Şimdi Ara

Ulaşılamaz sandığın kıza tutulup karşılığını bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 aydır internetten yazıştığım malumunuz bir kız vardı ve kız bana göre bir cıta yüksek gibi görüyordum ve açılsam bile karşılığını alamayacagımdır korkuyodum ama bir şansımızı deneyelim dedik.

KOnuşmaya başladım ilk haftalar klasik kız tavırlarıydandı yazıyorum beş dk sonra falan dönüyordu, biraz kendimi ispat etmek gerkiyordu ve öyle yaptım biraz espiriyle biraz bilgiyle falan sonra kızla dialogumuz git gideli ilerledi. Bazı zamanlar oldu bi dk bekle cevrimdışı olacagım çıkmıyorum yazabilirsin falan dedi. Ve uzun uzun sohbetler oldu gün geldi tel istedim ve verebilecegini ama telle pek arasının olmadıgını söyledi eyv dedik aldık. Maksat onu aramak degildi ama sadece güven konusunda yerimiz neydi onu tartmak istedim ve istediğim sonuçu aldım.

Ve.. telle uzun bizamanda sonra aradım ve kız aa unttum sandım falan gibi tepki verdi git gitde herşey güzelleşiyordu benim açımdam banada güven geldi sonrasında. Bugün en son konuşmamızda bir söz yazmıştım msn'e "YOKLUĞUNLA SEVİŞİYORUM; VARLIĞINLA ALDATAMAM SENİ" bu sözde bana ikinci kişiyi falan başka biriyle mi yazısıyosun diyerektek, ben de bir söze dayanarak beni yargılayamazsın falan dedim. Ama yüzümde gülücük falan açtı belli ki beni takip falan ediyor diye... Şimdilik bu kadar bakalım ilerleyen vakitler neyi getirecek

Bu arada yaş 24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuç ve Ceza -- 19 Kasım 2010; 2:32:24 >

• Lan yeter artık açmayın şöyle konular gördükçe ruhum daralıyo, afakanlar basıyor.. nedir bu kadar ya
  • :s yaşta küçük değilmiş ama :s , hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

Lan yeter artık açmayın şöyle konular gördükçe ruhum daralıyo, afakanlar basıyor.. nedir bu kadar ya

Banane elli kişini açtığı konudan okumazsın girmezsin mesaj yazmsın. Lan kelimesi de senin ne kadar samimi olduğunu gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giveup!

YOKLUĞUNLA SEVİŞİYORUM, VARLIĞINLA ALDATAMAM SENİ KANKA OV YEE

• Bu bi film geçen izlemişdim adını çıakramadım şimdi

Kızın tel numaralarını alıyorlardı 3 gün sorna arıyorlardı karavanları falan vardı 3 ya da 4 arkadaşdı bunlar .
    Hızlı yaşayanlar gibi bir şeydi adı tnt 'de izlemişdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Bu bi film geçen izlemişdim adını çıakramadım şimdi

Kızın tel numaralarını alıyorlardı 3 gün sorna arıyorlardı karavanları falan vardı 3 ya da 4 arkadaşdı bunlar .
    Hızlı yaşayanlar gibi bir şeydi adı tnt 'de izlemişdim

ee ne alaka şimdi tel mevzusundan bunu mu çıkardın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeter ya başlıcam kız konularınıza ya vallahi bıktım kafa dağıtmak için giremeyecek miyiz buraya artık aaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.