Şimdi Ara

Ulaşım aracı olarak motorsiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle üniversite öğrencisiyim okuduğum şehir Adana ikamet ettiğim yer mersin ve okullar açıldığında her gün Mersin-Adana arası tren ile gidiş-geliş yapacağım kısaca belirtmek gerekirse beni evimden Mersin tren garına getirip akşamında tekrardan evime güvenli bir şekilde ulaştıracak bir motorsiklet gerekli evimle tren garı arası 6,1 km derslerim büyük ihtimal ile sabah olacak ve ben bu süre içerisinde dolmuş durağında beklemek orada otobüs dolmuş bekleyerek ağar vasita giderek vakit geçirmek istemiyorum zaten gün içerisinde baya bir vaktim gidecek sürekli ulaşım halinde olacağım için almayı düşündüğüm motor ilk olacak benim için herhangi bir motorsiklet deneyimim yok daha önce bisiklet kullanmıştım bunu belirtiyorum çünkü bisiklet kullanmak kadar kolay diyorlar bana vergisiz ehliyetsiz (sanırım 50 cc aşağısındakilerde ehliyet zorunluluğu yokmuş biraz araştırma yapmıştım)sıfır bir araç lazım evet arkadaşlar bana bu durumda önerileriniz ne olur şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar yardımcı olabilen biri yok mu
  • Ehliyetsiz kullanılabilecek MOTOsiklet yok. İlla ehliyet almam diyorsan elektrikli bisikletlere bakabilirsin(tavsiye etmem) .
  • Haklısınız motosikletler için ehliyet şart peki elektrikli neden önermiyorsunuz
  • İlk olarak şunu yazayım hayatımda hiç elektrikli bisiklete binmedim,
    En büyük dezavantajı şarj etme süresinin çok uzun olması. Ayrıca şarjı bitince yolda kalırsınız. Yapacak bişey yok.
    250 w =~0,4 beygir eder.
    Kullandıkça pilin ömrü azalacak ve menziliniz azalacaktır.

Belki de çok önyargılıyım ama ben olsam,
    500-600 liraya ruhsatlı bir mobilet satın alırım. 120 liraya güzel bir kask alırım. 50 liraya da güzel bir bakım yaptırırım motora. 600 liraya da ehliyet alırım. Mis gibi kafam rahat kullanırım. Hem maddiyat açısından elektrikli bisiklerle aynı olur hem az yakar. Hem de topu topu 6 km her türlü götürür getiriir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şirket adına binek araç almak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.