Şimdi Ara

ULAN İSTANBUL - Kanal D (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
2
Favori
11.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün izleyemedik bugün izlicez bakalım nasıldı bu bölüm ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlenceli,komik,mahalle dizisi. Kış aylarında da devam eder inşaallah.
  • Editle artık ana konuyu.

Ben Payday takımına benzettiğim için izlemeye başlamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

Başlasam mı başlamasam mı bilemedim çok farklı ve zıt yorumlar var. Bi ilk bölümünü izleyip deneyim desem 2 saat diyolar

İlk bölüm 120dk, sonraki bölümler 100 dk. Bence başla, iyi bir dizi. Onlarca Türk dizisini ezer geçer. Sevmeyenler bence dizideki biraz fazla romantizmi sevmiyor olabilir. Türk dizilerine bakarsak bence top10'a girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Başlasam mı başlamasam mı bilemedim çok farklı ve zıt yorumlar var. Bi ilk bölümünü izleyip deneyim desem 2 saat diyolar

İlk bölüm 120dk, sonraki bölümler 100 dk. Bence başla, iyi bir dizi. Onlarca Türk dizisini ezer geçer. Sevmeyenler bence dizideki biraz fazla romantizmi sevmiyor olabilir. Türk dizilerine bakarsak bence top10'a girer.

Başladım bakalım ilk bölümü izledim de fena değil yoklukta izlenebilir zaman geçirmelik bir dizi işte

Kardeş Payı'ndan sonra biraz fazla yapmacık geldi o tesadüfler dünya küçük muhabbetleri falan ama o kadarı da normaldir artık.

Ayrıca Kaka hocam sağol yorumun için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Başladım bakalım ilk bölümü izledim de fena değil yoklukta izlenebilir zaman geçirmelik bir dizi işte

Kardeş Payı'ndan sonra biraz fazla yapmacık geldi o tesadüfler dünya küçük muhabbetleri falan ama o kadarı da normaldir artık.

Ayrıca Kaka hocam sağol yorumun için

Tabi ki bir İşler Güçler, Leyla ile Mecnun kadar olamaz; ama diğer dizilerden daha kaliteli oduğu kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• berbat bi dizi
  • 6 bölüm izledim sanırım daha izlemeyeceğim.

mahalle çok klişe bırakın artık bu mahalle sıcaklığı temalı dizileri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@n PolaT

İlk bölümleri çok sarmasada izliyordum son bölümler bayağı iyi oldu sardı ama bu aşk sahneleri adamı iyice bayıyor zaten her dizide aşk var bari bunda olmasaydı be.

ilk bolumlerinde fazla yer almıyordu aşk meşk işleri de son zamanalrda yopunlaşınca asıl konudan uzaklaşılıyor,

asıl cazip olması gereken konusu, her hafta vurgun yapmaları bu sahnelerin daha fazla olması gerekli,
    mesala A takımı dizisi gibi aksiyon ve heyacan daha fazla olmalı.
  • dizi çok güzel gidiyor şuanda umarım dizinin gidaşıtı böyle iyi gider
  • Ya sırf Sevtap Özaltun'un masum güzelliği için izlenir ya resmen aşık oldum kadına
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElaMalakias

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Sturridge

Ya sırf Sevtap Özaltun'un masum güzelliği için izlenir ya resmen aşık oldum kadına

çöplüğün bu kadarı

Gideri var her türlü şimdi çöp demeyelim.

• Zaman geçirmek için izlemeye devam ediyorum

Ferit- Derya- Ceyhun üçlüsü çok baydı ya o klişeler falan zaten Ferit karakteri de süper itici Ceyhun desen kavgada ortaya girip iki yumruk yiyen tipler tarzı
    mahallede ana kuzusu iş polisliğe gelince esiyor gürlüyor falan

Ancak kalan karakterler kurgu falan iyi yani hem sırıtmıyor hem de aşk üçgeni meselesi olmadığı için seyir zevki daha yüksek

Ayrıca Bahadır adamım ya

• quote:

Zaman geçirmek için izlemeye devam ediyorum

Ferit- Derya- Ceyhun üçlüsü çok baydı ya o klişeler falan zaten Ferit karakteri de süper itici Ceyhun desen kavgada ortaya girip iki yumruk yiyen tipler tarzı

Ancak kalan karakterler kurgu falan iyi yani hem sırıtmıyor hem de aşk üçgeni meselesi olmadığı için seyir zevki daha yüksek

Ayrıca Bahadır adamım ya

Ferit kim?

• Felina. kullanıcısına yanıt
    ferdi olacaktı ufak bir klavye hatası olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Zaman geçirmek için izlemeye devam ediyorum

Ayrıca Bahadır adamım ya

Ferit kim?

Aynen Ferdi olacaktı. Karıştırmışım pardon

• Başlığı "Ulan İstanbul :D" olarak okudum.
  • quote:

quote:

Ya sırf Sevtap Özaltun'un masum güzelliği için izlenir ya resmen aşık oldum kadına

çöplüğün bu kadarı

Kanka ya bi fottur git Allah aşkına zaten Fatmagül'ün suçu ne dizisinde Asu karakterindeyken bile çok beğeniyordum şimdi kahküllü hali daha iyi olmuş kahküllerini sevdiğimin kızı

Ama tabi herkesin zevki farklı

• İzlerken sıkıldım dızı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

çöplüğün bu kadarı

Kanka ya bi fottur git Allah aşkına zaten Fatmagül'ün suçu ne dizisinde Asu karakterindeyken bile çok beğeniyordum şimdi kahküllü hali daha iyi olmuş kahküllerini sevdiğimin kızı

Ama tabi herkesin zevki farklı

Sevtap Ozaltun a bende hayranim abi

gorunce vallahi bir tuhaf oluyorum icim bir acayip oluyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.