Şimdi Ara

Ülke Bu Şekilde Nereye Kadar Gidecek Sizce? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
305 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysnrysn

quote:

Orijinalden alıntı: bugralioglu

satılacak birşey kaldımı ben merak ediyorum bu saaten sonra anca kendi koltuklarını falan satarlar , yani ülke ekonomisi şöyle böyle diyorlar ama bardağın hep dolu tarafına bakıyorlar hiç boş tarafına baktıkları falan yok çok yazık gerçekten.

Konuya ithafen

Şimdi fakirlikten yakınıp Akp ve cumhurbaşkanımıza laf atanlara sözüm

Nereye kadar mı gidecek? Elif doğan türkmenlerin telefon faturaları 10-20şer milyon dolar olana kadar

Şimdi ülkeyi kim batırmış bidaha düşünün? Kim yükseltme gayretinde bidaha düşünün?

Ülke Bu Şekilde Nereye Kadar Gidecek Sizce?

bu nasıl bir mantık . standar akp li mantığı .biat etmiş ,toptan savunma halinde .peki mv lerin faturalarının devlet tarafından ödenmesinin iptal edilmesini istiyor musun . istiyorsan buyur iktidar partisi orada .sanki chp liler hata yapmaz hepsi son derece iyi insanlar , herkes muhteşem .biz bunları savunmuyoruz . suçu olanın hatası olanın yargı tarafından denetlenmesini istiyoruz . bu akp li de olur chp li de olur . amerikada beyaz saraydaki her başkan yediği içtiği herşey dahil bütün masrafını en lüks otel fiyatından maaşından öder . biz bunu chp li vekiller için de istiyoruz , akpliler için de cb için de

• Dış borç çok diyorsunuz.Verilerle konuşun.Ülke borçları milli gelire göre hesaplanır.Bu bağlamda Türkiye ilk 40 da bile yok.Ülkenin ekonomisini senelerdir elinde tutan yahudi şirketler ve Avrupalı şirketlerden hemen kurtulmak mümkün değil.Ben şahsen meseleye Erdoğan ya da mevcut hükümet tarafınan bakmıyorum.Onların bir yığın hatası var.Bir yandan dolaylı olarak Abd ile savaşırken bir yanan da Kadim düşmanınız olan Ab devletleri ile mücadele ediyoruz.Hakikaten işimiz zor.
  • Gideceğimiz yere vardık bence.
    Bundan sonra buradan nasıl geri dönebiliriz onu tartışalım.
  • Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın askerleriyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır akp ye sövüp sayıp başka partiye oy veren çok tanıdığım var her seçimde bu sefer gidecek bu sefer gidecek dediler artık cidden insan siyasetten bıkıyor bilmem kaç seçim oldu ama her seçimde akp gidecek filan deniyor
    10 yıldır akp nin karşısına hiç böyle güçlü aday çıktığını görmedim bakın eğer meral akşener bu seçimde akp yi deviremezse bir 10 yıl daha akp seçilecek
    Bu arada halk memnun yav
    Yurtdışında adam 100 bin liraya mustange binerken bizim ülkede 400 bin lira
    Yurtdışında 1000 dolara en kral telefonu alırken bizim ülkede o telefonların 5 er bin lira olması filan bunlar çok normal
    Kısaca bu seçimdede akp seçilirse geçmiş olsun
  • bugralioglu kullanıcısına yanıt
    Bu ülkenin düşmanı çok, fakat dışarda değil içerdeler. Bu büyük sıkıntı, çünkü dış düşmandan çok daha tehlikeliler ülke için.

İktidar sahipleri şahsi menfaatleri için, iç karışıklık çıkarmayı adet edinmiş durumda ve halk bunu destekliyor, çünkü yıllarca yürütülen kültürel asimilasyon, duyu ve algıyı köretmiş durumda.

Tarihde ki Türk devletlerine baktığımızda, yıkılma ve parçalanma sebebi daima iç karışıklık olmuştur. Bizimde sonumuz farklı olmayacak gibi görülüyor, bence zaten amaç bu, yeni devlet kurmak ancak bu devlet laik ve demokrasinin olduğu bir devlet değil, tipik Ortadoğu tipi bir devlet olacak.

islam ise, emevi ve abbasi döneminden beri bir inançtan ziyade ideoloji olarak kullanılmıştır. İnanç amaçlara ulaşmak için bir maşa görevi görmüş ve görmekte.

Ortadoğu insanının; çevresinde, kendini tüzel kişi ilan etmiş yada topluluğun ilan etmiş olduğu tüzel kişi araması, demokrasi ve güçler ayrılığı kavramlarına yabancı bir kültürün elemanı olmalarından kaynaklanmaktadır.

sizi bunları görebilmiş olmanız, bir birey olarak iyi bir gelişme ve ülkemize olumlu katkıdır, sizin gibi insanların artması dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: A N K A R A

Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın askerleriyiz.

Su askerligini kantinci olarak yapan?
  • batıda ortadoğuya hükmedecek kaynak yok bitti kalmadı batı ortadoğuyu ortadoğunun parasıyla ADAMI ile şekillendiriyor anlıyomusun uşaklar

çare tum kabineyi karadenizli bizim uşaklardan oluşturmak karadenizli adamlar kanmaz batıyı sevmez ve akıllı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugralioglu

eğitim alanında gerçekten çok korkunç durumlara imza attılar. Zaten türkiyede yeterli düzeyde imam hatip liseleri vardı fakat iyice abartıya kaçtılar ve bu konuda gerçekten çok yanlış adım atıyorlar.

Dinen de yanlış çünkü imam hatipe gitmek zorunda bırakılan bir nesil oluyor ve din ile ilgili bilgi almak istemeyen insan bile neredeyse gitmek zorunda kalıyor ve islamiyeti kötülemeye dini hor görmeye başlıyor çünkü zorla öğretilmeye çalışılıyor.

çok garip bir ortam oluştu bu konuda gerçekten yaptıkları yatırımlar hep kendilerine asker yetiştirmek sorgusuz sualsiz oy vermesini istedikleri bir nesil yetiştirmeye çalışıyorlar.

Gerçekten söylediğiniz herşeyde haklısınız ve eğitim konusunda dahada dibe çakılacağız bence.
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 4 Nisan 2021; 10:33:7 >

• Akpnin en büyük sorunu yapılan hataları kabul edemeyip onlarla bir türlü yüzleşememek.

Siz hiç akp içinden şunca olan bitene rağmen hata ettik diyen bir bakan vs gördünüz mu?

En çok sıkışan bizden önce de vardı diyor

Sen düzelt o zaman

Türkiye cumhuriyeti tarihinde bu milletin sizden başka bu kadar yetki verdiği bir parti oldu mu?

10.yil.marsinda geçen demiraglar lafına atif yapıyorsun

100 yıl geçmiş yahu 100

Konuşacak çok şey var

Ha benim umudum yok

Akşenerden de yok ötekilerden de yok

Bu adamlar daha bir 20 yıl gidecek

Şunu da belirteyim

Oteki tarafı kafir gören sevdalılar çocuk yapmakta bol bol

Yüzde 40 ı yukarıya çekmek için

Vatan millet adına hayırlısı olsun

• 90 yıl ülke elinizdeydi ne yaptınız?
    insanların dinine örtüsüne ezanına karışmaktan başka

yaptığınız sadece anıtkabirin ipini yapmak başka bi dikili ağacınız yok

şu anda ülke kendi silahlarını insansız hava araçlarını askeri gemilerini
    tanklarını
    yollarını okullarını ünüversitelerini köprülerini şehir hastanelerini havalimanlarını vs

Siz ne yaptınız ülkeyi Amerika mandası yapmaktan başka
    milli istihbarat elemanlarının bile yıllarca maaşını amerika ödedi

varlığınız zarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfam_30

90 yıl ülke elinizdeydi ne yaptınız?
    insanların dinine örtüsüne ezanına karışmaktan başka

yaptığınız sadece anıtkabirin ipini yapmak başka bi dikili ağacınız yok

şu anda ülke kendi silahlarını insansız hava araçlarını askeri gemilerini
    tanklarını
    yollarını okullarını ünüversitelerini köprülerini şehir hastanelerini havalimanlarını vs

Siz ne yaptınız ülkeyi Amerika mandası yapmaktan başka
    milli istihbarat elemanlarının bile yıllarca maaşını amerika ödedi

varlığınız zarar

90 yılda Türkiyenin ilim bilim sanayi eğitim sağlık ve bir çok alanda Demirbaş kurumları Ecevit demirel ve özal zamanlarında yapılmıştır. Baba mirasını babalar gibi satmıştır kiralamıştır AKP hükümeti. Demirel de bir köprü yaptı özal da bir köprü yapmıştır ama gerisini hesap edersek AKP den çok demirbaş kurumu bu ülkede faliyete geçirmişlerdir.

Köprüyü yaptınız da ne oldu fiyatlar ? maliyet + Kar + geçiş ücreti + vergi milleti iyi öpüyorsunuz üstelik belli bir kara geçemeyince devletin hazinesini soyuyorsunuz. O söylediğin askeri araçların kaçta kaçı ordu kullanıyor hangisi seri üretimde cevap ver delikanlı gibi ?

tank diyorsun Motoru almanyadan, daha da alamadınız ülke ilişkilerini düzdünüz çünkü, Kokpiti dijitali hollanda dan, onlada ilişkileri düzdünüz, Sizin bunları yapabildiğiniz sadece kabuğu onuda bizim ismail usta zaten yapar tasalanma sen.

gelelim devlet suçlarına,

1. Ayakkabı kutuları ve yurtdışı offshore hesapları ile biz mi Dolarları doldurduk ?
    2. Türkiyenin dün türk olan kurumlarını şimdi bizmi gavur ettik sattık kiraladık ?
    3. Öcalan ile görüşmeleri biz mi yaptık heyet gönderdik ? Biz mi teröristle masaya oturduk ?
    4. Dolmabahçe de HDP ile biz mi mütabakat yaptık ?
    5. Habur sınır kapısından PYD PKK lıları bizmi koridor açtık, yemeklerini bile bu ülkeye biz mi ödettik ?
    6. 2 yıl açılım süreci ile işi bitmiş PKK lılara zaman vererek bu ülkenin gençlerinin ölümüne biz mi sebep olduk ?
    7. Şivan - barzani ile biz mi el ele göz göze şarkılar söyledik ?
    8. 10 yılı aşkın süredir FETÖ ye ne istedilerse biz mi verdik ?
    9. Mavi Marmara Şehitleri davasını kapatarak 20 Milyon dolara biz mi naaşlarını sattık ?
    10. Ülkenin ormanlarını şaibeli kazalarla yanınca oralara villaları dikip o toprakları biz mi KATAR a peşkeş çektik ?
    11. Şu anda 12 adaya yunan sssiz sedasız gelmiş bayrak dikmiş Avrupa işe müzakere için adaları biz mi Yunana peşkeş çektik ?
    12. Ülkenin TL nin ekonominin basın özgürlüğünün, yargının, emniyetin istikrarın aa..... biz mi koyduk ? sayın şerefsiz bakanın söylediği gibi ?

Bu Türkiyenin başına gelmiş ve dini emellerine alet etmiş soysuz ve yakında yok olacak bir kavim gibisiniz. Aldığınız uçakla kaçarsınız bir gün vahdettin gibi. Şimdi git bir yerde ağla...

• armanac05 A kullanıcısına yanıt
    Çok iyi gözlemlemişsin diyecek bir şey bulamıyorum. Resmen içim kararak okudum ama üzülmek ne fayda. Bu millet harekete geçmezse daha kötü olacak.
  • Bu konuda yazılıp çizilenleri aynı şekilde

AKP içinden kimler eleştirmiyorki

Şuan teşkilat içi çok ciddi ayrışmalar var

Saray (tabiki sarayın yanında duran bazı il ve ilçe belediyeleri)

Ve

Teşkilat kaldı ortada

Ülke şuan saraydan yönetiliyor haberi yok halkın

Bir çok AKP nın önemli isimleri ile bı şekilde aynı masada bulundum

Tayyip ve kurmayları dışında hiç ama hiç kimse memnun değil gidişat tan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorgeous-Freeman -- 30 Ağustos 2017; 21:39:48 >
  • Eğer ileride hükümet değişirse gelen kişiler akpnin bıraktığı çöplüğü çok zor toplayacağını düşünüyorum. Özellikle eğitimi diğer seçime kadar düzeltemezler her taraf imamhatip bunları azaltmaya çalışmak kurmaktan daha zor. Umarım 2019 da rte harici biri seçilirde normalleşmeye başlarız yavaştan.

• belki de bir nefret soylemi olacak ama acikca yazayim:

ben bu basligi acan ve bu arkadas gibi sonradan dogruyu bulmus ve bununla ovunen, fikirlerini yazan arkadaslardan igreniyorum. eskiden olsun lan, yine de dogruyu yanlisi ayirt etmeye baslamis diyerek hos karsiliyordum, seviniyordum ama artik sadece kiziyorum. zamaninda anlattik, anlattik, anlattik ama adamlar cansiperane bir sekilde akp'yi savundu. bugun cikmislar, bir anda aydinlanip abiii durumumuz cidden cok kotuymus, ne yapmamiz lazim diyorlar.

valla ben kilimi bile kipirdatamiycam canim, bundan sonrasina kendin cal, kendin soyle. biktim bu ulkenin kafasiz bireylerinden.

• Popüler konulara bakarsak son bir haftada özellikle Chp grubu seçim çalışmalarına başlamış. Parti elemanı oldukları o kadar bariz ki.................
  • İşte bundan 30 yıl önce sosyal medya internet yaygın olsaydı ne demirel ne çiller ne mesut yılmaz iktidar yüzü göremezdi aynen şimdi chp nin göremediği gibi. Keşke bir dönem gelsede aklınız başınıza gelse ama nerede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulina

Çok iyi gözlemlemişsin diyecek bir şey bulamıyorum. Resmen içim kararak okudum ama üzülmek ne fayda. Bu millet harekete geçmezse daha kötü olacak.

maalesef .umarım haklı çıkmam
  • mahmutca57 M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim biri yazıyor diğerleride okuyup burada sallıyor yoksa kdv nedir diye sorsan onu bile bilmez kalmışki dış borçtan enflasyondan anlasın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.