Bildirim
Ukrayna Lviv hakkında bilgisi olan ? (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
ben biraz daha yazmak istedim, günlük gibi yazıyorum hazır buradayken.. şehirdeki bütün yapılar ilginizi çekebilir , sıradann bir apartmanın girişindeki dekor bile ilgimi çekiyor foto çekiniyorum. burası yeşillik baya, bildigin kocaman parklar var, ivan frenko mu öyle birşeydi parkın adı. tabi heryerde şaşalı kliseler var, kliseden çıkarken tekrar yuzuu donuyorlar burada, kharkivde cıkana kadar bakarak çıkıyorlardı :)
rusça olarak sorduğum her soruya, rusça bilseler bile ukraynaca cevap veriyorlar , uyuz oldum bu duruma. tabi hepsi değil ama cogunlugu bu şekilde. magnetler 20 grv, bardak kupa 35 grv , tişört daha pahalı tekstil zaten turkiyeden alıyorlar.
rynok sehrin en sevdigim yeri, butun cafeler burada, butun hareket burada. yolda durmadan sizden cocuklara para yardımı isteyen ufaklıklar goruyorsunuz, cok ısrar etmiyorlar ama, diyip geçiyorlar.
heykelimsi boyanmış ve giyinmiş kız ve erkekler var, sabahdan akşama kadar oradalar, yolda sihirbaz amca var arada şov yapıyor sanırım komikte biri herkes guluyor ukraynaca konustugundan herseyi anlamıyordum. adamı yolda gördüm gece diskoya giderken , tuttum foto çekindim :) seni tanıyorum diyince çok hoşuna gitti.
yolda cicek satıcısı, geçtim onu bizim çingenenin birebir aynısı orada var :) dersin ukraynalı değil bildigin turk abe fal bakayım mı dese şaşırmayacaktı o derece kadir inanırım. kesinlikle şehir merkezinden ev tutmak gerekiyor, hayat burada.
şehir belediye binasından çok güzel şehir panaroması izlenebilir, high castle denen yerden binkat daha iyidir bence. high castle a çıkmak işkenceydi arkadaş açıkcaıs pişman oldum ben. daha güzel görüntü belediya binasında var. 10 grv veriyorsun. gerçi orasıda yoruyar neden son noktaya kadar asansör yapmamışlar anlamadım, bir kısma kadar asansörle cıkıyorsun daha sonra çık baba çık, insanlar dinlenerek çıkıyor merdivende. yanınızdaki kızda topuklu varsa sakın çıkmayın bile.
cathedrallerin hepsinde de foto cekindim sorun yoktu (içinde demek istiyorum).. bu bahsettiğim rynok denn mekanda banklarda oturan çok tatlı kızlar gorebilirsiniz. hele bir dondurma satıcısı vardıki akıllara zarar. şehirde çok fazla turist var gerçekten, yol sordugun birisi ukraynaın diger sehrinden gelmiş bir turist çıkabiliyor. şeker satan geleneksel elbiselerini giyip gezen kızlar var , foto cekinmek istiyordumda parayla galiba.
bahsi geçen bara gittik, kapıyı açar açmaz yaşlı adam şifreyi sordu hemen "slavia ukrania" diye bağırdım. :) adam gülümsedi doldurdu hemen votkayı, boğazı yakan tatlı votkaydı. içerisi bildiğin sığınak gerçektende, askeri üniforma vardı o zamanlarda kalma silah felan giydik foto çekindik, havaya arada ateş açan adam vardı. ilginç bir yer. dedim bizim orada olsaydı kesin şuan rock bardı.
sado mazo cafeye gelince orada dışarıda bir heykel var , cebede el sokmalık yapmışlar insanın sokup foto çekinesi geliyor, bir baktıydım cebe, penis var içeride. :))))
içeriye girsek mi girmesek mi baya düşündüm. yanımdaki kızada bahsettim biraz korktu o kırbaç mırbaç duyunca :) dedim lan bende napacaklar bilmiyoruz rezil olmayalım diye girmedik.
ben en çok yol üstünde cafelere oturup halkı ve mekanın hareketliliğini izlemeyi sevdim. girin çıkın cafelere bence keşfedin kendiniz, dondurma kesinlikle güzel tavsiye ederim. otobüslerle şehir turu var, onun yerine zamanınız varsa kendiniz gezin derim. yolda piyano gitar keman çalan tipler var, ama ben en çok gitar çalan bir çocuk vardı alternative rock söylüyordu çok güzeldi sesi gerçektende ve güzelde çalıyordu.
türk türkü görür görmez bir bakışıyor zaten, diskoya gittim 2 defa, rafinad people ve metroya, rafinad cok ufak bir dans pisti var, sevmedim açıkcası biz gittğimizdede kötü olmuş olabilir. metroya ondan sonra gittim fena değildi. bangır bagır türk mekanıyım diye bağırıyor, ramazanın bitiş tarihi flean bile yazıyordu dışarıda :) ve tabiki türk kaynıyordu mekan. burada tanıstıgım tek gelen turk ve benim kızla gittim. cocuk sarhoş bitane dusurdu mekandan zaten gelen kızlarda turklerin onlara sulanacagını bilerek geliyor. locada oturan 2 yaşlı adam vardı ve kilolu her kıza sulanıyorlardı. yanımda kız olmasa denk gelirdi birtane diye dusunuyorum. izledigim turkler dans ediyor sariliyor felan ama bakiyorum kız onun yanından bir sure sonra gitmiş başka erkekle, aynı kız bir süre sonra o erkegide bırakmış. 3-4 afrikalı vardı gariplerim kimse sallamıyordu. locada oturan genc 3lü türk tayfa vardı, cocuklardan birini oturdugu yerden kızın biri kaldırdı piste arkadaşlarıda cocugun alkışlar hi5lar :)) fena değildi.
yanımdaki kızdan sıkıldım gitsede diğerlerine sulansam diye can atıyorum açıkcası, onsuz geçen her saniye altın değerinde..Bu arada badoodan tanıştıgım bir kız vardı, markete gidiyorum diye evden cıktıgım bir gün 5 dakikam var diye buluştum kızla. kıza söyledim kızlayım ben burada diye, ona rağmen kız durmadan arıyor , yazıyor. badoo dan seni aradığımda açman icin turk bulacagım o konusacak ilk, kız arkadaşın türk sanacak sonra ben alacağım telefonu tamam mı dedi. gitmiş türk aramış etrafda "gloria" :) orada hemen bulmuş zaten, aradı ama açmadım. aynı kızı benim kızla gezerken gordum baktım el sallıyor, iyiki gelmedi. hemen kafayı çevirdim. şuan darıldıgını felan yazıyor.
Son bir yazı daha yazarım herhalde, saygılar -
-
merhaba bende allah ızın verırse 28 ınde lviv e gıdecem ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz ? ev tuttum orada 2 arkadas gıdecegız -
@proexot tam gezgin ruhlusun.. Güzel paylaşımlar ve fotolar olmuş.
Bu arada serdar bey konuya arada baktığınızı düşünerek burdan yazayım ev işini ayarladık. rynoka 250 metreymiş :). LV2331 i kiraladık.
İşlerden zaman bulunca arayacağım.
Bu çikolata fabrikası varmış. Lviv cikolatası meşhur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: koko69
Bu arada serdar bey konuya arada baktığınızı düşünerek burdan yazayım ev işini ayarladık. rynoka 250 metreymiş :). LV2331 i kiraladık.
Bu çikolata fabrikası varmış. Lviv cikolatası meşhur mu ?
evet bakıyorum..hayırlı olsun daireniz ..ama bana keşke maille dönüş yapsaydınız zira önerileri yapan arkadaşta bana mail atıp durumu soruyordu, sağlık olsun...bu arada ben lviv e gidişimi 1 hafta erteledim..16 sında nasipse gideceğim.dükkan değiştirme durumu var ..
Gidecek olan herkese iyi tatiller.. -
proexot ilgi ile takip ediyoruz seni.Bizde haftaya bugün akşam yol çıkıyoruz.AMa daha evi falan ayarlamadık.Tavsiyeniz ndir.Hem ucuz hem güzel hemde güvenli bir evda kalmak istiyoruz iki arkadaş -
merhabalar bende ufak bir tatil yapacağım fakay lviv ' e gitmek için hangi havaalanına iniş yapmak gerekiyor kolay olarak , kievdeki herhangi bir havaalanından lviv ne kadar uzaklıkdadır -
Merhabalar bugun yurda döndüm arkadaşlar
Güzel bir tatildi gerçekten. -
quote:
Orijinalden alıntı: cinlop
proexot ilgi ile takip ediyoruz seni.Bizde haftaya bugün akşam yol çıkıyoruz.AMa daha evi falan ayarlamadık.Tavsiyeniz ndir.Hem ucuz hem güzel hemde güvenli bir evda kalmak istiyoruz iki arkadaş
Hocam siz de hiç hazırlıksız gidiyorsunuz iyi cesaret.
Gerçi biz dobovodan rez. yaptık adamlar kapora gönderene kadar herşey 10 numaraydı. Geçen baktık sessiz sedasız evde sıcak suyu ve interneti kaldırmışlar logolardan. Biz de durumu söyleyince bize başka yer önerdiler. Neymiş sundukları yeni yer daha pahalymış ama fark ödemeden kalabilir mişiz...Kabul etmedik ama durum da netlik kazanmadı. Kısaca ev iyi de olsa kafa karıştırdı bu hareketleri. Üstelik firma karşı taraf.
Bu midemi kaldıran hareket sonrası dobovonun da pek güvenli liman olmadığını düşünüyorum. Çeşit çeşit tezgah var.
Bu arada siz evi nerden tutabildiniz ? Gece açıkta kalmadınız inşallah. -
quote:
Orijinalden alıntı: SerdaR^73
quote:
evet bakıyorum..hayırlı olsun daireniz ..ama bana keşke maille dönüş yapsaydınız zira önerileri yapan arkadaşta bana mail atıp durumu soruyordu, sağlık olsun...bu arada ben lviv e gidişimi 1 hafta erteledim..16 sında nasipse gideceğim.dükkan değiştirme durumu var ..
Gidecek olan herkese iyi tatiller..
Serdar hocam siteminde haklısında ben zaten önceki mailimde sizin kanaldan gelen evleri beğenmediğimi belirtmiştim. Özellikle de detay içermediği için hem foto hem de evin diğer ayrıntıları değerlendirmeye alamadık. Hoş dobovo çok profesyonel göründü gözümüze ve alternatif çokdu. Lakin orda kapora yolladığımız adamlar da biraz çakal sanırım. Anladığım her türlü süprize açık olmak gerekiyor oraya gideceksek. İyi ve kötü süprizler buna dahil.
Bu açıdan gitmeyi düşünen arkadaşlar ya iyi hesap kitap yapsın ya da hiç kendini kasmasın spontene gitsin... -
quote:
quote:
proexot ilgi ile takip ediyoruz seni.Bizde haftaya bugün akşam yol çıkıyoruz.AMa daha evi falan ayarlamadık.Tavsiyeniz ndir.Hem ucuz hem güzel hemde güvenli bir evda kalmak istiyoruz iki arkadaş
Gerçi biz dobovodan rez. yaptık adamlar kapora gönderene kadar herşey 10 numaraydı. Geçen baktık sessiz sedasız evde sıcak suyu ve interneti kaldırmışlar logolardan. Biz de durumu söyleyince bize başka yer önerdiler. Neymiş sundukları yeni yer daha pahalymış ama fark ödemeden kalabilir mişiz...Kabul etmedik ama durum da netlik kazanmadı. Kısaca ev iyi de olsa kafa karıştırdı bu hareketleri. Üstelik firma karşı taraf.
Bu midemi kaldıran hareket sonrası dobovonun da pek güvenli liman olmadığını düşünüyorum. Çeşit çeşit tezgah var.
Bu arada siz evi nerden tutabildiniz ? Gece açıkta kalmadınız inşallah.
Ben size neden sadece o arkdaştan daire kiraladığımı özel mesajda belirtmiştim ...ayrıca sizin valova da tuttuğunuz daire benim size fotoğraflarını gönderdiğim daireden iyi değil ..ben o daireyi biliyorum..onun bir alt katında kalmıştım daha önce ..siz link yolladığınızda dikkat etmedim yerine ama kilisenin karşısında..4.katta daireniz ..sıcak su ve internet yoksa bence problem..zira fiyatının bu kadar düşük olmasının sebebi de bu olsa gerek..ben daha şubatta 1 hafta kalmıştım valova 16 da ..50 doalrdan kalmıştım gecelik..birde yorumları da okusaydınız keşke , genel olarak bardakların , çarşafların kısaca evin pis olduğundan , iyi temizlik yapılmadığından bahsetmişler...ben bizim daireleri ayarlayan arkadaşıma temizlik konusunu 1.madde olarak belirtiyordum ve ev temiz değilse ve sıcak suda problem olursa evi tutmam diye belirtiyordum ...
Sonuç olarak herkese tabiki güvenilmiyor..inşallah problemsizce eve yerleşirsiniz ama değiştirme imkanınız varsa bence değiştirin..sıcak su önemli bir problem ..tekrar iyi tatiller dilerim.. -
quote:
quote:
quote:
Bu arada siz evi nerden tutabildiniz ? Gece açıkta kalmadınız inşallah.
Ben size neden sadece o arkdaştan daire kiraladığımı özel mesajda belirtmiştim ...ayrıca sizin valova da tuttuğunuz daire benim size fotoğraflarını gönderdiğim daireden iyi değil ..ben o daireyi biliyorum..onun bir alt katında kalmıştım daha önce ..siz link yolladığınızda dikkat etmedim yerine ama kilisenin karşısında..4.katta daireniz ..sıcak su ve internet yoksa bence problem..zira fiyatının bu kadar düşük olmasının sebebi de bu olsa gerek..ben daha şubatta 1 hafta kalmıştım valova 16 da ..50 doalrdan kalmıştım gecelik..birde yorumları da okusaydınız keşke , genel olarak bardakların , çarşafların kısaca evin pis olduğundan , iyi temizlik yapılmadığından bahsetmişler...ben bizim daireleri ayarlayan arkadaşıma temizlik konusunu 1.madde olarak belirtiyordum ve ev temiz değilse ve sıcak suda problem olursa evi tutmam diye belirtiyordum ...
Sonuç olarak herkese tabiki güvenilmiyor..inşallah problemsizce eve yerleşirsiniz ama değiştirme imkanınız varsa bence değiştirin..sıcak su önemli bir problem ..tekrar iyi tatiller dilerim..
Biz tuttutarken sicak su ve internet vardi.Sonradan kaldirmislar.Simdi var diyor firma elemani velhasil dandik cikarsa orda degistiricegiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Serdar hocam siteminde haklısında ben zaten önceki mailimde sizin kanaldan gelen evleri beğenmediğimi belirtmiştim. Özellikle de detay içermediği için hem foto hem de evin diğer ayrıntıları değerlendirmeye alamadık. Hoş dobovo çok profesyonel göründü gözümüze ve alternatif çokdu. Lakin orda kapora yolladığımız adamlar da biraz çakal sanırım. Anladığım her türlü süprize açık olmak gerekiyor oraya gideceksek. İyi ve kötü süprizler buna dahil.
Bu açıdan gitmeyi düşünen arkadaşlar ya iyi hesap kitap yapsın ya da hiç kendini kasmasın spontene gitsin...
bıraz sınırlenmıssın sana bıraz bılgı vereyım
ukranyada onune gelen emlakcı olamaz cok sert yaptırımları var o yuzden hıc panık olma
dobovoo guvenlı bir site ama bu sıte sadece aracı sadece komısyon alıyor
yanı evın bılgılerının degısmesının sebebı dobovo dan degıl evın gercek emlakcısından kaynaklanıyor evın emlakcısı dobovo ya hata oldugunu belırtmısdır dobovo da degıstırmek zorunda kalmıstır sızı memnun etmek ıcınde baska alternatıf sunmustur gercı ıptal etme sansınızda var ıptal ettıgınız anda para 1 hafta ıcınde yatar hesabınıza ben ıptal etmıstım parada hesabıma yatmısdı -
quote:
Orijinalden alıntı: donanim56
quote:
quote:
quote:
Bu açıdan gitmeyi düşünen arkadaşlar ya iyi hesap kitap yapsın ya da hiç kendini kasmasın spontene gitsin...
bıraz sınırlenmıssın sana bıraz bılgı vereyım
ukranyada onune gelen emlakcı olamaz cok sert yaptırımları var o yuzden hıc panık olma
dobovoo guvenlı bir site ama bu sıte sadece aracı sadece komısyon alıyor
yanı evın bılgılerının degısmesının sebebı dobovo dan degıl evın gercek emlakcısından kaynaklanıyor evın emlakcısı dobovo ya hata oldugunu belırtmısdır dobovo da degıstırmek zorunda kalmıstır sızı memnun etmek ıcınde baska alternatıf sunmustur gercı ıptal etme sansınızda var ıptal ettıgınız anda para 1 hafta ıcınde yatar hesabınıza ben ıptal etmıstım parada hesabıma yatmısdı
Bana ters gelen aldatilma durumu var mi yok mu belli degil.Biz satin alirken hic bir eksik yoktu. Akabinde bize de haber vermeden sicak su ve internet ikonlari inaktif yapiliyor. Biz fark edip emlakciya durumu sorunca su ve internet yok deniyor.Halbuki alirken ozellikle bunlar soruldu ve onay alindi.
Hepsini gectim adamin alternatif evini kabul etmeyince yeniden sicak su ve internet var sorun yok diye cevap geldi.
Bu gelinen noktada bir sahtekarlik var ama isin asli gidince anlasilicak gibi.
Ya icerde %15 kaporam var 42$. Bunlar gider gitmez kalan toplam bakiyeyi isterse ariza cikar.Cunki gidip evi brgenmezsek ne gibi opsiyonlarimiz olucak bilginiz var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar tekrardan,
evler resimdeki gibi cikmayabiliyor, ben kendi evimle beraber 4 ev gordum.
benim ev = yatak dandikti, int ve sicak su vardi. mutfakta dolap vardi (Allahtan), yatak çok dandikti , yerdeki halı dandikti, şampuan sabun yoktu ben aldim.
ark 1 ev = igrenc bir koku vardi iceride, ev nedense abarti sicakti bunaltiyordu, sehir merkezindeydi, dolap felan vardi ama pek begenmedim o evi
ark 2 ev = tam sehirin gobegindeydi. evde adam kendide kaliyormus zaten arada sirada 1+1 bildigin ev ne ararsan vardi. superdi , tertemizdi
ark 3 ev = bu mukemmeldi. hatta adam ev sahibi bizi havalimanina birakti ucret talep etmeden, sehir turu attirmis adamlara ucretsiz yine. ev desen harika, banyo mutfka hersey cok genis. cok guzeldi videoya cektim o derece. adamin iletisim bilgilerinide aldim.
Son kez biraz daha son kez anlatayim, belki bazi seyleri tekrarlamis olacagim ama aklimda en cok kalanlar bunlardir.
* Lvivdeki cafeler cok ilginc gercektende en ilgi cekicileri tabiki parola soran ve sado mazo cafe, mason cafeyede gittim (kiz israil asilliymis, tirsmadim desem yalan olur ) , yemek icin celenteno pizzayi secebilirsiniz 29grv tavuklu ananasli pizzasi var nefis. fix yiyecegimizdi. bir cok cafede tavuk var ya, o kadar takilacak bir durum degil yemek, son care 29 = tavuk 14 = kola ? 43grv :) benim en sevdigimdi. ben genelde zorda kalmadikca bir cafeye tekrar gitmiyordum heryer cafe, degisik tatlara varin, mesela gloria ya 1 kez gittim.
*Diskolara gelecek olursak lvivin en guzel kizlarini fashion da gordum, rafinad denen disko bombos genelde ama sahnede 6 kiz 1 erkek vardi :)) pist ufacik. go go kizlar cikiyor ctesi. strip diskosu var felan..ama 1 den fazla gidilmez. gitmeyin :) yolda kiz arkla goren herif beles giris karti verdi diye 2.kez gittim ben , gitmez olaydim :) sankroff diskoya gitmedim ama adini cok duydum, hatta bir kizla bulusacaktim sozlestigimiz yere dogru giderken cok cok cok tatli bir kizla baya baya bakistik, tabi geri dondum hemen. diskoya davet ettim, hangisi dedi, sence favorin ne fashiona gidelim mi dedim, oda sankroff dedi. picasso denen diskoya sakin gitmeyin sakiiiiiiiin :) pazar gunuydu bir kiza nerede guzel disko var diye sorduk aldi bizi goturdu picassoya , yakin mi dedik "yakin" dedi, git git bitmedi yol.merkezden oraya yuruyerek goturdu bizi , gidince zaten yorulmustuk baya dedik ne diskosu ya iceridede 2 kiz vardi sadece :) bombos.. metro disko ya 2 defa gittim 2sindede yanimda kiz vardi :(((((((((((((( ilk gittigimde yanimda kiz olmasina ragmen kizin birisi surekli sulaniyordu yani sac salliyor felan ustume dogru geliyor, yanimdaki kizda gordu ona dogru salladi :) kacti gitti ve ortamdada baya kiz vardi. 2. gittigim ise cumartesi gunu idi , off orada insaat firmasinda calisan tum turkler gelmis (pazar tatilleri ) , ama fulldu mekan..vardi hatunlar, ben kizin birine gidelim demistim sonra acmadim telefonunu o kadar, kiz yinede gitmis iceride bekliyor. girer girmez gordu zaten yapisti bana. kac defa diger turk arkadaslara bakacagim diye kaciyorum yanindan geliyor buluyor beni :) onun yuzunden cok tatli bir kizi kacirdim, kiza adin ne diye sordum sadece disaridaydi oradan basladi argo olarak cevap vermeye (i hate this fkng place but im always here) felan gibi. neyse gel dans edelim dedi, iceride benim kactigim kiz oldugu icin gidemedim :(( sonra su muhabbet gecti aramizda "ben : i will come there later and we will dance " kiz : you promise ? ben : yes of course kiz : waiting !! sonra gittim baktim kiz zaten ucmus sarhos bir turk kapmis kizi :)) opusuyorlardi.
*Gezilecek yerlere gelecek olursak , park var ivan bilmemne parki gidin oraya, icerisinde de baya ilginc seyler var, bir kizda bir parka goturdu beni oradada aşk koprusu , guzel bir ev, yemyesil cok guzeldi, gezilmeye gidilir. butun cathedreallere gidin zaten neredeyse hepsi sehir merkezine yakinda. high castle denen yere gitmeye degmez ya, git git git git tamam sehiri goruyorsun cok guzelde, abi cok yordu beni ya , insan asansor koyar :) belediye binasina cikin oradada benzer manzara var 10 grv oduyorsun. Muzeler genelde 10 grv, bitanesine girin yeter :) bizim muzeler yaninda sonuk kaliyor bence. Cikolota muzesi var oraya ugrayin, herseye muze yapmsilar hakketende,cam muzesi mi olur be, ilac muzesi flean :) sokaklar cok senlik .
*Ukrayna insani yardim sever, korkulacak hic bir durum yok. yok milliyetcilermis yok suymus. sakin rusca konusmaymis, yok boyle birsey. evet rusca soruma ukraynaca cevap veriyorlar ama kizma yok. sifre sorulan yerde bile o kadar sorun degildi bu olay. yol soruyorsun yardimci olmaya calisiyorlar. arada sarhoslar gorursun onlardan geceyse uzak dur, sarhos orada degil heryerde beladir ama. sabah 11 de zar zor yuruyen gordugum sarhos ukraynali abiye baya gulmustum :) 11 be ya daha 11. bu arada cingenler oradada var , bildiginiz turk cingenle ayni tip, turk dersin. :) abe fala bakayim mi olayi..
*Kiz olayina gelelim, diskoda kizla dans etmek, tansimak kolay. gerisi gelir mi bilemiyorum ben hep kizlaydim diskodayken. ama gozlemledigim bir erkekle dans eden takilan kiz aradan zaman geciyor bakiyorum baska bir erkekle. yani takilmaya gelmisler gibi. ama motorizelerde vardi aralarinda, mesela yukarida bahsettigim kiz. Disko haricinde orada tanistigim bir arkadas yol sorma bahanesine baya bir kizla tanisiyordu. mutlu sona ulastigida oldu, cafede oturup ayrildigida, evde on sevismeden sonra ayrilmasida oldu. Ben 7 gun kaldim sadece 2 gun takilabildim kizsiz. O surecte yasadiklarim her 2 gunun gunduzunde cok guzel kizla tanistim ( model vari ), ikisinde de kendileri de baya baya istekliyken aksam aradigimda ise (kusura bakma ya yorgunum) cevabi aldim. satisa geldik kisacasi :)
manken vardi degilde onun bir alt kademesi kizlarla maceram ise, tamami aşık oldu diyebilirim. biraz abartı gibi olacak ama, aynen öyle :) yani ahımşahım kızlar degillerdi vucutları cok guzeldi. yuz normaldi. biri ağlamaklı oldu pek fazla onu aramadıgımı beni az gordugunu felan bahsetti giderken gordugumde iş yerinde ugradım 2 dk, biri facebookda avatar fotosu beraber fotomuz yaptı sende yap diye tutturuyor, birisi şu diskoda kaçtığım kız şuan bana gelme planları yapıyor ama çok iyi niyetli bir kız cok temiz kalbi var. bunun haricinde arkadaşa takır takır türkçe konuşan kız denk geldi, bana türkçe küfürler soran kız çıktı, gece 1 de muhabbetin dibine vurdugumuz kiz vardi :) evlenme olaylari felan konustuk ama cok geyikti. diskoda 2 lezbiyenle tanistim foto cekindik onlar opusurken benim kafa ortalarinda siritir halde :) onlarla konustuk baya geyikti.
Kisacasi.. Guzeldi be :) -
Hocam Kaç gündür senin cevabını bekliyorduk.Şimdi bize kaldığın en ideal (fiyat ve rahatlık bakımından) bir ev tavsiye edersen sevinirim.Cumartesi gün akşam gidiyoruz fakat hala ev kiralamadık.2 arkadaşız.Birde 8 günlüğüne gidiyoruz.Bu 8 gün içinde şimdiden ev kiralamamız gerekiyormu.Malum belki orda daha güzel uygun bir ev bulacaz.Ayrıca cevapların için teşekkürler -
quote:
Hocam Kaç gündür senin cevabını bekliyorduk.Şimdi bize kaldığın en ideal (fiyat ve rahatlık bakımından) bir ev tavsiye edersen sevinirim.Cumartesi gün akşam gidiyoruz fakat hala ev kiralamadık.2 arkadaşız.Birde 8 günlüğüne gidiyoruz.Bu 8 gün içinde şimdiden ev kiralamamız gerekiyormu.Malum belki orda daha güzel uygun bir ev bulacaz.Ayrıca cevapların için teşekkürler
valla en guzel ev icin aksami beklemen gerekiyor. ben sana video yukleyecegim evi kendinde gor. arkadaslarin kaldigi ev. arkadaslarla iletisime gecmem gerek.
bu arada giderken pasaport kontrol banko nerede kalacaksin , donus biletin nerede, neden geldin gibi sorular soruyor. hazirlikli olun. ben sana aksam yazacagim adamin kartini almistim. -
İşte bizde gidiş dönüş biletleri var o problem değilde.Kalacak yeri rezervasyon yapmak yetiyormu.Yoksa burdan direk kiralıyoruzmu.özelden skype verirsen memnun olurum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X