Arkadaşlar bizim ağ bağlantımız var ve benim belgelerim herkese açıkdı önceden.Kardeşim için ayrı bi oturum açıyim dedim, orda bi soru sordu en sonda belgelerini herkes görsün mü diye ben de kardeşim görmesin diye hayır ı seçmiş bulundum. Böyle yapında belgeler ağdaki arkadaşlarıma da kapandı ve bir klasörü sağ tıklayıp paylaşım ve güvenlik dediğim zaman paylaşıma açma kutusu işaretli gibi duruyo ama bi değişiklik yapamıyorum.Bu işi biran önce halletmem lazım cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
arkadaşım bu konu hakkında forumda arama yaparsan bulabilirsin ama ben yinede tekrar anlatayımm
sana sorulan soruda belgelerim klasörü gizli hale gelsin mi die soruyordu....
senin belgelerini ağdaki arkadaşının görebilmesi için senin o belgeleri başka bir yere taşıman lazım yoksa o bilgisayardaki başka user da dahil olmak üzere ağdakilerde göremezlerrrr
Belgelerini diğer kullanıcılar görsün mü gibisinden bi soru sorulmuştu. Ben de hayır dedim o belgeleri tekrar açamaz mıyız???
arkadaşım onu kaldırmanın yöntemini şimdi resim ekleyerek anlatacağımmmmmm......................................................................
resimdekini yapınca kalkıyor olması lazım arkadaşım....
bu klasör özel olsun yazan yer de işaretli fakat değişiklik yapılamıyo gri gibi gözüküyo orası
belgelerimi paylaşıma acmak istediğin user ile actın değilmi pc yi. o da olmadıysa yapacak tek bişey kalıyor o belgeleri başka bir yere taşımakk bunun dışında başka bir seceneğin kalmıyor
Kolay Gelsin
oldu sağol napalım biz de başka biyere taşırız belgeleri
en sonunda kendim buldum çözümü 1-denetim masası , klasör seçenekleri orda (xp proffessional da var sadece) ağ bağlantıları için bir seçenek var parantez içinde önerilen yazar onun tikini kaldırıyoruz. 2-begelerime sağ tıklayıp paylaşım ve güvenlik diyoruz oraya güvenlik sekmesi geliyo üstteki ayarı yapınca 3-belgelerinizi kimin görmesini istiyorsanız ekle seçeneğinden ekliyorsunuz 4-network ü ekliyoruz mesela sonra bu belgeleri paylaşıma aç kutucuğunu işretletleyebiliyoruz zaten hepsi bu kadar
quote:
Orjinalden alıntı: serhat89
en sonunda kendim buldum çözümü 1-denetim masası , klasör seçenekleri orda (xp proffessional da var sadece) ağ bağlantıları için bir seçenek var parantez içinde önerilen yazar onun tikini kaldırıyoruz. 2-begelerime sağ tıklayıp paylaşım ve güvenlik diyoruz oraya güvenlik sekmesi geliyo üstteki ayarı yapınca 3-belgelerinizi kimin görmesini istiyorsanız ekle seçeneğinden ekliyorsunuz 4-network ü ekliyoruz mesela sonra bu belgeleri paylaşıma aç kutucuğunu işretletleyebiliyoruz zaten hepsi bu kadar
Bravo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme