Şimdi Ara

Ulaşılabilir meslekler içinden en f/p olanı aile hekimliği gibi gözüküyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sallıyor hocam inanmayın şuna

kamu hastanelerinde bir cildiyeye gidin ve polün önünde durun hatta tıp öğrencisyeseniz üniversitede dermatoloji polünüzü 1 gün geçirin sonra aile hekimliğine gidin ve orada 1 gün geçirin aradaki farkı net bir şekilde göreceksiniz

dermatolojinin özelde kozmetolojisi olmazsa kimse yüzüne bakmaz bölümün

-------------------

ve sonra kayıtlı olduğunuz aile hekimliğine gidin sonra bir kamu hastanenin dermetoloji uzmanlığına gidin ve memnuniyetleri sorun

bizim aile hekimimiz fizik ve tedaviden istifalı ve zamanında tusta ilk 200e girmiş istese periferdeki dermatoloji alanları yazabilirdi ve aile hekimliğinde olduğundan da çok fazla memnundu

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Sen bu konuma katılıyorsun yani

Radyoloji kazansam radyoloji yazardım ben ah yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChristoBangalter -- 16 Mart 2023; 20:56:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

şu an radyoloji uzmanlığı amerikada en revaçta olan bir bölüm

geçen sunset diye biri çıkmış tıp okuyor sözde ve diyor ki radyoloji uzmanlığı bitti herkes oradan kaçıyor yapay zeka ele geçericek diye saçmalıyordu

ama ameriikada en son matchte en fazla yükselen bölüm tanısal radyoloji oldu ve bunu attıktan sonra çocuk kayboldu

maalesef çok fazla sallayan var bilmedikleri halde sallıyorlar her bölüm hakkında

Ulaşılabilir meslekler içinden en f/p olanı aile hekimliği gibi gözüküyor

Yapay zeka radyologları işsiz bırakacaksa zaten hemen hemen tüm meslekler işsiz kaldı demek

Yapay zeka radyolojiyi bayağı etkileyecek muhtemelen ama doktorların yardımcı asistanı gibi bir şey olacaktır sanırım

• ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

kesinlikle haklısınız hocam işte arkadaş tıpa sallayacak ya ve buradan sallamaya çalışıyor ve sanki işsiz bırakmaya başladı gibisinden algı oluşturuyor

Kim ne derse desin bu bölümü bırakmayı düşünen biri olarak söylüyorum tr şartlarında yapacak en iyi meslek ve yakın gelecekte de öyle olacak

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

Öncelikle alan kozmetikle ve estetikle çok işli dışlı ek iş imkanları deli gibi çok.

Örneğin şu an dolguyu 6000'e botoksu 4000 liraya yapan arkadaşlar tanıyorum ki bunlardan biri daha yeni mezun diğeri hali hazırda kıdemli asistan, asistan haftada 1-2 hastaya yaparken, yeni mezun arkadaş Haftada 5-6 hastaya yapıyor ve genelde dolgu ile botoksu aynı anda yapıyorlar, hesabı sizde, bu yeni mezun arkadaşın zorunlusu 1.5 yıl bittiği an istifa edecek.

Bir de bu işlemi yaptığınız kesimin sosyokültürel düzeyi yüksek bu yüzden her anlamda tatmin yaşıyorsunuz. Hasta mutlu, hekim mutlu, herkes mutlu.

Ayrıca asistanlığı nötr bir bölüm hoca mobbingi yoğun olarak var ancak nöbetiniz yok, bana göre tek sıkıntısı mesleki tatmindi ancak dediğim gibi işin o medikal estetik kısmı mesleki kısmını arkadaşlar sayesinde tecrübe ettim o kısım gerçekten doyuma da ulaştırıyor.

İşte bu yüzden 2 yıllık zorunlu hizmetten sonra devlette kalan çok göremezseniz o yüzden devlette dermatolog bulmak çok zordur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.