Şimdi Ara

Ukrayna/Odessa ya okumaya gidiyorum . (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
24
Favori
7.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: İçen Arı

quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

Soruları alayım beyler 21 mayısta türkiyeye dönüceğim

Hocam ne oldu neden döndün ilk başta iyi diyordun.

Okul tatil olucak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hojja H kullanıcısına yanıt
    İNGİLİZCE TIP OKUYABİLİYORSUNUZ 2. SINIFTAN BAŞLAYIP :)
  • Hocam muhtemelen turkiye desin. Koskoca 7-8 ay kaldin. 2 foto var cok bilgilendirici bi konu :) Yapabiliyorsan yurt icinden,sehir icinden,clup icinden fotograflar at buraya bizde gorelim nasil bi memleketmis :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeragr

Hocam muhtemelen turkiye desin. Koskoca 7-8 ay kaldin. 2 foto var cok bilgilendirici bi konu :) Yapabiliyorsan yurt icinden,sehir icinden,clup icinden fotograflar at buraya bizde gorelim nasil bi memleketmis :D

hocam internette yeterince resim oldugunu düşünüyorum youtubedende clublara bakabilirsin :)
  • quote:

quote:

Hocam muhtemelen turkiye desin. Koskoca 7-8 ay kaldin. 2 foto var cok bilgilendirici bi konu :) Yapabiliyorsan yurt icinden,sehir icinden,clup icinden fotograflar at buraya bizde gorelim nasil bi memleketmis :D

hocam internette yeterince resim oldugunu düşünüyorum youtubedende clublara bakabilirsin :)

Derdim cluplar degil :) senin yasadigin ortami merak ediyorum. Orada neler yapilabilir merak ediyorum. Benim de aklimin bi köşesinde yurtdisi uni var cunku

• quote:

quote:

quote:

Derdim cluplar degil :) senin yasadigin ortami merak ediyorum. Orada neler yapilabilir merak ediyorum. Benim de aklimin bi köşesinde yurtdisi uni var cunku

hocam hayat zor orda yani nereye gidersen git zorlanıcaksın bu arada aynı adam olarak kalmıyosun farklı biri oluyosun hayatı ögrendigin için.eve çıkarsan başka yurt başka deneyim yaşarsın.yurt zordu şöyle zordu bi odada cok kişi kalıyosun tabi yıl sonuna dogru tek başıma kalmıştım ama yurttada ukraynalılar oldugunu ve güzel kızlar oldugunu esgeçmeyelim :)para derdin de yoksa ve yakışıklıysan sevgillinide yaptıysan türkiye senin için sadece kara parçası ve ailenin yaşadıgı bi yer oluyor :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam hayat zor orda yani nereye gidersen git zorlanıcaksın bu arada aynı adam olarak kalmıyosun farklı biri oluyosun hayatı ögrendigin için.eve çıkarsan başka yurt başka deneyim yaşarsın.yurt zordu şöyle zordu bi odada cok kişi kalıyosun tabi yıl sonuna dogru tek başıma kalmıştım ama yurttada ukraynalılar oldugunu ve güzel kızlar oldugunu esgeçmeyelim :)para derdin de yoksa ve yakışıklıysan sevgillinide yaptıysan türkiye senin için sadece kara parçası ve ailenin yaşadıgı bi yer oluyor :D

Guzelmis o zaman :) su lys ye girelim de ozel bi uni olmazsa yurt disi olacak muhtemelen. Hayirlisi olur ins.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.