Şimdi Ara

Avustralya Kıtası' na Seyahat Etmiş Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online turistik vize başvurusunu bugün tamamlayıp vize ücretini ödedim.

Ne zamana kadar dönüş yapılır?

3 ay sonra orada olmayı planlıyorum, umarım vize yetişir.

Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?

Avustralya Kıtası' na Seyahat Etmiş Olanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 4 Ekim 2023; 20:30:34 >

• Way be.. Sadece vize ücreti bilem 3310 tl.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Spor yapın, aromalı kahve için ve imkanınız varsa dünyayı gezin" tavsiyesine harfi harfine uyup da reisinin sözünü dinleyen ve daha amariga seyahatinin jetlagı bilem geçmeden hemencecik avstralya seyahati çin golları sıvayan, reisine böyne düşkün bir herüf daha görmemişem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 4 Ekim 2023; 21:15:10 >
  • benim 24 günde sonuçlandı başvurum. ret yedim.

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun,

Parmak izi ve biyometrik fotoğraf kabulu vize başvurusunun kabul cevabı gelince mi yapılacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

hayır. başvuru öncesi verilecek.

• o deel de neden şincik gitmiyosun? şincik oralara baharlar gelmiştir, guşlar cıvıldiii, agaçlar yeşeriii, gezip tozmak için tam elverişli zaman. ocakta gidersen kıçından terler aka aka, çöl sıcakları altında yana yana tozun torpağın içinde cebelleşir durursun. ha bide soluyacağın orman yangını dumanları da cabası...

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Avustralya Kıtası&#39; na Seyahat Etmiş OlanlarHere Beyoutube
    Utah tracks Bodhi to Bells Beach in Victoria where a record storm is producing lethal waves. This is an event Bodhi had talked about experiencing, calling it the "50-Year Storm". Utah attempts to bring Bodhi into custody, but Bodhi refuses. During a brawl in the surf, Utah manages to handcuff himself to Bodhi, who begs Utah to release him so he can ride the once-in-a-lifetime wave. Knowing Bodhi will not come back alive, Utah releases him, bids him farewell, and sees him step towards the wave. While the authorities watch Bodhi surf to his death, Utah walks away, throwing his FBI badge into the ocean. Patrick Swayze as Bodhi Bodhisattva Keanu Reeves as FBI Agent Johnny Utah Lose something, brah? Special Agent Utah. l knew l could count on you. l've been to every city in Mexico. Came across an unclaimed piece of meat in Baja. Turned out to be Rosie. Guess he picked a knife fight with somebody better. Found a passport of yours in Sumatra. Missed you by about a week in Fiji. But l knew you wouldn't miss the 50-year storm, Bodhi. Yeah. Too bad. You finally get your waves and it's totally closed out. Just waitin' for my set. You gotta go down. You crossed the line, and people trusted you, and they died. Yeah, it went bad. Went real bad. Life sure has a sick sense of humor, doesn't it? Still surfing? Every day. Come on, Bodhi. It's time to go. You know you gotta go back with me. [ Chuckles ] Sorry, my friend. [ Chuckles ] [ Both Grunting ] Come on. [ Sharp Groan ] [ Utah Yells ] No! No! l told them... you'd go quietly. [ Helicopter Approaching ] No! You know there's no way l can handle a cage, man. l don't care. You gotta go down. lt's gotta be that way. [ Chattering ] [ Laughs ] Okay, man. Okay. l'm screwed. l'm gonna go to jail and l'll pay... and Johnny Utah gets his guy. Right? Good for you. That's real good. Gonna be a big hero now. Look at it, Johnny. Look at it! This is a once-in-a-lifetime opportunity, man. Just let me go out there. Let me get one wave before you take me. One wave. l mean, where am l gonna go, man? Cliffs on both sides. l'm not gonna paddle to New Zealand. My whole life has been about this moment, Johnny. Come on, compadre. Come on. [ No Audible Dialogue ] All of you, this way. Come on! Vaya con Dios. What the fuck, Utah! What do you think you're doing? You let him go. No, l didn't. No way. Hey, the guy's nuts. [ Australian cop at the end of the movie: We'll get him when he comes back in! ] He's not coming back. Vaya con dios is a Spanish language phrase meant as a farewell. It literally translates to "go with God' Bodhi pass away!? Point Break Best Scene Patrick Swayze and Keanu Reeves Fight Scene Point Break Final Scene #FullHD #Movies #Scenes #PointBreak
    https://www.youtube.com/watch?si=j67QSyQ6jLdp9mpy&v=9gf2hnyELUA&feature=youtu.be

Yüzyılın dalgasını yakalayabilmek için…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Çok cinema izleyince tokanıyo...

• Şöyle ülkelere gidip durma , ülkemizi kötü temsil ediyorsun Avustralya Kıtası&#39; na Seyahat Etmiş Olanlar Avustralya Kıtası&#39; na Seyahat Etmiş Olanlar 

• vay be gitmediğin bi ora kalmıştı zaten

Dün Biyometri Merkezine gitmem gerektiğine dair email aldım ve "Bu emaili aldıktan sonra 14 gün süreniz var, belirlenen sürede biyometri vermezseniz başvurunuz iptal edilir" dediler.

TR' de sadece 4 merkez var ve hepsi de başka şehirlerde. Randevu almaya çalıştığımda en yakın randevu tarihini haftaiçi olarak veriyor.

Haftasonu olsa kolay ancak hafta içi olunca işten izin almak gerekecek benim bu yıl hiç senelik iznim kalmadı.

Ne yapsam ki?

İşte şincik hapı yuttun. İki arada bir derede kalmak diye buna derler. Avstralya seni fena tongaya getirdi.

"Sizin de ,şeyinizin de, bilmem neyinizin de"... deyip, rotayı farklı torpaklara çevireceksin...

vfs globalde verdim ben istanbul taksim tarafı. patronla müdürle görüşün. yerine mesai yapacağınızı söyleyin.

Zaten müdür patrona “ Ne zaman nöbet gelse Cemil hoop yurt dışına kaçıyor” diyerek hedef tahtasına oturttu beni..

Daha geçenlerde istifadan falan bahsedip duruyordun. Şincik ise işi elden kaçırmamak içi kıvranıp duruyon; bi öynesin bi böyne. Nolcek senin halin bilmirem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 6 Ekim 2023; 0:9:58 >

Ben de bugün Beyoğlu VFS’ de verdim.

VFS’ den gelen emailde biyometri için 22 Oyro ve nakit alacağız yazmışlardı ama sadece 134₺ nakit aldılar…

• Red yanıtı geldi...

sen teeee kalkıp islambollara uç, üstüne para vererek parmak at, şey pardon parmak izi ver, bunun üstüne gel de bi de red ye..

Yeşil'in ilk reddi olan bu olay, eminim senin hafızana kazınacaktır. Onca ecnebi ülkelerin giriş kapılarını açan, üstüne bir de abd ye de giren yeşil, ilk defa toslamış ve reddi yemiş oldu.. olsun, herşeyin bir ilki vardır. kız reddetmiş gibi çogh da goymaz..

• "Başvuranın daha önce benzer bir seyahatte ideal yaşam koşullarını gerçekleştirebildiği bir seyahat tecrübesini sunmaması ve beyan edilen 6.500 USD bütçenin uçak bileti ve konaklama masrafları dikkate alındığında Avustralya' da 3 hafta konaklamaya yeterli olmayacağı kanaati hasıl olmuştur"

Bahaneye bak çay demle, bu yüzden CİMER' e şikayet ettim.

Asıl sebep bence çok farklı;

Sydney' de aynı soyismi taşıdığım ve yıllar önce Avustralya' ya iltica etmiş akrabalar var...

Her çaya çorbaya limon gibi her sorunu da bir kez olsun cimere şikayet etme. avucunu yalarsın. bu konunun cimer in sorumluluk alanı dışında kaldığını abd konsolosluğunu da cimere şikayet ettiğinde deneyimledin. buna rağmen keçi inadın yine devrede.

sözgonusu yazının tercümesi "6500 amariga dolarıyla avstralyada sürünür durursun, senin maksatın çok farklı, sen oraya gezip tozmaya deel, gapak atmaya gedeyyosun" şeklinde açıklanabülü...

normalde senin " ahahah çok da şeyimdeydin sankim, istenmediğim torpaklarda zatı durmam, alın çöl kıtanızı da başınıza çalın," demen gerekirken, vizeyi almak için nerdeyse bir tek bunlara yalvarmadığın kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 22 Ekim 2023; 11:17:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.