Şimdi Ara

Ukrayna (Kiev) Tatili 2010

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
3
Favori
24.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşımla birlikte bayramda kiev'e gitmeyi planlıyoruz... 3 gece 4 gün kalacağız...evde kalmak istiyoruz... bugünlerde vize işini halletmeye çalıyoruz, danışman şirketler pasaport ve 1 fotoğraf yeterli olur dediler ve 100 dolar istiyorlar...kendimiz vize çıkarsakda 50 dolar'a mal oluyor...tabi bunun bide ankaraya gidip gelişi var...o yüzden danışman şirkete yaptıracağız...sadece vize 100 dolar'a mal olacak...uçak biletlerini thy ve aerosvit' den takip ediyorum sürekli değişken olmakla birlikte thy 650 TL civarı, aerosvit ise 450 TL civarı... sizce aerosvit' i tercih etmelimiyiz? bir sıkıntı çıkarsa ne kadar ilgilenirler soru işareti !

Bunun dışında kiev' de kalmak için gecelik maksimum 50 dolar'a kadar düzgün evler varmı bildiğiniz ?

Birde bazıları hava alanında deport yemişler.. Yanımızda dönüş bileti ve otel/ev rezervasyonumuzu alsak havaalanında sorun çıkmaz diye düşünüyorum, sizce ?

Son olarak başka tavsiyeleriniz varsa söylerseniz sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosmarcos -- 13 Ekim 2010; 11:17:32 >
  • güncel...

arkadaşlar yok mu tavsiyede bulanacak arkadaş... nerelere gidilebilir...şehrin merkezi nerelerdir...şehir merkezinde metro'ya yakın bir ev tutmak istiyoruz...

ayrıca ukraynanın para birimi Grivna (hryvnas).. Peki euro kullanılmıyor mu bu ülkede?
  • couchsurfing sitesinden hem kalacak yer bakabilirsin hemde bilgi alabilirsin
  • Merhaba Arkadaslar

Ben Kievde emlakcilikla ugrasmaktayim .Forumda yazinizi sans eseri gordum , Kievde bizim kendimize ait vermis oldugumuz sayimiz 13. Hepsi merkezde ve merkeze yakin yerlerde bulunmaktadir.

Oncelikle Kievde gezilecek yerler :

Ozellikle bizim turk arkadaslarin tarihi turistlik yerlerden once belirledikleri nasil kiz kaldirabilirim sorusunu aciklamak istedim :

Ukraynada Kiz kaldirmaniz icin herhangi bir diskoya duzgun bir kilik ve kiyafetle gitmeniz yeterli olacaktir. Cunku ukraynalilar hem giyinmeyi bilmiyor hemde bizdeki karizma hic birinde yok.

Bizim Ukrayna-Kiev ve Turkiye Ankarada yani baskentlerde ofislerimiz bulunmaktadir.
    Forumda reklam yapmak yasak oldugu icin adres ve telefonlarimi yazamiyorum ama arkadaslar bilgi almak isterseniz kievemlak@hotmail.com adresinden Kiev Ofisimize kievapart@hotmail.com adresinden Turkiye ofisimize ulasabilirsiniz.

Vize alma konusunda vizelerinizi herhagi bir firmanin ayarlamasi daha uygun olacaktir. Bunun sebebi Voucher denilen belgenin ayarlanmasidinr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

couchsurfing sitesinden hem kalacak yer bakabilirsin hemde bilgi alabilirsin

(beleş)
  • bizim arkadaşlar belarus ve kiev turu yaptılar 15 gün . şişip geldiler.

burdakilerin dolduruşuyla , hadi aslanım, vay koçlarım demesiyle sanki uzaya gidermiş gibi bir havalarla gittiler,
    kiev, istanbul aksaray gibi bir yermiş ağalar, belarusta da kızlar konuşup içki ısmarlatıp ısmarlatıp paralarını yemişler bu enayilerin en son da kaybolmuşlar.

kiev desen orda bara bile girmeye korkmuşlar çakal çakal tipler. en son kendi paralarıyla ( o da kredi karttan ) fahişelerle beraber olmuşlar.

bi daha da gitmemeye karar verdiler. yakın arkadaşları haricindekilere de şöyle yaptık böyle ettik demeye karar vermişlerdi, diyorlar da herhalde.

nedense bizim millette 'avrupada kızlar veriyomuş reyiz' görüşü var. millet işinde gücünde.
    antalyaya tatile eğlenmeye gelenlerle karıştırmıyalım ağalar.

bizdeki karizma onlarda yok sözüne de 10 dakka güldüm.
  • ARKADASLAR SELAM BEN VE ARKADASIM DUN UKRAYNA KIEV VE ODESSA DAN GELDIK 10 GUN KALDIK VE GITTIGIMIZE GIDECEGIMIZE BIN PISMAN OLDUK VE UKRAYNA YA GIDECEK ARKADASLARA SESLENIYORUM GITMEDEN ONCE BIR DUSUNUN DERIM NEDEN MI INSANLARIN AKLINA UKRAYNA KIEV ODESSA DENINCE NE CAGRISTIRIYOR ONU BILMIYORUM AMA BIZIM YASADIKLARIMIZN BAZILARI ISTANBULDAN THY ILE NE HAYALLERLE KURMUS OLDUGUM UKRAYNA KIEVE GITTIGIMIZDE HAVA ALANINDA BILE BUTUN HAYALLERIMIZ SUYA DUSMEYE BASLADI TURKIYENIN EN KOTU HAVA ALANI BU KADAR KOTU OLAMAZ TAKSIYE ATLADIK VE DAHA ONCE REZERVASYONUNU YAPTIRDIGIMIZ OTELE GELDIK EV KIRALAMAYI COK DUSUNDUK AMA HALI ILE PIYASADA BIRTON DOLANDIRICI INSAN COK OLDUGU ICIN EMLAK SIRKETLERINE GUVENMEDIK KI TURKIDEN DE BILMELISINIZ KI EMLAK CIYA ELINI VERDINIZMI KOLUNUZU ALAMAZSINIZ NEYSE UZATMADAN KONUYA GECELIM GELDIGIMIZIN ILK GUNU OTELDE DINLENDIK GECE BIR YERE CIKMADIK YOL BAYA YORMUSTU BIZI ERTESI GUZEL BIR GUN GECIRMEYI PLANLIYORDUK CUNKU UKRAKNA KIEV BIZLERE OYLE ANLATILIYORDU KI YOK KIZLAR SOYLE BOYLE TARIHI SOYLE SEHIR BOYLE GUZEL BIZDE SABAH KAHVALTISINI YAPTIK YOLA KOYULDUK HEM SEHRIN TARIHI YERLERINI GEZELIM SONRADA EGLENIRIZ DIYE DUSUNUYORSUK ONCE SEHIR DEMEYE 1000 SAHIT ISTER SEHIRDE KIMI ARARSAN NE ARARSAN VAR TIPLERI BOZUK MODEL MODEL INSANLAR BIZ ESKIYADAN FARKININ OLMADIGINI DUSUNUYORUZ SEHIRIN EN ONEMLI BIR CADDESI VAR ODA YANLIS HATIRLAMIYORSAM KIRSATIK MI NEYDI TAM HATIRLAMIYORUM BIR O CADDE BIRAZ GUZEL ONUN HARICINDE BUTUN HERYER KOHNE VE TEHLIKELI GECE NORMAL BIR INSAN SOKAKTA BULAMAZSINIZ ALKOLIKLER VE NERDE NE YAPACAGI BELLI OLMAYAN INSANLAR DOLU ORDA TANISTIGIMIZ BIR TURK ARKADASIMIZI GASP ETMISLER VE 2000 DOLAR PARASINI ALMISLAR VE BIZ BUNU DUYUNCA URKMEYE VE KORKMAYA BASLADIK BIZ NEREYE GELDIK DIYE SORDUK VE IKIMIZDE BIRBIRIMIZE BAKTIK ANLASILDIKI DIKKATLI OLMAK GEREKIYOR GECE ARENA CITY DIYE BIR GECE KULUBUNE GITTIK ICERIDE ORTA SEKIL KILIK KIYAFETI DUZGUN ERKEK VE KIZLAR VAR VE BAR BOLUMUNE GECIP ICKILERIMIZI ALIP TAKILMAYA BASLADIK GELEN BAKIYOR GIDEN BAKIYOR ALLAH DEDIK BU NE BIZ NEREYE GELDIK YASADIKLARIMIZ BIR AN UNUTUP NERDEYIZ DIYE KENDI KENDIMIZE SORMAYA BASLADIK MEKAN VE ICERDEKI ORTAM SUPER GECENIN ILERLEYEN SAATLERINDE 2 TANE HATUN YAPTIK RUSCAMIZ YOK DENECEK KADAR AZ IYI INGILIZCEMIZ VARDI KIZLARLA KONUSTUK EGLENDIK FALAN DERKEN GELEN HESAP 650 DOLAR NE MI ICTIK KISI BASI 3 TANE VOTKA REDBULL HESABA ITIRAZ FALAN OLACAK GIBI DEGIL NEYSE HESABI ODEDIK TURKIYENIN NERESINE GIDERSEN GIT BOYLE BIR HESAP SEKLI YOK ORDA 1 KAZIGI YEDIK VE IKINCI BOMBA KIZLARDAN PATLADI HATUNLARI BIZ OTELE GOTURMEYI DUSUNURKEN HATUNLAR BIZDEN SAATINE 250 DOLAR ISTIYOR KISI BASI BU NE ANASINI SATIM TURKIYEDE BILE BU KADAR DEGIL KI BURASI MEMLEKETLERI DAHA UCUZ OLMASI GEREKIRKEN BIZDEN SAATLIK 250 DOLAR ISTIYORLAR NEYSE 2 GUNUMUZ OLDUGU ICIN ALDIK 1 SAAT TAKILDIK AMA BU SEFER DAHA DIKKATLI OLMALIYIZ DIYE KENDI ARAMIZDA KONUSTUK VE GUNLER GECIYORDU GENE KIEVIN EN UNLU DISKOLARINDAN PATIPA DIYE BIR YER VAR BU DEFA ORAYA GITTIK AMA MEKANDA KIZDAN COK YABANCI VAR VE HERSEY ANLATILDIGI SOYLEDIGI GIBI OLMADIGININ FARKINA VARDIK HERSEY PARA ANLASILAN DEDIK DAHA ONCEDEN GITTIGIMIZ MEKANLARDAN TANISTIGIMIZ IKI KIZLA BASKA BIR DISKOYA GITTIK KIZLAR YIYORLAR ICIYORLAR SONRA BAY BAY YAPIYORLAR VE HATUNUN BIRI ARKADASIMIN TELEFONUNU CALDI POLISE SOYLEDIK AMA NAFILE POLISINDEN TUTUN HERKES RUSVET YIYOR VE HAKLIYKEN HAKSIZ OLDUK ULKE COK FAKIR GIBI GORUNUYOR AMA NELERIN DONDUGUNU BIZ BILE ANLAMADIK VE BU KIEV DENEN SATAFATLI SEHIRDEN CANIMIZ ZOR KURTARDIK 6 GECE KALDIK KISI BASI 3500 DOLAR PARAMIZ GITTI BEN 3500 DOLARLA TURKIYEDE KIM BILIR NELER YAPARDIM AMA GELDIK BIR DEFA CIKTIK YOLA TATILIMIZIN KOTU GECMESINI ISTEMIYORDUK AMA GELDIGIMIZE GIDECEGIMIZE BIN PISMAN OLDUK KIZLARI PARADAN VE DOLANDIRMAKTAN BASKA BISE BILMIYOR TARIHIDE BEN OYLE AHIM SAHIM BIR TARIH GORMEDIM UKRRAYNAYA GIDECEK ARKADASLAR AMAN AMAN UZAK DURULMASI GEREKEN TEK ULKE CAN GUVENLIGINIZ 0 HER AN HERSEYI YASAYABILIRSINIZ OLUMLE BURUN BURUNA MISALI BIZ CANIMIZI ZOR KURTARDIK BIRDAHAKI YAZIMA ODESSADA YASADIKLARIMIZ ANLATACAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel-kerem -- 21 Kasım 2010; 9:58:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz Ukrayna'yı sadece seks olarak algılarsanız yaşayacağınız da en fazla bu olur, kusura bakmayın ama siz kaz olmuşsunuz, yolmuşlar ;)

Ukrayna'ya çok gittim, çok gelişmemiş ama güzel bir ülke, konaklama dışında ucuz. Bilhassa Kiev'de gezecek çok yer var...
  • PİS YOLMUŞLAR

Kazakistan'da da bulundum ben, orda da diskoda acar Türk delikanlıları ve işçiler ( orada genelde turizme değil de çalışmaya gidiyor Türkler ) ortada oturuyor, etraflarında birkaç kız, yok yanaklarını sıkmalar, yok öpücük vermeler, ondan sonra içkiyi ısmarlatınca alıp içkisini kayboluyor. bu enayiler de amelelik edip kazandıklarını habire yediriyor.

bu gibi yerlere gidecekseniz, önce bir kızla tanışıp direkt ona gidin. yoksa pis yolarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcoupe -- 25 Kasım 2010; 16:43:33 >
  • Merhaba,

Bayramda kiev'e gittik ancak falza kalmadık... kalacak yeri bir arkadaşın ukraynalı tanıdığı ayarladığı için bayağı uyguna geldi... ev tuttuk...gecelik 50 dolar... iki kişiydik kişi başı 25 dolar'a geldi. Kaldığımız yer Krişatik' e metroyla 3 duraktı... Yiyecek ucuz sayılır... İçki daha da ucuz... 1 euro = 10 grivna kabul edersek , 50 ml vodka + redbull 52 grivna, bira 26 grivna... Arkadaşın biri Arenacity clubda 650 dolar hesap ödediğinden bahsediyor... Arenacity'e giriş erkekler için cuma günü 200 grivna, cumartesi günü 150 grivna...diğer günler zaten club kapalı sadece bar kısmı açık... içki fiyatları da gayet normaldi...mesela 50 ml sek vodka 30 grivnaydı...650 doları nasıl ödediniz anlamadım... Arena'nın içerisi ise düzgün tiplerin takıldığı ve gece ünlü bir Dj' in çıktığı (cuma günü) çok büyük olmayan bir mekandı. kız olayından bahsetmicem ama şunu söyleyim siz kalkıp dans ettiğinizde etrafınıza bir sürü kız sarıp sizle dans etmeye başlar :) işte onlar para isteyen hatunlardır :)) kızlar para kazanmanın kolayını bulmuş :)

ingilizceleri ise berbat... bu yüzden yol tarifi yemek siparişi gibi konularda sıkıntı yaşadık...şehir olarak ise istanbul kiev'e 10 basar.... kiev' in çok fazla gezip görülecek yerin olmadığını düşünüyorum... metrosu tarihi eser :) gidecekseniz eğer türkiyeyi aramak için "life" sim kartı alın...türkiyeyi aramanın dakikası 2 grivna...

uçak biletini erken rezervasyon ile alsanız bile gidiş-geliş 500 lira civarı...ucuz sayılmaz...bu yüzden gidicek arkadaşlara tavsiyem alternatif gezip görülecek yeri daha fazla olan başka ülkeler olacaktır.
  • icraat oldu mu icraat?
  • Arkadasim benim yazdiklara yazmissin , gormedim cevap yazdigini.

Vermeyen kiz yoktur alamayan erkek vardir. Sen kendine guvenmiyorsan para vermeye geliyorsan Yurt diisnda ne isin var???
  • selam arkadaslar eger yurt disina tatile cikmayi dusunurseniz sizlere bir kac guzel dusuncemi paylasmak istedim eger yurt disina tatile cikmak isterseniz tayland derim hem ucuz hem super cok eglenceli bir ulke sehirleri maldivler puket pattaha yasanilacak ve yaslanilmayacak bir ulke 5 yildizli otelin gunlugu 40$ cok komik bir rakam 2 hatunla sabaha kadar eglenmene bak 25 dolar saka gibi ve hatunlar 17-18 yasinda seni isteyeni degil sen istedigini aliyorsun sunu bilmelisiniz ki dunyanin en zengin unlu is adamlarinin gittigi bir ulke ucuz oldugu icin degil ))))kaliteli ortamlardan dolayi turkiyenin her yerinden bu ulkeye tur sirketleri var erken rezarvasyonda indirimde kacinilmaz ev tutmak mantiksizlik olur derim bu fiyata ben 7 gece kaldim ama doyamadigim tek ulke yilbasinda yeniden gidiyoruz arkadasimla ama bu defa hersey cok daha farkli olacak sabirsizlaniyoruz ben yaklasik olarak 6 tane ulkeye tatile gittim number one olan tayland diyorum keza belarus minsk de oyle moldova kisinev hem ucuz hem guzel ukraynami kiev mi odessami aman aman gideceginiz son ulke olsun derim insanin aklinin almadigiklari var ve can guvenliginiz yok ama tayland diyorum ben size baska bise demiyorum
  • Ukraynaya gelmediginden oyle konusuyorsun))

Kiminin Cin fantezisi var kiminin rus)))
  • selam kievemlak arkadasim ben kievde 6 gun kaldim ama hayatim boyunca yasamadiklarimi yasadim can guvenligim yoktu orda bir arkadasi gasp etmisler parasini falan almislar ben gordugumu duydugumu burda paylastim sonucta hepimiz turk uz kardesiz demektir neden kiev e gelmeyi dusunen arkadaslar tedbirli olmasinlar neden dikkat etmesinler soylermisin sonucta bir turk kardesimizin ukrayna kievde basina bise gelse hepimizin cani acir uzuluruz ne gerek var insanlar tedbirli olmasi gerekiyor nereye gittigini bilmesi gerekiyor sen kendi cikar ve menfeatin icin yok kiev soyle yok boyle diyorsun ama insanlarinin canini malini dusunmuyorsun ayip ama oraya insan getirmek icin yapmadigin sebeklik kalmadi sonuc ne insanlara ev kirliyacaksin diye para kazanacaksin diye menfeatin icin arkadasim kimse ticarette yogurtum eksi demez bunu unutma kendi menfeatlerin ve emellerin ugruna insanlari kandirma ki yani emlakciyim falan diyorsun turkiyede insanlara emlekci dendimi akillara ne geliyor herkes cok iyi biliyor sende onlardan birtanesisin sanirim ben gene soyluyorum ukrayna ac fakir bir ulke boyle bir ulkede nasil bir can guvenligin olabilir dusunebiliyormusun????
  • @daniel-kerem; gasp, hırsızlık vb. ne yazıkki dünyanın heryerinde olabiliyor, Paris'te de Newyork'da da. Kiev de olması sadece bir talihsizliktir. Ama genel olarak Ukrayna bir çok ülkeden daha güvenilirdir. Ukrayna'ya iş amaçlı çok gittim, toplamda 3-4 aydan fazla kaldım. Ne benim ne de tanıdığım herhangi bir Türk'ün başına ciddi bir gasp vb olayı gelmedi (bir ara 1000'e yakın Türk'ün çalıştığı şantiyemiz de vardı!) Olan vukuatların çoğu, alkol sonucu, ağırlıkla bizim işçilerin çıkardığı vukuatlardı.

Özetle duyduğunuz bir gasp olayını tüm bir ülkeye mal etmeyiniz, Ukrayna genel olarak güvenli bir ülkedir, Türkiye'den daha güvenli olduğunu bile söyleyebilirim! Sizin genel olarak kötü tecrübeler yaşamış olmanız biraz sizin talihsizliğiniz olmuş, biraz fazla "hayal"le gitmişsiniz :) Ukrayna (ya da genel olarak eski doğu bloğu ülkeleri) ile çoook çapkınlık hikayesi duydum, %99'u uydurmadır, 2 kadeh alkol alıp etraftaki tüm kadınları "fahişe" sanan aptal Türk hikayeleridir çoğu, slav kadını bunu bilir, yer içer, hesabını ödetir, kaçar :) Kiev'de Türk erkekleri kendilerine fahişe muamalesi yapıyor diye kadın örgütleri defalarca kez protesto gösterisi yaptılar. Türk'lerin kardeşliğinden bahsedip ardından slav kadınlarına fahişe muamalesi yapanlar utanmalı...
  • wellwet@ sunu bilmelisin ki ben sadece dusuncemi ve yasadiklarimi anlattim ama ortada bir gercek var kabullenmek gerekiyor bana ukrayna turkiyeden daha guvenli diye yazmissin sana soruyorum sen turkiyenin hangi daginda yasiyorsun onu bilmek isterim oncelikle 1950 model otobusleri troybluslerimi trenlerimi yollarimi yemeklerimi evlerimi yasam standartimi insan haklarimi sen hangi guzellikten bahsediyorsun arkadasim birak yalan dolan konusmayi durust ol sunu bil ki turkiyenin dagi bile ukraynaya 100 basar sonucta turkiye vatanimiz canimiz kanimiz sen zaten bir takm emeller ugruna ulkeni satmis vaz gecmissin yok turkiyeden guvenliymis ben hic bir guvenlik goremedim 3 kagitcilik sahtekarliktan baska kardesim ac ulke anlamiyormusun insanin basnia her an hersey gelebilir ben insanlara gitmeyin demiyorum ama gideceginiz son ulke olsun diyorum tayland dururken belarus dururken moldova dururken insanlarin ne isi olur ukraynada kiev de oddesa da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel-kerem -- 4 Aralık 2010; 20:11:54 >
  • tartismaya gerek yok bence herkesin zenki fakli kimi cinliden hoslanir kimi rusdan)))
  • :) Bu kafa ve zeka ile ucuz yırtmışsın sen, dünyanın her yerinde yolarlar seni, sen de ağlar durursun :)
  • su ana kadar dunyanin bir cok ulkesine gittim ve allaha cok skur hic de basima oyle birsey gelmedi)))
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.