Şimdi Ara

Ukrayna/Odessa ya okumaya gidiyorum . (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
24
Favori
7.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız deyince foto isteriz aga ,neden Ukrayna diye sormuştum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, önemli adımı atmışsın geriye artık okuması kalmış. :)

Merak ettiğim bir husus var; Bu okula IELTS tarzı bir sınavla mı başvurdun? Bu kısmı biraz açabilme imkanın var mıdır?
  • hocam üni için sınav felan yok mu?senin bölümün için kaçla girdin..yoksa sadece para mı veriyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguel alvarez -- 18 Ekim 2013; 23:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş hevesini kırmak gibi olmasın ama bir yerde okumuştum dil 1 yılda öğrenilmez denmişti bir arkadaş danışmanlık şirketi para için yapıyorlar diye okumuştum artık bilemeyeceğim ukraynayı bende düşünüyorum üni çok ucuz bide letonya polonya ukrayna fransa avusturya almanya rusya arasında gidip geliyorum başarılar dilerim bu arada
    edit: bi saniye gemicilik okuyosan petrol bitince napıcaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioShui -- 18 Ekim 2013; 23:40:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, önemli adımı atmışsın geriye artık okuması kalmış. :)

Merak ettiğim bir husus var; Bu okula IELTS tarzı bir sınavla mı başvurdun? Bu kısmı biraz açabilme imkanın var mıdır?

yok amedra reyis sınavla falan basvurmadım lise diploman olsun olay tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

kardeş hevesini kırmak gibi olmasın ama bir yerde okumuştum dil 1 yılda öğrenilmez denmişti bir arkadaş danışmanlık şirketi para için yapıyorlar diye okumuştum artık bilemeyeceğim ukraynayı bende düşünüyorum üni çok ucuz bide letonya polonya ukrayna fransa avusturya almanya rusya arasında gidip geliyorum başarılar dilerim bu arada

Öncelikle yorumun için teşekkürler .dil konusu sıkıntı evet fakat ögrenmeye geldin sonucta 2 gunde bişeyler kaptım ben okuldada ögretiyolar ugraşırsan konuşcak düzeye gelirsin yıl sonundada sınavı oluyo calıstıysan gecersin sıkıntı yok 2. senedede gelistiriyosun zaten .. danısmansız cok zor bussuru ıslem var burdan yapılıyo davetiye falan

3 gundur danısmanın evındeyız ınt mınt kafamıza gore cok rahat ve merkezde normalde okul ve yurtlar 2.5 km uzak merkeze. cık bakkal burda clubler burda vs cok iyioldu yani danısmanın faydaları diyelim ınternette var np .

petrol bitesiye cok var daha hehe

• quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

Uzun süredir bu günleri bekliyorduk ailecek , fakat ayrılmak zor ailenden evinden ülkenden sonuçta türkiye bi nimet dünyanın gözü bizde.her neyse ileride hayatımın daha iyi daha rahat olması için ugraşıcagım çalışacagım ve ülkeme yararlı bir vatandaş olmak istiyorum. konum yaptım telefonumdan giricegim orda resimleri ve yaşamı anlatıcagım ilerleyen vakitlerde. bilgi vermesi açısından düşünen olursa diye. konu dışını seviyorum çok vakit geçirdim fakat pek yazmadım konu saptırılmazsa iyi olur.soru sorabilirsiniz bakabildigim zamanlarda cevaplamaya çalışacagım .

hangi bölümde okuyacaksın karar verdin mi ? sınıfımdan 5 kişi odessaya gitti hazırlıktan sonra denizcilikten devam edecekler

edit: yorumları okumadan yazmışım yeni konu zannettim :) benim arkadaşlar güverteden devam edecekler. kim yönlendirdi seni odessaya ? kadıköyde ofisi olan bi adam var adını hatırlayamıyorum uzun saçlı o mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaptain1001 -- 19 Ekim 2013; 0:17:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

hocam üni için sınav felan yok mu?senin bölümün için kaçla girdin..yoksa sadece para mı veriyorsun

sınav yok kardeşm ama burası zor yani kalbin saglam olması lazım tanımadgn adamların icindesin vs parayı verp okuyosun gecemedgn bolum olursada basarsın 200 300 dolar gecersin olay bu sırf rusvet ulkesi hehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaptain1001

quote:

Uzun süredir bu günleri bekliyorduk ailecek , fakat ayrılmak zor ailenden evinden ülkenden sonuçta türkiye bi nimet dünyanın gözü bizde.her neyse ileride hayatımın daha iyi daha rahat olması için ugraşıcagım çalışacagım ve ülkeme yararlı bir vatandaş olmak istiyorum. konum yaptım telefonumdan giricegim orda resimleri ve yaşamı anlatıcagım ilerleyen vakitlerde. bilgi vermesi açısından düşünen olursa diye. konu dışını seviyorum çok vakit geçirdim fakat pek yazmadım konu saptırılmazsa iyi olur.soru sorabilirsiniz bakabildigim zamanlarda cevaplamaya çalışacagım .

hangi bölümde okuyacaksın karar verdin mi ? sınıfımdan 5 kişi odessaya gitti hazırlıktan sonra denizcilikten devam edecekler

odessa maritime academide makina muhendisligi istiyorum ben

• quote:

quote:

kardeş hevesini kırmak gibi olmasın ama bir yerde okumuştum dil 1 yılda öğrenilmez denmişti bir arkadaş danışmanlık şirketi para için yapıyorlar diye okumuştum artık bilemeyeceğim ukraynayı bende düşünüyorum üni çok ucuz bide letonya polonya ukrayna fransa avusturya almanya rusya arasında gidip geliyorum başarılar dilerim bu arada

Öncelikle yorumun için teşekkürler .dil konusu sıkıntı evet fakat ögrenmeye geldin sonucta 2 gunde bişeyler kaptım ben okuldada ögretiyolar ugraşırsan konuşcak düzeye gelirsin yıl sonundada sınavı oluyo calıstıysan gecersin sıkıntı yok 2. senedede gelistiriyosun zaten .. danısmansız cok zor bussuru ıslem var burdan yapılıyo davetiye falan

3 gundur danısmanın evındeyız ınt mınt kafamıza gore cok rahat ve merkezde normalde okul ve yurtlar 2.5 km uzak merkeze. cık bakkal burda clubler burda vs cok iyioldu yani danısmanın faydaları diyelim ınternette var np .

iyiymiş o zaman hocam birde yakın zamanda oradaki işsizlik durumunu yazarsan sevinirim

• quote:

quote:

quote:

iyiymiş o zaman hocam birde yakın zamanda oradaki işsizlik durumunu yazarsan sevinirim

kardeş fakir ulke ama q7den limuzin var degişik :D iş yok burda dogru duzgun para kasıcaın merkez ev kiraları 1000 dolardan başlıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 19 Ekim 2013; 0:24:35 >

• Dr.Carl Elfman 'a mesaj at sana yardımcı olur oralarda kendini fazla bozma oralarda
  • Bi tanıdığım orda üniversite okumaya gitti bu sene senin dediğin bir şehir mi bilmiyorum ama sanırım cemaat götürdü onu.
    Su çok pahalıymış sanırım, söyliyim istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, önemli adımı atmışsın geriye artık okuması kalmış. :)

Direk lise diploması ile kayıt yapılıyor.Herhangi bir evrağa gerek yok.Dil belgesi felan filan sadece prosedür.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaptain1001

quote:

odessa maritime academide makina muhendisligi istiyorum ben

daha demin yorumları okumadan yazmıştım :) lisedeki sınıfımdan 5 kişi oraya okumaya gitti ama onlar güverteden devam edecek. seni buraya kim yönlendirdi kadıköyde ofisi olan bi adam vardı uzun saçlı adını tam hatırlayamıyorum o mu ?

ayrıca okul sosyal açıdan güzele benziyo geçen gün 2500 kişilik bi club da tanışma partisi verdiler ayrıca sanırım 1-2 güne kadar da bi okulun güzellik yarışması var

• quote:

Almanya gibi bi yerde okumak isteyen adam Ukrayna neden baksın ki ? Almanya ÖSS ile alıyor sadece.Dediğin ülkelerden kolay olanları sadece rusya ve ukrayna diğerlerine gidebileceğini hiç düşünmemekteyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scawn`

Eğitim dili olarak ingilizce var mı ?

1-2 ünide bazı bölümlerde sadece genelde rusça oluyo

Denizcilik Akedemisinde ingilizce dil seçeneği yok.Odessa'da İngilizcesi Olan bölümler : Ekonomi,Tıp,Eczacılık,Diş Hekimliği.
  • Bu tarz lise diploması ile ve odessa gibi fiyatı uçuk olmayan hangi avrupa üniversiteleri var acaba ? Sınavla giriş olsa da olur , ingilizce sağlam zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

quote:

Almanya gibi bi yerde okumak isteyen adam Ukrayna neden baksın ki ? Almanya ÖSS ile alıyor sadece.Dediğin ülkelerden kolay olanları sadece rusya ve ukrayna diğerlerine gidebileceğini hiç düşünmemekteyim.

hocam üniversiteleri ücretsiz olduğu için

• quote:

dün geldik yurtlar dolu zar zor yer bulucaz 2 gundur danismanin evindeyim

yurtlar yasanir seviyede ama cok bisey beklememek lazim giristede rusvet vermek zorunda kaldim malesef 40 dolar 400 grivna disko alkol haric 1 hafta goturur sizi cok rahat fiyatlar cok uygun . yurtlarin cogunda wifi yokkkk 5 tlye durum var bissuru sey atiolar icine bitmiyorr

Yarın ilk iş çıkıp kendine TriMob 3Gli hat al.Ukraine Telekom'da bulabilirsin.Sana 150grivnaya patlar ilk alım için. aylık 100grivna 10gb kotası var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.