Şimdi Ara

Ulaşılabilir meslekler içinden en f/p olanı aile hekimliği gibi gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir mesleğe bölüme karşı büyük bir ilginiz yoksa, tıp kazanıp okuyabileceğinize inanıyorsanız bence başka bir şey düşünmeyin

• Bana artar gibi geliyor idealist insan epey az herkes f/p peşinde zaten tıp öğrencileri de rahatlık peşindeler okurken yaşanan zorluklar yüzünden

Eğer tıbbiyeden devam edersem ben de aile hekimliği için uğraşırım diğerleri büyük sıkıntı benim açımdan

cerrahi branşlar sevmeyen için korkunç bir hata olur seçmek

temel ilgisi olmayan bulaşıp kadro işgal etmemeli bilim üretmek isteyen gitmeli

diğerleri içinde de en yapılabilir olanı bu diğer hepsinde sıkıntı var benim açımdan

• Bana da öyle geliyor. Okumak işkence gibi geliyor ama sırf aile hekimliği için devam ermeye çalışacağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus puanı ne olur hocam önümüzdeki 5 10 sene içinde

• kesinlikle aile hekımı uzmanlıgı da ıyı baya

• Bana artar gibi geliyor idealist insan epey az herkes f/p peşinde zaten tıp öğrencileri de rahatlık peşindeler okurken yaşanan zorluklar yüzünden

Eğer tıbbiyeden devam edersem ben de aile hekimliği için uğraşırım diğerleri büyük sıkıntı benim açımdan

cerrahi branşlar sevmeyen için korkunç bir hata olur seçmek

temel ilgisi olmayan bulaşıp kadro işgal etmemeli bilim üretmek isteyen gitmeli

diğerleri içinde de en yapılabilir olanı bu diğer hepsinde sıkıntı var benim açımdan

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Doktorum size plastik cerrah olup 500k maaş almak yakışır

• aile hekimi olmak mantıklı bir seçenek olsa da tam olarak ne kadar tatmin edici mesleki açıdan :( bir yandan da istediğin bölümü yazdıktan 15-20 yıl sonra da aynı şekilde düşünüyor olacak mısın mesela

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi f/p bölümü ne sizce
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hacettepe estetik cerrahiyi tek geçerim

• Aile hekimliği zor türlü türlü insanla muhatap oluyorsun :/

• slotrate kullanıcısına yanıt

kars ortopediyi tek geçerim

• noobodynow kullanıcısına yanıt

Mesleki tatmin filan bu ülkede düşünülecek son şeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi dermatoloji veya radyolojidir gençler, aile hekimliğinde muhatap olduğunuz insan profili hem değişken hem de hastane gibi güvenlik yok.

Aile hekimliğinin en sıkıntılı tarafı bütün giderler ve bunlarla ilgili tüm angarya işler size ait, örneğin sekreter çalıştırıyorsanız maaşını siz veriyorsunuz, sigortasını siz yaptırıyorsunuz hatta mutemetle de anlaşmanız gerekiyor vs.

• Concordato kullanıcısına yanıt

radyolojide maddı kısmı iyi mi?

• @Concordato

geçen sene 10bini geçemeyen sen şimdi 50yi rahatlıkla geçiyorsun (bizim üniversitede bile az ödemesine rağmen teşvikleri maaş+taban 35bin nöbet yoğun bakımdan tavandan alıyorlar 12bin 10binden fazla da teşvik aldılar üniversitede güya az olmasına rağmen) 57bini buluyor

yazın burada 10dan fazla alamıyorum diye ağlayan sendin hadi hodri meydan haziranda paylaştığın gibi maaş dekontunu paylaşacak mısın

haziranda 15bin tl alan sen, şimdi 50binden az almıyorsun hadi hazirandaki gibi aynı cesareti göster de şubat ayı ödemesini paylaş (ocak değil şubat)

Ulaşılabilir meslekler içinden en f/p olanı aile hekimliği gibi gözüküyor

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

yok iyi değil çok fazla personel var radyoloji ihtisası yapan

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

ANKARATIPLI virtioz orkestra şefi yine klasını konusturdu cok buyuksun hocam en buyuk mu bılmıyorum ama cok buyuk dogruları bu kadar net soyleyen hiçbir tıpcı yok ornek alın feyz alın bu adamdan ust sınıflar herseeyı gızler ama hocam acık ve dobra sevıyorum sızı sayın ANKARATIPLI gurur duyuyorum.

• vallahi plastik cerrahiyi savunacağız !!

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hangi bolumde bahsettiginiz arkadas

• Concordato kullanıcısına yanıt

Neden dermatoloji

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.