabalar,

PS3 ve Donanimhaber.com kullanıcısıyım...
    US PSN'den alışveriş yapabilmeme rağmen UK PSN'den alışveriş yapamıyorum...
    Ve bölgemizde satılan oyunların PAL versiyon olduğunu ve hiçbir oyun için eklenti yükleyemediğimi düşünürsek, siz de takdir edersiniz ki ortada çözülmesi gereken bir sorun var.

Bunun SONY ve PS3 için büyük bir maddi kayıp olduğunu düşünürsek, bu konuyla ilgili çözüm önerilerinizi acilen bekliyorum.

AD SOYAD
    ---------------
    Arkadaşlar, ingilizce maili yazdım... Bunu kullanabiliriz.. Eğer eklemek istediğiniz başka şeyler de varsa lütfen belirtiniz. Bence bu maili yazarken CC'ye de bilgi@eu.sony.com koyalım ki, anlasınlar ne yapmak istediğimizi...
    info@sony.com
    info@playstation.com
    info@us.playstation.com
    info@eu.playstation.com
    ---------------
    Subject : Solution proposal for shopping in UK PSN

Dear Sirs,

I'm a an owner of PS3 and a user of Donanimhaber.com which is the biggest PS3 owner community in Turkey.

Despite, I am able to have shopping in USA PSN, my credit card is acceptable by USA PSN, unfotunately, my credit card isn't accepted by UK PSN to buy a game or expansion of a game.

As you better know, in our region, all PS3 games are being sold as PAL version. Because of that, we are unable to make shopping in UK PSN that i've explained above paragraph.

In the light of these, if we think that is a big financial lost for SONY and PS3. I kindly ask you to explain me a solution to buy games or expansions from UK PSN.

Thanks for your kindly co-operation in advance.

best regards,

NAME AND SURNAME
    ---------------

Haydi beyler başlayalım...

Kimlerin mail attığını da buraya yazacağım...
    1- Navalarchitect
    2- bozkan38
    3- sipru81
    4- escopunto
    5- egoktepe
    6- kharonya
    7- GoldPunch
    8- doganreis
    9- gogorock
    10- harmonyoa
    11- drejtc
    12- Elemriel
    13- cemege35
    14- khan_1903
    15- Deniztns
    16- 2fast4u
    17- siyahbalik
    18- evren4life
    19- Mrtk2
    20- kocagurbuzh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NavalArchitect -- 27 Nisan 2009; 9:53:55 >

• mail gönderilmiştir.
  • bende varım
  • başlığı görünce ben de bir çözümü var sandım...

daha önce çok konuşuldu, hatta site bile kurdu arkadaş... sonuç?...

link burada...http://forum.donanimhaber.com/m_25519225/tm.htm
  • Mail yollandı
  • Benim kartı hiçbiryerde kabul etmiyor önceden ediyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: C-TRanger

başlığı görünce ben de bir çözümü var sandım...

daha önce çok konuşuldu, hatta site bile kurdu arkadaş... sonuç?...

link burada...http://forum.donanimhaber.com/m_25519225/tm.htm

Evet bunu biliyorum ama şu anda site çalışmıyor ve artı olarak konu soğumuş...
    En azından biz isteğimizi dile getirelim... Ben birşeyler olacağı inancındayım ki bu yüzden başlığı açtım...,

Herkese saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sony türkiyenin vereceği cevap belli yakında türkiye psn çıkacaktır. hazırlıklara başlandı falan diyerek oyalayacaklardır. ama tr psn çıkana kadar zaten kesin bölge kodu kalkar biz de her psnden eklentileri indiriyor oluruz. bence büyük düşünüp düzgün bir ingilizceyle direkt sony ye mail atılsa daha iyi olur. belki eklentilerdeki bölge kodunu daha kısa zamanda kaldırırlar.
  • Beni de ekleyebilirsin.
  • yaklaşık 5 gün önce mail attım içeriği aynı olan bir mail..Geri dönüş bile yapma nezaketi göstermediler
  • PSN ler birlestirildigi zaman bu sorun ortadan kalkacaktir. Onun icinde biraz daha sabir arkadaslar. Bu ay icinde biseyler olacak gibi PSN lerin birlesmesi ile ilgili....
  • gönderdim
  • İtalya PSN'sine üye olup, İtalyan bir kredi kartıyla alışveriş yapabilir miyiz acaba? Hiç bunu deneyen oldu mu arkadaşlar? Ya da duyan?
  • Arkadaşlar...
    Bir de sikayetvar.com 'dan da bu "http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full-playstation-0-0-0--420451-.html " şikayeti takip edebilirsiniz...
  • Mail gitti
  • bende bir mail attım.
  • bende zannettimki bir yolunu bulup alışveriş yapıtınız
  • şu gerzek sony bir psn kartı çıkartamadı adamlar avrupayı bile takmıyorlar
  • mail gönderilmiştir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.