Şimdi Ara

ulasim yardimi, akmerkez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Istanbul'a yabancı bir dostum Anadolu Yakası'ndan Akmerkez'e ya da daha doğrusu Nispetiye Caddesi'ne varmak istiyor. 2. ya da 1. köprüden en basit şekilde nasıl buraya varılır? Ben çok hakim değilim o bölgeye, düşünerek değil de yoldan geçerek bulabilirim ancak ama yabancı birine kolayca bir kaç adımda anlatmak zorundayım, yardım edebilecek var mı?

• sen anlat tubo benden daha iyi bilirsin
  • 1. Köprüden:

2. Çıkış olan Zincirlikuyu ayrımından çıkıp Zincirlikuyu köprüsünün altına bağlanırsınız, sağınızda Shell ve Çiftçiler Oto. kalır, (400m gittikten sonra) Ay Yıldız'ı solunuza alarak, yani ilk sağdan (Zincirlikuyuya bağlanır bağlanmaz sağa dönmeyin) içeri girerseniz yol sizi dümdüz Akmerkezin önüne çıkarır.

2. Köprüden:

1. Çıkış olan Etiler-Baltalimanı ayrımından çıkıp sağı takip ederek bir tünele inersiniz, tünel biter bitmez soldaki yokuşu doğru yukarı takip edin, yokuş bitince 4 yol ağzından sola dönün, sola döndükten sonra hemen ilk sağdan girin, yol bitince tekrar sağa dönün, geldiğiniz döner kavşaktan sola doğru yukarı devam edip 1-2 km gittiğinizde Akmerkez solunuzda kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 7 Ocak 2010; 16:42:15 >
  • otobüsle gitmeyi düşünürseniz. kadıköyeden kadıköy rumelihisarüstü-boğaziçi ünv. otobüsüne binin.
  • Çok teşekkür ederim, gayet tatmin oldum, daha iyisi olamazdı herhalde.
  • Tuğberk iflas ettiriceksin navigasyon firmalarını be kardeşim ayıptır..
  • Peki Akmerkezden veya nispetiye caddesinden TEM Edirne yönüne nasıl gidilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.