Şimdi Ara

Ukrayna Lviv hakkında bilgisi olan ? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
14
Favori
43.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali Safa

hadi ya ) ben bildiğim yer diye tercih ettim. hostel comfort plus. yemek yok )

bızde 600 gıbı bır fıyata tuttuk ıkı arkadas eger sıkıntı olmazda ınsallah gelırsek gorusuruz o zaman bızde eylul 2 sıne kadar orada olacagız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotodiyari

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Safa

hadi ya ) ben bildiğim yer diye tercih ettim. hostel comfort plus. yemek yok )

bızde 600 gıbı bır fıyata tuttuk ıkı arkadas eger sıkıntı olmazda ınsallah gelırsek gorusuruz o zaman bızde eylul 2 sıne kadar orada olacagız

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Safa -- 6 Ocak 2014; 14:19:45 >
  • Merhaba.
    Lviv-kiev tatilinden sabah döndüm. Çok güzel 8 gün geçirdim.lvivmi kiev mi derseniz belki çoğu lviv diyebilir.Ben kiev diyecem lviv e göre pahalı olsada.Ayrıca bence lvivde metro ya gitmeyin.Orası bizim millet kaynıyor.Fashion u tavsiye edebilirim.Orda bence şansınız daha yüksek.Metroda gördüğüm olay şu oldu.Evet bizim millet orda takılıyorYabancılık çekmezsiniz.Ama eğer amacınız kız düşürmekse şansınızı söyleyim %5 bile değil.Benim şansım olmadığını düşündüğüm için kızlara asılmak yerine en iyisi alayım içkimi ortamı kontrol edeyim dedim.Orda bizimkileri kızlar bi güzel sövüşlüyorlar.Sonra gecenin sonunda bi ukraynalı ile gidiyorlar.Biz iki gün takıldık.Ben bizimkilerin kız götürdğünü görmedim.Ama orda kız götüremedim diye depresyone giren çok bizimkilerden gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinlop -- 19 Ağustos 2013; 0:58:42 >
  • @SerdaR^73

@proexot

lvivde türk parası bozuyorlar mı yoksa sadece euro doları mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkep

@SerdaR^73

@proexot

bende eencok onu merak ediyorum ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merkep

@SerdaR^73

@proexot

bende eencok onu merak ediyorum ??

Bir doviz bürosunda bozuyorlar ama bulamazsiniz orayi..ayrica cazip degil.1 tl ye 3.5 hryvnia veriyor şerefsiz. ;))siz en güzeli euro ile gidin

• Fotodiyari F kullanıcısına yanıt
    sadece euro ve dolar bozuyorlar.şimdi siz ilk defa gidiyorsanız hava limanında yanınızda dolar olacak.ya taksiciye söleyin yolda bi yer doviz bürosu var ordada bozdurabilirsiniz veya kredi kartınız varsa hava limanında bankamatikten grivni çekebilirsiniz taksi parası için.4 dolarmı ne fark alıyor bilginize.ayrıca şehir metkezine 60 grivniden fazla vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinlop

Merhaba.
    Lviv-kiev tatilinden sabah döndüm. Çok güzel 8 gün geçirdim.lvivmi kiev mi derseniz belki çoğu lviv diyebilir.Ben kiev diyecem lviv e göre pahalı olsada.Ayrıca bence lvivde metro ya gitmeyin.Orası bizim millet kaynıyor.Fashion u tavsiye edebilirim.Orda bence şansınız daha yüksek.Metroda gördüğüm olay şu oldu.Evet bizim millet orda takılıyorYabancılık çekmezsiniz.Ama eğer amacınız kız düşürmekse şansınızı söyleyim %5 bile değil.Benim şansım olmadığını düşündüğüm için kızlara asılmak yerine en iyisi alayım içkimi ortamı kontrol edeyim dedim.Orda bizimkileri kızlar bi güzel sövüşlüyorlar.Sonra gecenin sonunda bi ukraynalı ile gidiyorlar.Biz iki gün takıldık.Ben bizimkilerin kız götürdğünü görmedim.Ama orda kız götüremedim diye depresyone giren çok bizimkilerden gördüm.

şimdi durum analizi yapalım

öncelikle bence kızın türklerden hoşlanması gerekiyor. türk diyince konuşmama olasılığı bile olacağı için bence metroya giden kızlar orada neyle karşılaşacağını bilen kızlar. ve ortamdan kız kaldıran türkede şahit oldum (sabah 5.30 da ağlayan kızı,sevgilisiyle tartışmış). ben her gittiğimde yanımda kız vardı , fakat kız olmasına rağmen tanışma olasılığım vardı.
    fashiona gittiğinizde oradan tanışıp goturebildiniz mi peki ? fashion a girmedim ama önünden geçtiğimde en klass kızları orada gördüm, ama şunu diyebilirim o kıza harcayağın para daha fazladır. risk bu, oda eve gidebilir.
    rafinad people dan yukarıda foto paylaştım. yine kızlaydım, gördünüz mü bilmem 6 kız 1 erkek var pistde.
  • proexot kullanıcısına yanıt
    Valla müdür ben dediğim gibi gördüğümü sölüyorum.Metroya gelen kızlar bizim safları kandırıyorlar içkilerini ısmarlatıyorlar sigaralarıni içiyorlar sonra ukraynalı ile gidiyorlar.Ben iki gün takıldım gözlemlediğim o idi.Belkide yanlış gözlem yapmışımdır.Fashion giriş 100 grivni idi.Oraya kızlarla gitmiştik.Hemide sağlam kızlarla.Sonuda güzel oldu.:-) Ama orda metroda görmediğim hatunlar kesiyordu.Ne bileyim bizim şansımıza fashiondakiler iyi olmuş olabilir.Evet iki arkadaş toplam 50 dolar gibi bi para yedik orda.Tek gecede.Ama gözüme gelmiyor. :-)
  • quote:

Valla müdür ben dediğim gibi gördüğümü sölüyorum.Metroya gelen kızlar bizim safları kandırıyorlar içkilerini ısmarlatıyorlar sigaralarıni içiyorlar sonra ukraynalı ile gidiyorlar.Ben iki gün takıldım gözlemlediğim o idi.Belkide yanlış gözlem yapmışımdır.Fashion giriş 100 grivni idi.Oraya kızlarla gitmiştik.Hemide sağlam kızlarla.Sonuda güzel oldu.:-) Ama orda metroda görmediğim hatunlar kesiyordu.Ne bileyim bizim şansımıza fashiondakiler iyi olmuş olabilir.Evet iki arkadaş toplam 50 dolar gibi bi para yedik orda.Tek gecede.Ama gözüme gelmiyor. :-)

ne zaman oradaydınız.
  • merkep kullanıcısına yanıt
    11-18 ağustos
  • quote:

bu olay birazda metro-fashion olayi degil, sans olayi. herseyden once sans olacak, cafede aklinda hic birsey yokken biel tanisabilirsin.

staragorod diye bir mekan var. tavsiye ederim, gidin deneyin..kimselerin bilmedigi ,pek turkun takilmadigi mekan :)
  • proexot kullanıcısına yanıt
    stargorod iyidir ama özellikle hafta sonları rezervasyon yapmadan yer bulmak imkansız gibi birşey...3 defa kapısından döndüm 4.ncü de ancak 1 masa bulabilmiştik biz..
  • lviv gittim geldim. olm gitmeyin lan bırakın adamların genleri öyle güzel kalsın. uğraşmayın hatunlarla akıllarını çelmeyin. zaten iki söze bi çiçeğe eriyip bitiyorlar. karı kız için gidecekler gitsin kieve odessaya oralar o iş için var zaten buraya bulaşmayın bırakalım güzel kalsın şehir.
  • su an metro club dayiz burada olan varmi arkadaslar ????

• quote:

su an metro club dayiz burada olan varmi arkadaslar ????

2 masa arkandayım hocam ;)
  • cidden burdamisin

• quote:

cidden burdamisin

e be kardeşim orda olsam donanımda ne işim olur :) mevzuya ak, salla bizi
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Safa -- 6 Ocak 2014; 14:20:01 >
  • merhaba arkadaşlar

bayram arefesi yani pazartesi gideceğim tek başıma. pgs uçağı ile lviv e gidecek olan var ise haberleşelim.

syg.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.