Şimdi Ara

ULAN İSTANBUL - Kanal D (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
2
Favori
11.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dinleme cihazının ortaya çıkması kötü oldu.
  • Dizi güzel gayet sarıyor fakat böyle her bölüm sonu Ceyhun sanki bunları yakalayacakmış gibi geçen bölüm fotoğraf olayı bu bölümde dinleme cihazı olayı sanki dizi kendini tekrar ediyor gibi birde reytingler iyi gidiyor böyle devam ederse kış sezonunda nasıl bir konu bulacaklar merak konusu.
  • Her bölüm yakalanacak gibi oluyorlar ama hep şansa olmuyor böyle devam ederlerse olmaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werder-veremem

Begenmeyen arakdaşlar neyini beğenmedi anlamıyorum, En kötü bölümleri bile türkiye standartlarının üstünde beğenmeyenler Aşkı memnu felan izlesin.

aşkı memnu iyi dizi gayet
  • 3 bölüm izledim gayet güzel dizi..

klişeye kaçmasalar daha iyi olurdu gerçi
  • Kandemir'in Meltemle olan fotoğrafına hiç şüpheci yaklaşmadı Ceyhun. Bence orası gerçek dışı oldu biraz. Onun dışında dizi çok iyi gidiyor. Son bölümde Breaking Bad göndermesi gayet hoştu baya güldüm. Fragmanda dinlenme cihazını Ceyhunun odasından almak için bizim elemanların ne kılıklara girdiğini görüyoruz güzel bi bölüm bizi bekliyor. Ceyhunla kızın öpüşmesini bizim Ferdi görüyor fragmandan görebildiğim bu, ortalık karışacak yine o sahne bölümün bitişi olur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 15 Ağustos 2014; 20:03:19 >
  • Hala final yapmamış :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Hala final yapmamış :/

Bomba gibi gidiyor finali

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Hala final yapmamış :/

Bomba gibi gidiyor finali

Yaz yokluğunda izlenir dedik.
    Soğuttu bizi yazdan.

• Son bolum kötüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 19 Ağustos 2014; 16:09:09 >
  • Cennet Mahallesi işi olmuş dün biraz bakayım dedim madem böyle suç-organize çete değişik bir konu işliyorsun şöyle sağlam-tutarlı yap izleyelim adama bal satıyorda arıyorda ihbar ediyor sonra öteki düşmanlarının da kaşesini basıyor hapse attırıyor sonra sevgilileriyle gidiyorlar.

Tam "Allah muarrem pempeyi çok fena mafya babası kaçırmış" kıvamında sürekli bir şekilde yırtıp komiklikler şakalar gençlerin seveceği bir iş olmuş.

Bir tek Zihni Göktay 10 numara oynuyor yılların ustası karakteri de komik.
  • Aynen o dediğin oldu diyebilirim.

Bu gidişle kahküllü iyice ceyhunla yaklaşmaya başlıyacak gibi bakalım daha neler olcak. Ama bazen sıkıyor biraz karakterlerin hareketleri falan yapmacık geliyor gibi şekilden şekle girme olayları mesela.
  • Gerçekten son bölüm yaramazdı ya.
  • tencere tava...
  • 2 günde 4 bölüm izledim. Türk dizilerine nazaran beklenmeyecek bir proje yapmışlar. Kesinlikle tavsiye ederim; ama Ferdi karakterine nedense uyuz oldum. Onun dışında diğer karakterler iyi. Bir de arabesk şarkı söyleme işini biraz fazla kaçırıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 25 Ağustos 2014; 22:17:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlasam mı başlamasam mı bilemedim çok farklı ve zıt yorumlar var. Bi ilk bölümünü izleyip deneyim desem 2 saat diyolar
  • Bazı şeyler aşırı abartı, yaz gününde vakit geçirmek için izlenecek bir dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 26 Ağustos 2014; 8:29:50 >
  • Bu bölümü izleyemedim maç vardı diye

Neyse aldık kupayı hakkımızdı da zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

Başlasam mı başlamasam mı bilemedim çok farklı ve zıt yorumlar var. Bi ilk bölümünü izleyip deneyim desem 2 saat diyolar

Son bolume kadar iyi. Dunku bolumu izleyemedim mactan.

• Bana çok samimi geliyor yaa ben seviyorum uzun zaman sonra kanımın kaynadığı nadir dizilerden
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.