Şimdi Ara

Ülke 2'ye bölündü.(TERCİH)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülke sınıf öğretmenliği yazanlar ve yazmayanlar olarak 2'ye bölündü. Bu nasıl arkadaş ya? Herkes yığıldı bir bölüme allahtan yazmadığım bir bölüm yoksa valla açıkta kalırdık
    İnşallah sınıf öğretmenliği yazıpta hakedenler kazanır kazanamayanlara geçmiş olsun şimdiden. Herkes birşey söylüyor bakalım ne olacak.

• bence ülke

mühendislik,tıp,psikoloji,hukuk olarak dörde bölündüxc
  • millet neye güvenip yazdı onu anlamadım ben zaten ataması kötüydü, puanlar yüksek kontenjanlar kötü bölgelere açılıyordu üstüne 4+4+4 olsun, getirilen o hiç bir alanda olmayan inanılmaz alan sınavı olsun resmen ölmüş bir meslek olması gerekirken bu kadar ilgi tuhaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezzgincii -- 17 Temmuz 2014; 11:44:31 >
  • 3-4 sene sonra o kadar yığılmayla ve az atamayla işleri çook zor atanamayacaklar haberleri yok
  • Buraya sınıf öğretmeni yazan biri eğer sizin yazdıklarınızı okursa şaka maka kalpten gidebilir 4 Sene sonra cidden işleri çok zor olacak. Atama bekleyende zaten binlerce kişi var.
    Ben araştırdım. 100 kişi sınıf öğret. mezunu 100 kişi kpss'ye giriyor kontenjan 20 kişi 78'den kpss'ye 20 kişiyi alıyor. diğer 80 kişi 2 yıl bekliyor. Düşünebiliyormusunuz? Sınıf öğretmeni mezunusun ve 2 yıl kpss'ye giripte atanmayı bekleyeceksin. Vallahi zor iş.
    Allah kolaylık versin.

Yalnız yukardaki arkadaşların yorumlarına bayıldım ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.