Şimdi Ara

Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
9
Favori
10.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fotoğrafları çekenlerin %90'ı Z nesli zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmea -- 31 Ağustos 2014; 11:24:17 >
  • kızılçık sopası vereceksin sopayı vereceksin kamçıyıı varya
  • Allah ıslah etsin. Bende 97 liyim ama böylelerinden acayip nefret ediyorum. Zaten feysi twiti bunlar yüzünden bıraktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah ıslah etsin. Bende 97 liyim ama böylelerinden acayip nefret ediyorum. Zaten feysi twiti bunlar yüzünden bıraktım.

• Hadi her şey iyi bir derecede neden hepsini birileri kaçırıyor veya dövüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık ergenler çok şaçmalamaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

95 lisin anladık

93lüyüm dostum.
  • Kesin 95 lisindir

Direk butun nesile böyle sallamak çok mantıksız mesela ben 97 liyim böyle tanıdıklarım var ama hiç sevmem böyle tipleri makinem de var kaliteli birşey ara sıra dayımla geziyoruz şehir şehir orada çekiyorum doğa fotoğrafları o tanıdıklar da ikide bir makineyi istiyor sözde popi olacaklar pabucumun popisi

Makinede ortalama bir makine d5100 55mm-200mm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

Kesin 95 lisindir

Direk butun nesile böyle sallamak çok mantıksız mesela ben 97 liyim böyle tanıdıklarım var ama hiç sevmem böyle tipleri makinem de var kaliteli birşey ara sıra dayımla geziyoruz şehir şehir orada çekiyorum doğa fotoğrafları o tanıdıklar da ikide bir makineyi istiyor sözde popi olacaklar pabucumun popisi

sana yalan borcum mu var 93lüyüm diyosam 93 lüyüm.direk bütün nesile boyle sallamak bana gore dogru soyle bi laf var kurunun yanında yasda yanar 10 kisiden 2-3 tanesi adam gibi adam olsa ne farkeder yeni nesil tamamıyla bozuk

• quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Jamrock

quote:

Kesin 95 lisindir

sana yalan borcum mu var 93lüyüm diyosam 93 lüyüm.direk bütün nesile boyle sallamak bana gore dogru soyle bi laf var kurunun yanında yasda yanar 10 kisiden 2-3 tanesi adam gibi adam olsa ne farkeder yeni nesil tamamıyla bozuk

Toptan bozuk diyorsun bu güne kadar benim yada forumdan çoğu kişinin ne zararını gördün de bütün suçu nesile atıyorsun ? Sizin nesil çok mu temizdi sanki sağda solda koluna faça atıp kekoluk yapanlar, tofaşı, e 30u alıp trafiği bozanlarda sizden çıkıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Jamrock

quote:

Kesin 95 lisindir

Toptan bozuk diyorsun bu güne kadar benim yada forumdan çoğu kişinin ne zararını gördün de bütün suçu nesile atıyorsun ? Sizin nesil çok mu temizdi sanki sağda solda koluna faça atıp kekoluk yapanlar, tofaşı, e 30u alıp trafiği bozanlarda sizden çıkıyor ?

2-3 insandan biride sensin o zaman.ayrıca ben bizim nesile temiz demedim siz bizden daha bozuksunuz sadece fark bu iki nesil arasındaki

• quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

Gerçekden 97 den sonrası çok kötü oldu. Allaha şükür kız kardeşim falan yok kanser olurdum herhalde. Bu devirde kız kardeşi olana Allah sabır versin. Bu tip gerizekalı ve aklı çükünde binlerce abazanın olduğu bi lise ortaokul hayatında gerçekten bilinmeyen duyulmayan o kadar rezillik vardırki eminim.

Benim var hocam o yüzden çok dikkatli ve temkinli olmalıyım bu beyinsiz ergenlere karşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

çocuklara sabah akşam popilik pompalarsan onlar da popi olmaya çalışırlar tabi. kabahat bu çocuklarda değil bunları bu hale getirenlerde. etrafında ahlak, din iman dersi alacak bir kaynak bulamayınca böyle popi olup çıkıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin, tayyip le acun u başımızdan def etsin. Amin...

Ne alaka dinle imanla? Böyle abuk subuk pozlar veren bir sürü türbanlı, böyle pozlar vermeyen bir sürü ateist genç var.
  • Bir 97 li olarak bu tip şeyleri hic haz etmem. Ozellikle sakarya ve eskishirde yaptığı her eylemin fotografini ceken tipler var. Kaykay aliyor makina aliyor cevre buluyor sonra salla gitsin. Iki dakikalik zevk icin anasina babasina onca para harcatiyor.
    Genelde kardesim diye hitap ettiginde yalakalik yapan anasini babasını pic yerine koyup sokakta buldugu bir kezbana tapan , telefonuyla bagdaslasmis olan, eksik yön kabul etmeyen bir nesil var su anda universitelerde. Bende bazen kotu seyler yaparim ne bileyim durduk yere birilerinin kalbini kirarim sonra uzulurum mahcup olurum. Ergeniz bizde. Ama bu ustte saydigim kadar asiri bir bozuklugum yok. Orta derecede kendime has hobilerim var kimseye zarar vermem. Ama bu mikikler sadece kizlara hava olsun diye oylesine zarar veriyor istediklerine. Kizlarda da geçerli bu durum. Bisikletle bir kisinin onunden geciyorum. Tek hatam onunden gecmek olmali bu elemanın. Gelmis bana tekme atiyor. Kurunun yaninda yas da yanar lafi dogrudur ama hep su sozle birseylerim farkında oldum. Sokrates de zamaninda yeni nesilden sikayetciymis. Yani her zaman olacak bu turlu seyler. Yapabilecek hoc birsey yok

• cok komik bir ülkedeyiz :DDD
  • millet marjinalliğin dibine vurmuş
  • Gittikce artan yozlasmanin ve unlu olma isteginin sonuclari bunlar. Guluyoruz, egleniyoruz fakat gelecekte ulkeyi bunalara emanet edecegiz; bir an once cozum bulunmasi sart. Ergenlik falan degil bunlarinki; resmen hastalik.

• Bunlar sayesinde benim gibi efendi erkeklerin değeri daha iyi anlaşılıyor.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZabooMafoo -- 31 Ağustos 2014; 16:02:19 >
  • Bu sosyal medya ülkemizde yayılmadan önce ne popilik, ne apaçilik, ne emoluk vardı. Sosyal medya yayıldıkça bunlar ortaya çıkdı.
  • o foto nedir ya
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.