ben diğer taraftan bakacağım olaya ! Rte ise ilk fırsatta bütün ekonomik durumu parise gittikleri için bu ekibe yıkmayı başarıyor. Oysa rte'nin amerika ziyaretinin sadece yakıt masrafı 80milyon lira iken bunu sadece dillendiren chp'nin içinden ismini dahi bilmediğimiz bir milletvekili ! yani demem o ki muhalefet aynı bir futbol maçında saha kenarında rövaşata filan deneyen oyuncu misali ama Rakibin santraforu (rte) topu 90'a atıyor gol yapiyor skor yapiyor. muhalefet okadar pasif ki toplumu arkasına alamıyor ya da almak istemiyor. çıkın tvlere ve sosyal medyadan sesinizi duyurun , youtube'da bir sürü yayıncı var çıkın aynı şeyleri papağan gibi hep birlikte haykırsanızsa ! instagram kapatiliyor her gün sabah akşam bunun üstüne gitsenizse ? Valalhi bakın 3gün bile dayanamadan açmak zorunda kalırlardı. ama itiraz eden yok ses eden yok adamlarda diyor keyfimiz gelince açarız ! yurtdışı ürünlere vergi geldi çıkın itiraz etsenizse nesi zor? muhalefeti israfla suçlayan rte'yi neden eleştirmiyorsunuz yaptığı uçak masrafını sırf şuradan 1 aylık konu çıkar. daha say say bitmeyen bin tane konu var ! şu vergi vermeyenleri niye eleştirmiyorsunuz. halk mı bunları eleştirecek sosyal medyadan yada ifşalayacak ! her bku halk yapacaksa siz ne ikxme orda oturuyorsunuz. |
Ülke bu kadar kötü durumdayken Muhalefetin umursamazlığı. (2. sayfa)
-
-
İşin komiği, başka konularda "ülkenin durumu kötü" denilse "ne alakası var, uçuyoruz kaçıyoruz" diye karşılık veren iktidar yanlılarının bu konu içinde "ülkenin durumu içler acısı iken CHP umursamıyor" türünden mesaj atmaları. Hani, ne oldu da birden "ülkenin durumu" moduna geçtiniz?
Sen gel ölümüne iktidarı savun, yasakları savun, zamları savun, maaşları savun, yargıyı savun, haksızlıklara göz yum, en ufak ses çıkarma, ses çıkaranı "vatan haini" ilan et, sonrasında "kötü gidişin sorumlusu CHP" diye ortalığı karıştırmaya çalış. Burada ettiğin lafın %1'ini savunduğun iktidara yönelttin mi? Biraz omurga olmalı insanda.
Zaten gerektiğinde sizden çok muhalefet kendi kendini eleştiriyor, o yüzden boşuna bulandırmayın ortamı.
-
Ağzına sağlık. Bir kişi bir tane adam akıllı yorum yapmamışmı derken bu posta denk geldim.
22 sene sonra uyanmışlar uykudan muhalefet nerde diyorlar. Bu durumun sebebi muhalefet değil sizin seçimleriniz. Hak ettiğimiz gibide yönetiliyoruz şuan. Meclis canlı yayınlarını izleyin. Muhalefet gayet güzel yapılıyor. Maalesef bu sistemle anca bu kadar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oy vermediniz ki niye şikayet ediyorsunuz? 2018'de 2023'te oy vermediniz. Muhalif seçmende beter olun diyor. Zaten seçim zamanı bundan sonra kimseye, yardım kurumlarına destek olmayacağız demedik mi?
-
-
Yaşı yetenler bilir. Bu ülkede en sert ve kitlesel muhalefet 2007-11 arası yapıldı.
Ülke tarihinin en refah, en bolluk içinde, en güvenli olduğu yıllarda muhalefet çılgınlar gibi iktidara gelmek için mitingler, gösteriler düzenliyordu. Milyonlarca kişinin katıldığı gösteriler oluyordu meydanlarda. Televizyonlara çıkıyor muhalif siyasiler ve çatır çatır konuşuyordu.
Sonra bir şeyler değişti. Bir pasif döneme, dönüşüme girişildi. Kılıçdaroğlu'nun ilk yıllarında. Eskiden mesela Pkk destekçisi partilerle kanlı bıçaklıydı CHP. AKP olmasa da diğer sağ partilerle çok sert bir duvar vardı arasında. Kemalizm güdüyordu açıkça. Kaset patladı, sonra CHP yönetimi sıfırlandı ve yerine ılık, yumuşak, cıvık bir şey geldi. Girdiği kabın şeklini alan, konforlu muhalefeti seven bir şey oldu.
Zaten 2017 sonrası tek hedef belediyeler oldu. Ülke krizdeyken ne diye iktidar olsunlar? Kim ister bu halde bir ülkeyi yönetmeyi?
Ödleri koptu Yavaş ya da İmamoğlu aday olur diye. Ödleri kopan CHP yönetimi bu arada. AKP bu kadar korkmamıştır. Enkaz bırakacak en nihayetinde. Kılıçdaroğlu çıktı ve son vazifesini yaptı, konforlu muhalefeti sıkı sıkıya korudu.
CHP iktidar olmaz, olmak istemez, üstüne kalsa bu çocuk benden deyip dava açar, iptal ettirir. Belediye işi temizdir. Rant çoktur, sorumluluk yoktur.
İzmirliyim ben doğma büyüme bu şehirde yaşadım. İzmir 20 sene önce neyse hâlâ o. Niye? Konya nasıl daha çok yatırım alabilir? Eskişehir nasıl daha çok yatırım alabilir? Bursa, Aydın, Adana, Manisa. Hepsi daha iyi durumda. Neden? Çünkü oralarda kaybetme riski var. Oralarda kazanma ihtimali var. Oralar garanti değil. İzmir cepte, garanti.
Suyun m3 fiyatına 75 TL ödüyoruz lan biz burada. Çünkü İzmir cepte, İzmirli ses çıkarmaz.
Halkın ses çıkarmaması ile muhalefetin konforlu rantını seçmesi birleşince zaten istemese bile AKP yönetiyor ülkeyi.
-
sert muhalefet edildi de ne oldu? halk gene gitti akapeye oy verdi. halk ses çıkarmazsa muhalefet ne yapsın?
-
Elbette AKP'ye verecek. Yaşadığı hiçbir dönemde görmediği refahı ve bolluğu yaşarken kim iktidar değiştirir? (Refah ve bolluğun sahte, geçici olması başka bir konu, halk ona bakmaz.)
Muhalefetin amacı iktidar olmak mı yoksa olmamak mı? Burada mesele bu. CHP 2011'den beri iktidara aday değilim diyor. Ben ülkeyi yönetmeyeceğim, bir kesimin gazını alıp cebimi dolduruğum kadarıyla yetinirim diyor.
Senin düşüncenle CHP dükkanı kapatıp gitsin yani. Oy da verme o zaman. Ne diye oy veriyoruz biz?
-
AKP trolistleri;
AKP Yapıyorsa: Devletin itibarı, itibardan tasarruf olmaz...
CHP Yapıyorsa: Hırsızlar...
AKP trolistleri:
AKP'li gittiyse: Devleti temsil etmeye gitti...
CHP'li gittiyse: Tatile gittiler...
Kılıçdaroğlu yüz bin bir milyon sene genel başkanlık yaptı. Hakkında söyleyebildikleri tek şey boğaz manzaralı otel odasına ödediği para. Adam bir gece mi ne kalmıştı. Ha bir de airfryer almıştı, mutfağına koymuştu... Ha İmamoğlu bolca malzeme veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 10 Ağustos 2024; 22:22:52 > -
Türkiye'de, muhalefet yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kapansın sorun yok. halk nasılsa tayyip amcadan vazgeçmiyor.
-
herşeyi geçtik te;
adam 35derece sıcakta, "adalet" için 25 gün yürüdü,
neredeydin?
Demirtaş hapisten çıksın diye yürüdü, sen de peşinden gittin
Paauhaaaa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhalefet şuna bakmyor ne için yürüdüğünün yanında KİMİNLE YÜRÜDÜN diye bakıyor seçmen. Ama muhalefet bunu anlamıyor....
Sen O zaman ki DEM parti ile yürürsen olmuyor. Yürüme nedenlerinının başında ne vardı MİT tırları davası kapsamında devlet sırlarını yayan kişilerin kutuklanmasına karşı çıkıyorlardı flan ! ( Abi bu halk sence Devlet sırrını gizli belgeleri yayana helal olsun der mi ! )
Veya o dönem darbe sonrasıydı. Darbeye Kontrollü darbe diyenlerle yol yürür mü halk ! Devlet FETO ile mücadele etmeye çalışıyor yok samanyolu kapanmasın yok bankaları kapanmasın diye gene CHP önlerinde yatıyordu.
-
Muhalefete oy vermeyip muhalefet nerede diyen lavuklar toplanmış.
Muhalefet yapacaksan çık sokağa, sen bostan korkuluğu musun?
Haydi delikanlıysan laf yapma çık sokağa boyunun ölçüsünü mü aldıracaksın? ne yapacaksan artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 11 Ağustos 2024; 0:48:50 >
Ergenekon ve Balyoz davalarından bahsetmemişsin hiç. Cezaevlerinde ölüme terk edilen komutanlardan da söz etmemişsin. Arpan mı az geldi koç? Delikanlıysan çık 'Ben bu davanın savcısıyım' diyen Erdoğan'a da iki laf salla da görelim :) Gurbet ellerden olmuyor bekliyoruz seni Türkiye'ye :)
-
Buna da gelsene Özkan :)
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)youtubeDaha fazlası için ; https://www.facebook.com/milliyetcihareketpartisi https://www.twitter.com/MHP_Bilgihttps://www.youtube.com/watch?v=XdQJSz4mzbs&t=49s -
Her zaman ki gibi BİLMEDEN ve ZAMAN BAĞLAMINDAN koparıyon olayları.
Ergenekon Balyoz tarihleri ne alaka Bu yürüyüş ile ? 2014-2015 lerde tahliye oldu o sanıklar bu yürüyüş 2017 de oldu !!!
Bilmeden şuralarda muhalifçilik oynama lütfen.
-
Bu kadar yürerkten çağırma beni :D Bir gece ansızın gelebilirm...
Tarihh 2015 ve videoda bile bahçeli bu Mit tırları iddiaları diyor. ( O dönemde MİT tırları için birileri DEAŞ 'a İŞİD e Türkiye silah veriyor gibi sunmaya çalıştı. Muhalefet onun üstünde tepindi.)
Başta ABD olmak üzere bunu öyle yaydı bizim sözde muhaliflerde bu yalanı köpürtmeye çalıştı.
2016 15 temmuz darbesi sonrası Bahçeli ben geçmişe Sünger çektim ülke zor durumda ben devletimin yanındayım dedi ve o günden beri ittifak halindeler olay bu yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X