Şimdi Ara

Ukitap Davetiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceden açtığım konularda sürekli 300-500 liralık kitap siparişi verdiğim görülmüştür, kitaba harcadığım paraya kesinlikle üzülmüyorum ama çok uzun zamandan beri Ukitap sitesini de sürekli takipteyim. Bir türlü açmadılar davetiyesiz üyeliği. Araştırmalarıma göre orda daha cüzi fiyatlarda kitap alabilmemiz mümkün. Eğer aramızda aktif olarak kullanan varsa özelden davetiye rica edebilir miyim?

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• umarım bulursunuz. ben de istiyorum bir tane.
  • mümkünse ben de üye olmak istiyorum ukitaba.üye arkadaşlara bir rica da ben ekleyeyim.
  • hocam ben üyeydim ama sebep söylenmeden atıldım.diyeceğim o ki site tek kişinin kişisel egoları doğrultusunda işlemektedir ve seni kitaplardan soğutacak tipler de cabası.
  • Ben o siteye uyeyim nasil davetiye gonderebilecegimi soylerseniz yardimci olurum size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayakitabevi

hocam ben üyeydim ama sebep söylenmeden atıldım.diyeceğim o ki site tek kişinin kişisel egoları doğrultusunda işlemektedir ve seni kitaplardan soğutacak tipler de cabası.

Sınırsız mı attılar sizi hocam? Tartışmaları takip ediyordum o kadar da ciddi bir olay yoktu. Eğer süresiz olarak atmışsa admin, ok yanlış yapmış. Zaten banlamaı da yanlış biriyle tartıştın diye ban mı yenir?

• evet sınırsız atıldım hocam.görünür sebep bir üye için takas yapmadan yorum yaptım ve bunu da ne kadar doğrudur diye belirttim buraya yazmam şeklinde.konu şöyle başladı; tam anlamıyla şımarık bir üyeye takas teklif ettim.olur dedi 2 kitaba 2 kitap.uzunca bir süre kitap beğendi listemden.biri ayrılmıştı dedim ona müşterisi var diye başka beğenir misin.yine uzunca bir süre sonra başka seçemedim dedi.ben de diğer kitabı yapalım 1e 1 diye dedim.yine uzunca bir süre sonunda yok saol takas yapmıyorum dedi.bu 1 saatin üzerine onun bu süreçteki tutumlarını eleştiren sert bi yorum yazdım.ki bu onun ilk yaptığı bir şey de dedğildi.yönetici de bana kendi fikrini belirten bir mesaj atmış.ukitaptakilerin bana ihtiyacı olmadığı şeklinde.zaten bir tamamen yozlaşmış tip te var.biri shadywessa tamamen adam koleksiyon ve ticaret yapıyor.buradaki nicki caca_1907.onunla da tartışmıştık daha ömce bana köylü kurnazlığı yapıp benden 15 tlye almak istediği kitabı 50ye satmaya kalkınca.bu olaydan sonra da provake etti ortalığı ve görünen o ki admindan torpilli bir tip.zaten adminin kafası da farklı değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turktorrent Davetiye
    geçen yıl açıldı
    Turktorrent.us davetiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biriniz bana da davetiye atabilir mi ? Sagolun simdiden

• davetiye alabilir miyim?
  • bende davatiye varsa alabilirmiyim
  • Hocam varsa bi davetiyede ben alabilir miyim.?

• Bende alabilirmiyim bir davetiyr enfornog@Gmail.com

• Arkadaşlar konu biraz horlamış gibi olcak ama davet atabilecek kişi bana pm atabilir mi Allah rızası için şimdiden teşekkürler :)
  • varsa bende alayim cok makbule gecer..

• Bnde istiyoruuuuum bendeee

• davetiye alabilen var mı?
  • üyeliğim var ama davetiye atamıyorm
  • Ben alamadim ne yazik ki :(

• Arkadaşlar bende kaç gündür arıyorum..Lütfen banada gönderirir misiniz...
  • davetiyesi olan bir el atıverse, ne kadar makbule geçer anlatamam. emre@its.com.tr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.