Şimdi Ara

Ukraynada tatil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
26.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rayna da Tatil,Gezi ve İş Seyahati için gelmek isteyenlere Danışmanlık,Tercumanlık ve Rehberlik hizmetleri vermekteyim.
    Ukrayna ve Kiev de Kalacak kısa ve uzun süreli ev, otel bulunur.Gezilecek yerler,Sehir Dışı gezileri,Restaurant,Disko, gece hayatı,İş seyahatları,Pazar araştırması,Fuar çalışmaları,mal pazarlama konularında yardımcı olabilirim...
    9 senedir Kiev de yaşamaktayım...Ucretler uygundur.. Resmi büyütmek için tıkla

Iletişim:
    YILMAZ ENDER
    Kiev
    UKRAYNA

Telefon: +380637424404

E-Posta: enderyilmaz@hotmail.com
  • ukrayna da Tatil,Gezi ve İş Seyahati için gelmek isteyenlere Danışmanlık,Tercumanlık ve Rehberlik hizmetleri vermekteyim.
    Ukrayna ve Kiev de Kalacak kısa ve uzun süreli ev, otel bulunur.Gezilecek yerler,Sehir Dışı gezileri,Restaurant,Disko, gece hayatı,İş seyahatları,Pazar araştırması,Fuar çalışmaları,mal pazarlama konularında yardımcı olabilirim...
    9 senedir Kiev de yaşamaktayım...Ucretler uygundur.. Resmi büyütmek için tıkla

Iletişim:
    YILMAZ ENDER
    Kiev
    UKRAYNA

Telefon: +380637424404

E-Posta: enderyilmaz@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderyilmaz -- 3 Kasım 2011; 14:59:07 >
  • odessada tatil yapmak isteyenlere yardımcı olabilirim. 70-80 usd merkezde derribasovskaya caddesinde günlük kiralık lüx evlerimiz var ayrıca günlük 40 usd karşılığında 24 saat rehberlik hizmetimiz var. mertkartal1980@hotmail.com veya +380 93 423 03 08 nolu telefondan 24 saat ulaşıp bilgi alabilirsiniz.
  • ukrayna odessada ticari veya tatil amaçlı gezi yapmak isteyenlere yardımcı olabilirim. 50-75 usd merkezde derribasovskaya caddesinde günlük kiralık lüx evlerimiz var ayrıca günlük 30 usd karşılığında 24 saat rehberlik hizmetimiz var. mertkartal1980@hotmail.com veya +380 93 423 03 08 nolu telefondan 24 saat ulaşıp bilgi alabilirsiniz.
  • arkadaşlar biz 3 arkadaş uçkur için ukraynaya gitmeya karar verdik ( ukraynamı pattayamı kararsız kaldık sonundaukraynada karar verdik.) 3ümüzde ne dil nede yurt dışı bilgisi var.))...sadece gidecegimiz şehri şecemedik biraz paramız var ama pahalı olmayan bir il arıyoz bakalım neresi olacak.. oraya giden ve orada kalan arkadaşlardan ricam hangi ili tavsiye edersiniz birde 1 hafta kalacagız orta halli 1hafta tatil sizce nekadara patlar. yada şöyle diyeyim 5000 tl 1 hafta için yeterli olurmu şimdiden cevaplarınız için çok saolun buraya yazılacak cevaplar çok i
  • quote:

Orijinalden alıntı: caylak1979

arkadaşlar biz 3 arkadaş uçkur için ukraynaya gitmeya karar verdik ( ukraynamı pattayamı kararsız kaldık sonundaukraynada karar verdik.) 3ümüzde ne dil nede yurt dışı bilgisi var.))...sadece gidecegimiz şehri şecemedik biraz paramız var ama pahalı olmayan bir il arıyoz bakalım neresi olacak.. oraya giden ve orada kalan arkadaşlardan ricam hangi ili tavsiye edersiniz birde 1 hafta kalacagız orta halli 1hafta tatil sizce nekadara patlar. yada şöyle diyeyim 5000 tl 1 hafta için yeterli olurmu şimdiden cevaplarınız için çok saolun buraya yazılacak cevaplar çok i

2500 $ 1 hafta ukrayna Tatil 3 kişi için yeter hocam hatta fazla ama siz gece takılıp yiyip içeceğiniz için yeter li. Eğlence için Kieve Gidin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alesta1818 -- 20 Aralık 2013; 17:54:55 >
  • çok saol kardeşim siz 3 kişi için 5000tl yeter demişsiniz. biz kişi başı 5000tl ile gidecegimiz için . o zaman pek para sıkıntısı çekmeyecegiz anlamına gelir... neden gidecegimizi bildigin için kiev i tavsiye ettin demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: caylak1979

çok saol kardeşim siz 3 kişi için 5000tl yeter demişsiniz. biz kişi başı 5000tl ile gidecegimiz için . o zaman pek para sıkıntısı çekmeyecegiz anlamına gelir... neden gidecegimizi bildigin için kiev i tavsiye ettin demi

evet anladım hocam kiev o işler için en iyi yer diğer şehirler yaramaz o paralar la 1 hafta krallar gibi yaşarsınız
  • mevsimi nasıl belirleyelim hocam yaz kış hep aynımıdır (mesela bazı ülkelerde yaz pahalı kış ucuz olabiliyor) işte 3 arkadaş senelik izinlerimizi ayarlayıp aynı zamna denk getirip gitcez eger ölüm kalım hastalık olmazsa gidecegimiz kesin. kievde tavsiye edebileceginiz bar disko falan varmı şuraya gitsen aradıgını bulursun gibi ( tahmin ettgim kadarıyla kiev e gitmiş ve oralarda zamn gecirmiş biri olrak algıladım sizi ondan dolayı soruyorum.) cevapların içinde çok teşekkür verdigin bilgiler konusunda 3 arkadaşında kafasına yattı siz dediniz diye mesela kiev gidecek oldugumuz kesin yer halbuki biz ne kievi gördük nede tanırız
  • BEN UKRAYNANIN KİEV ŞEHRİNDE YAKLAŞIK 3 YILDIR ÖĞRENCİYİM VE RUSÇA İNGİLİZCE TERCUMANLIK OKUYORUM, AYNI ZAMANDADA TUR REHBERLİĞİ YAPIYORUM , ARKADAŞLAR UKRAYNAYI DEĞERLENDİRİRKEN DEĞİŞİK KÜLTÜLERİ GÖREREK DEĞERLENDİRİN , HER ÜLKENİN KENDİNE GÖRE Bİ KÖTÜLÜĞÜ VARDIR İLLAKİ , ÖRNEĞİN BİZİM ÜLKEMİZDE YABANCI KADINLARA TAKINILAN TAVIRI SÖYLEMEYE GEREK BİLE YOK , AMA BURADA UCUZ MEBLAĞLARA GÜZEL EĞLENCELER YAPILABİLİR TABİKİ BU YAŞ ORTALAMASINA GÖRE DEĞİŞİR :)... EĞER BURADA 1 haftalığına kafa dağıtmak isterseniz ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM :)...
  • selam arkadaslar kendim ukraynada ogrenciyim ayni zamanda rehberlik hizmeti veriyorum ukrayna kiev de tatil yapmak isteyen arkadaslar bana ulasabilirler facebook adresim EKREM BEKAR ukraynadaki telefon numaram +38 093 602 45 44 ..https://www.facebook.com/ekrem.bekar.73
  • ukrayna kafa dinlemek için biçilmiş kaftan diyebilirim , yaklaşık 4 yıldır buradayım ve gece hayatının en ucuz olduğu ülkelerden birisi ukrayna 'dır.sadece pahalı olan konaklama diğer herşey türkiyedekinden daha ucuza geliyor. Gece hayatının yanı sıra gündüz de yapılabilecek şeylerin olması tatil için burayı dahada güzelleştiriyor. eğer konuşmak isterseniz +38 093 901 53 20 bana ulaşabilirsiniz whatss up weya viberden.
  • mahirkaya M kullanıcısına yanıt
    Hocam savaş yok mu oralarda .geçen daha otobüse füze attılar.savaş kieve kadar gelir mi.ortam nasıl gergin mi.tşkler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    savaş olan bölge hala var hacım , ama türkiyedeki terör olayları gibi diyebilirim sana , nasılki doğuda savaş warken batıda insanlar tatil yapabiliyorlarsa aynı durum burada da war.
  • Kiev UKRAYNA tatili düşüncesi olan herkes +380939015320 Li numaramdan Whatss up yada Viber üzerinden bize ulaşabilir , yaklaşık 4 yıldır Kiev şehrinin içerisinde ve ukraynanın birçok şehrinde rehberlik , Konaklama hizmetlerimiz vardır.
  • +380939015320 numaramdan ulaşabilirsiniz
  • şubat ayında LVİV gitmeyi planlıyorum bi kaç günlüğüne. Havalar aşırı soğuk olur mu? yoksa mutlaka mart beklenmeli mi?
  • isteyen arkadaslara refarans gosterilir...

Ukrayna kiev de tatil gezi eglence is ve diger her turlu konuda kisisel rehberlik hizmeti vermekteyiz.. ilgilenen arkadaslar ozelden yazabilirler ... bir cok kisi sirketlerle ukraynaya tatile gelip madur edilmekte sizi hava alanindan alip otele yerlestirdikten sonra sen sag ben selamet drumunda kaliyorlar biz kisisel hizmet veriyoruz yani ( diskoda bir kizla tanistiginiz zaman yaninizdayiz ayni masada yemek yiyip ayni suyu iciyoruz anlayana anladi bence )
    lutfen ciddi arkadaslar yazsin /// bize soruyolar neden sizi tercih edelim diye biz size ukraynayi veriyoruz...

facebook ; ekrem bekar

whatcapp : +380936024544

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrembekar1992 -- 29 Kasım 2015; 6:12:35 >
  • Kimseyi aramayın arkadaşlar.En kötü yanınızda 1 kişi olsun ingilizceyi iyi bilsin yeter.Onun dışında orada kimse sizi düşünmez.Orda Türklere güvenmeyin ukraynalılara güvenin 10 kat daha iyidir..KAzıklanırsınız.Kendiniz pazarlık yapın zaten mütevazı insanlardır..
  • 3 ay önce 1 tl : 10 uah , şuan 1 tl : 7,2 uah , alım gücümüz baya düştü…

yani 5000 tl 3 ay önce 50.000 uah yapiyordu, şuan 5000 tl,36.000 uah yapiyor.

http://turk-lirasi.tlkur.com/grivna

burdan bakabilirsiniz

eski ucuz ukrayna yok!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.