Şimdi Ara

Ukrayna seyahat konaklama ve Ukrayna'da yasam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ukrayna hakkinda genel bir bilgi almak icin forumda tecrube sahibi insanlardan faydalanmak icin bi kac bilgi ve soru danismanliginda bulunmak istemistim oncelikle, Yeni yil tatilinde arkadasimla beraber Ukrayna'ya gitmeyi planlamis bulunmaktayiz, tercih olarak Kiev'de gunluk daire tutup ocak ayinin ilk haftasi Kiev'de tatile baslayip daha sonra da Lvov'da devam ettirmek kalan 3-4 gunumuzu. Livov ile ilgili bayagi duyumlarimiz oldugu icin gezip gormek istemekteyiz. Livov ve Kiev'de gunluk daireleri Lx.ua sitesinden rezerve ettik fiyatlar Kiev'de 2+1 daire icin Krishatik caddesinde 95$ dan ekonomik bir daire rezervasyonu yaptik, Livovda da merkezde 1+1 50$ bir daire tuttuk, Livov hakkinda her ne kadar sabit fikirde bilgiye ulastimsa da, gece klubu, restoran, kafe, caddeler vs. Kiev hakkinda cok celiskili bilgiler mevcut. Kiev'e seyahat eden tecrubeli forum uyelerinden ricam. Kiev gece klubleri, Kiev'deki turk restoranlari, ve gezilmesi gereken ozel yerler hakkinda kisa bir bilgi vermesidir. simdiden herkese tesekkur ederim.

• gecen gün tv de ukraynada ukraynalı gencler turıstleri yakalayıp kimlik sorsusu yapıyorlar diye haber cıktı
    özellikle türkleri pataklıyorlardı aslı var mı bilmiyorum
  • Hocam Lviv ile ilgili soruların varsa özel mesaj atabilirsin, geçen hafta döndüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazoglu007

gecen gün tv de ukraynada ukraynalı gencler turıstleri yakalayıp kimlik sorsusu yapıyorlar diye haber cıktı
    özellikle türkleri pataklıyorlardı aslı var mı bilmiyorum

Merhabalar

Kesinlikle alakasi yok ve bu konu ile alakali aciklamada geldi tamamen bir komplo eger videoyu dikkatle izlediyseniz.
    1- Otel odasi diyor bu konunun ukrayna ile alakasi yok dunyanin hic bir otelinden hic bir sekilde otelde kalan misafirleri kimse gelip rahatsiz edemez. Bu otelin calisanlari, guvenligi, muduru nerde diye sormazlar mi?
    2- Dikkat ettiyseniz odaya girer girmez direkt o kisinin yuzunu bant ile kapatiyorlar.
    3- O kisiye vurus sekilleri videonun tamamen komplo oldugunu gozler onune suruyor.
    4- Hadi videodaki kisiye dayak atiyorlar diyelim siz inaniyormusunuz turk bir vatandasinin tepkisiz veya kufursuz susup kalacagini.
    5- Eger videoyu bir kac defa detayli ve dikkatli izlerseniz kisinin turk ile alakasi olmadigi gibi aksninin turkce ile alakasi yok.
    6- Son olarak su linkini verecegim linki bir kac defa izlerseniz videoyu hazirlayan kisinin az cok kim oldugunu goreceksiniz.http://www.youtube.com/watch?v=_aYGoR69D4A

Benim dikkatimden kacmayan bunlar.
    Saygimarimla.

• evet haklısınız biri çaktımı kanımızda var bizde çakarız
  • Hani baska ulkenin insanindan bahsetmiyoruz turk insanindan bahsediyoruz.
    Hani olduda dayakta yese cani pahasina savasir bir dunya kufur veya kotu soz soyler videodaki garip insanin sesi bile cikmiyor.
    Bu ulkemiz ve turk milleti adina duzenlenmis tamamen bir komplodur. Genel olarak ukrayna erkeklerinde cesaret yoktur ve turklerden korkarlar.
    Ben daha gormedim oyle ukraynalinin turk insani ile bas edecegini.
    Sayglarimla.
  • kievi bilmiyoru ama harkova [ kharkive gelmeyi düşünen arkadaşlara yardımcı olabirim xxm816xx@hotmail.com ]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhabalar kievde rehberlik, kievde tercumanlik, kievde havaalani transferi kendimize ait mercedes vito aracimiz ve kendimize ait evler ile gunluk kiralik daire hizmetleri ile sizlere yardimci olabiliriz
    sitemiz:
    www.olsetour.com

tel. no: +380931512412 ( whats app, viber )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.