Şimdi Ara

UKLA ACADEMY Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Temel ingilizcem var(okumada %50 'yim), konuşmaları da %35 oranda anlıyorum ama konuşmada sıkıntı çekiyorum.. İngilizcemi geliştirmek ve konuşabiliyor olmak için kursa gitmek istiyorum.

Sonrasında da almanca(işim için)

UKLA ACADEMY düşünüyorum.

Giden var mı?

Nasıldır ve ücretler ne alemde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 24 Ocak 2009; 23:29:32 >

• Merhaba,

Ben Bursa'daki UKLA ACADEMY de ingilizce eğitimimi aldım ve eğitim sistemi çok kaliteli. Özellikle Yabancı Eğitmenlerinin bulunması ve derslere 3 farklı eğitmenin girmesi bakımından fark yaratan bir eğitim sistemi var. Daha çok öğrendiğimizi kullanmaya ve pratik yapmamıza olanak sağladığı için konuşmamız da okumamız da anlamamız da aynı doğrultuda kendiliğinden gelişiyor. Ben çok memnun kaldım ve herkese de tavsiye ediyorum.

Fiyatlar konusunda da eğitim saatleri göz önüne alındığında çok yüksek rakamlar yok aslında ve farklı ödeme seçenekleri de var size göre bir ödeme planı çıkarabiliyorlar. Mutlaka gidip konuşmanızı tavsiye ediyorum.

• İZMİR UKLA öğrencisiyim. UKLA' dan çok memnunum UKLA İzmirdeki en iyi kursların başında bence
  • Hortlatıcam konuyu ama ukla academy nasıldır eskişehir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.