Şimdi Ara

Ukraynada tatil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
26.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba , Donanim Haber uyeleri olarak Temmuz ve agustos aylarinda katilimlarinizla bir ukrayna yuru duzenlemek istiyoruz ,
    cok uygun fiyatta tatil yapmak icin istek forumlarinizi cevap olarak yazmanizi bekliyorum . katilimlari bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kievemlak

Arkadaslar Merhaba , Donanim Haber uyeleri olarak Temmuz ve agustos aylarinda katilimlarinizla bir ukrayna yuru duzenlemek istiyoruz ,
    cok uygun fiyatta tatil yapmak icin istek forumlarinizi cevap olarak yazmanizi bekliyorum . katilimlari bekliyorum

Kievemlak siz ukraynaya hiç gittinizmi bilmiyorum,ama ben Kherson Rennı,Yhuzny,İlishevsky,Kiev,Odessa,Kerch,Mairoupul ve adını hatırlıyamadığım pek çok şehrine gittim. İnanın Ukrayna ya tatil için gitmek hiçte iyi bir fikir değil.Hem insanlarının akıl almaz bir şekilde pis olması ve hemde pek çok insanının fakir olması,sizden bir adet şeftaliyi ,bir paket makarnayı,bir avuç siyah zeytini hiç çekinmeden dileniyorlar ve bunların kimi doktor,kimi asker ve kimiside gümrük memuru.Eğer daha detaylı bilgi almak isterseniz e-mail adresimi verip görüşebiliriz.Selamlar.

• Aslında Ukraynaya ne için gittiğinize bağlı ordan zevk alıp almamanız. 2 ya da en fazla 3 günlük kısa bir tur yapıp Odessa'ya gidebilirsiniz. Gece kulupleri vb olaylar ucuzdur. Sokaklarda sarkıntılık yaparsanız mutlaka ''türk'' olarak damgalanırsınız. Türk erkeklerine önyargılı davranıyorlar. Ama gideceğiniz 2-3 gün içinde efendi efendi takılıp cebinizden biraz para gösterirseniz oldukça zevkli bir tur yaparsınız emin olabilirsiniz.
  • Ukrayna berbat bi yer insanlar berbat, ahlak yok. Orada tatil yapmazsınız, eziyet çekersiniz. Doğru düzgün bi ülkeye gidin bence, balkan turu falan. Aman derim Ukrayna berbat
  • Gerşekten çok komiksiniz. Ukrayna hakkında bilmiyorsanız biraz araştırın. sallamayın. Rusyadan ayrılmadan once pis fakır bır ulkeydı ama simdı Turkiyeden daha ilerde.. (2010 ve 2009 ülkelerin ekonomik durumlarını araştırın). yolda geçen her 4 arabanın 2 si jip 1 de Turkiyede olmayan yada sayılı olan ingiliz arabaları.. buna artı olarak eylence hayatı cok ucuz. ustelık en sevdıgım yanı diskoda bı kızın etrafın 15 amele cember cızmıyor. amele demişken; ukraynada 500 ü aşkın unıverste var, sayısız muze, tarıhı yer, tiatro, sinema vsvs... o sızın pis dediğiniz adamlar haftada en az bir kere sinema yada tiyatroya gidiyolar.. sen en son ne zaman gittin?
    ben 5 yıldır ukraynadayım. burda onemlı olan buraya geliş amacınız ahlaksızlık yapmaya gelirseniz ahlaksızlık yapabilirsiniz, Türkiyeye döndüğünüzde ahlak yok orda dersiniz. adam gibi ukraynayı görüp eylenmeye gelirseniz eylenirsiniz hemde çok ucuza.. seçim size kalmış. ama Ukrayna görülmesi gereken bir ülke.

• Ukrayna gezilip gorulmesi gereken bir ulke. Hem tarih bakimindan olsun hemde ticari arastirmalar olsun ulek yeni yeni gelistigi icin tam duzen oturmamis.

Duzen oturmadigi icinde polisler 200 dolar maas aliyorlar ev kiralari tek odali en uzak metroda 300 dolar tek odali.

Bu adamlar nasil geciniyorlar? polisliklerini kullaniyorlar cunku baska yapacaklari birsey yok , yapmasalar ac kalacaklar.

Ulke yeni yeni gelismekte ve yakin zamanda avrupa birligine girilmesi bekleniyor.

Uzun zamandir ben Ukraynada yasiyorum ve memnunum...

Gelmek gormek bilgi almak isteyen arkadaslara yardimci olabilirim.

Lutfen Ukrayna hakkindaki paylasimlarinizi bu forumda paylasalim ki insanlar dogru duzgun bilgiler elde etsinler...
  • biraz üstte ukrayna ya gidip pişman olanların konusu var.
    eğer uçkur için gidecekseniz vaz geçin.paranızla rezil olabilirsiniz ve bu para hesapladığınızdan çok daha fazlaya patlayabilir.
    bence iyi araştırın.şu an çok güzel turlar var ama mutlak suretle gidenlerden referans almak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KKTC otel tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Almanya'da Erasmus
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama şu da doğrudur buraya gelenlerin iş kurmak isteyenlerin %99 u uçkur için geliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcaneagle

quote:

Orijinalden alıntı: kievemlak

Arkadaslar Merhaba , Donanim Haber uyeleri olarak Temmuz ve agustos aylarinda katilimlarinizla bir ukrayna yuru duzenlemek istiyoruz ,

Kievemlak siz ukraynaya hiç gittinizmi bilmiyorum,ama ben Kherson Rennı,Yhuzny,İlishevsky,Kiev,Odessa,Kerch,Mairoupul ve adını hatırlıyamadığım pek çok şehrine gittim. İnanın Ukrayna ya tatil için gitmek hiçte iyi bir fikir değil.Hem insanlarının akıl almaz bir şekilde pis olması ve hemde pek çok insanının fakir olması,sizden bir adet şeftaliyi ,bir paket makarnayı,bir avuç siyah zeytini hiç çekinmeden dileniyorlar ve bunların kimi doktor,kimi asker ve kimiside gümrük memuru.Eğer daha detaylı bilgi almak isterseniz e-mail adresimi verip görüşebiliriz.Selamlar.

bende hemen hemen orcaneagle nin dediği yerleri gitmiş yerinde görmüş biri olarak orcaneagle nin tüm dediklerine eksiksiz katılıyorum.MÜMKÜNSE BU ÜLKEYE TATİL AMAÇLI HİÇ GİTMEYİN. BAŞINIZA UMMADIK ŞEYLER ALIRSINIZ.SÖYLENMEDİ DEMEYİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• kiev emlak-- her ay 1500 turke konaklama imkani sunuyormus yalanciyi s.....miyorlar ya at yalani inananida inanmayanida kiev emlak sen bence insanlari dolandirmaktan baska bir is yapmiyorsundur orada insanlarin ne isi olabilir ukraynada haaa 3-5 tane abazalara konaklama imkani sunabilirsin onlarada hatunlari sen satiyorsundur kesin cunku para kazanmak icin yapmadigin daltonluk kalmadi
  • Bu ne saçma link yahu? Adam makale yarışması açmış (ödül de 4 GB MP3 çalar!) Ukraynayla ne alakası?
  • arkadaşlar vize işlemini nasıl yapıyoruz ve ücreti ne kadar?
  • Eğer yurtiçi bir yer olursa JetGenç'le ucuza uçak bileti de bulabiliriz ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandi -- 12 Şubat 2011; 12:54:16 >
  • loo ukranyaya gidilirmi siz kendinizimi kaybettiniz :)
  • Değerli donanım haber üyeleri ben Ukrayna Kiev de yasıyorum Kiev e gelmek isteyen arkadaslara rehberlik konusunda yardımcı olabilirim ve ayrıca ukrayna ülkesi ile ilgili butun sorularınıza tüm bilgilerimi elimden geldigi kadar sizlerle paylasabilirim saygılarımla Samet TERLEMEZ Tel no: +380630606060 MSN : kievukrayna@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kievukrayna -- 6 Mart 2011; 11:23:17 >
  • Ayrıca ücretsiz hava alanı karşılama merkezde kısa süreli çok uygun Fiat a kiralık daire ve konaklama imkanı şirket kurulumu ticari acilim konusunda da her türlü yardımı yapabilirim saygılarımla Samet TERLEMEZ. +380630606060

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kievukrayna -- 6 Mart 2011; 11:22:41 >
  • Kiev merkezde daireleriniz var mı? Gecelik fiyatlar nasıl?
  • Evet merkezde dairelerimiz var 1- oda, 2- oda,3- oda düşük,standart ve lux bunların fiatlari farklı ortalama fiatlarimiz 40$ başlıyor 200$ kadar dairelerimiz var ukrayna Kiev e gelecek arkadaslarimiza,dostlarimiza yapilmasi gereken kardeslik fazlasi ile yapiliyor zaten ukrayna kieve gelen kardeslerimize ilk once Güven konfor ve rahat ve guzel bir tatil imkani sunuyoruz iyi tatiller arkadaslar iletisim no +380630606060 msn : kievukrayna@hotmail.com
  • Merhaba Beyler,,

Kievle ilgili o kdar cok yorum yapilmiski, hangisi dogru insan kararsiz kaliyor.
    Ben biletimi aldim ve vize islemlerimi coktan yaptirdim, bu yorumlari okumadan once.. Ama hicbir olumsuz yorum fikrimden caydirmadi acikcasi. Ukraynada bekleyen ukraynali bir arkadasim var, birkac gun bana eslik ettikden sonra , tek basima yoluma bakacagim. 2-3 gun kiev de kalip diger zamanimi Lviv e gitmeyi dusunuyorum. Ilk Ukraynaya gidisim olacak ve, asil merak ettigim havaalaninda ne gibi sorunlarla karsilasabilirim. Gitmeden once bir apartment yada hotel rezervasyonu yapip bunu havaalninda ukraynali polislere gostermem gerekecek mi. Cunku gittigimde direk ordan halletmeyi dusunuyordum ben. Bir sorumda bu Kiev in en guzel gece mekani ARENA midir hakkaten ?
  • Biz kiev ukrayna ailesi olarak sizlerin ukrayna da yapacaginiz seyahatlerinizde is gorusmelerinizde tatillerinizde sizlerleyiz biz sizler icin neler yapabiliriz?
    Ucretsiz hava alani karsilama, butcenize uygun super lux kiev merkezde kisa sureli daire, rehberlik, ticari acilim, egitim ve sirket kurulumu alanlarinda biz uzerimize duseni fazlasi ile yapmaya haziriz yeter ki siz isteyin))
    Ayrica ukrayna ile ilgili kafaniza takilan butun sorulari en guzel sekilde butun bilgilerimizi sizlerle paylasmaya haziriz extra danismanlik ucreti olmadan simdiden herkese huzurlu guvenli ve mutlu tatiller
    Bana 24 saat ulasabileceginiz tel no +380630606060
    Msn-kievukrayna@hotmail.com
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.