Şimdi Ara

Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
9
Favori
10.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rider of the Red Horse

quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

abi bunlar nedir allah aşkına ya

yaşları kaç ki bunları 12-13 felanmı hiçmi çevresinde bunlara terbiye vericek birileri yokmuş
     Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar

Bu ne lan

Ne kadar anlamlı bakmış arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: skerington

quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

sen bu fotoları nerden buldun

bi kaçını facebooktan sayfadan bikaçı da zaten bizim orda

Ne bicim bi cevren var lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

sen bu fotoları nerden buldun

bi kaçını facebooktan sayfadan bikaçı da zaten bizim orda

Ne bicim bi cevren var lan

• ibretlik
  • Baştan ve sondan 2.ler süper hahah

• Ben de acayip sinir oluyorum. Bi' ara sinirlenmemek için kendime şu felsefeyi üretmiştim "Bırak sinirlenme, onlar da kendilerince mutlu olmaya, hayattan zevk almaya çalışıyorlar" Ama artık bu felsefe işe yaramıyor. İyice kontrolden çıkmış bi' durumda bu olay.

Ayrıca bu popilik meselesinin iyice kontrolden çıkmasının sebebi bana göre Facebook'tan ziyade Twitter gibi.

• Ama Türk Milleti Zekidir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

çocuklara sabah akşam popilik pompalarsan onlar da popi olmaya çalışırlar tabi. kabahat bu çocuklarda değil bunları bu hale getirenlerde. etrafında ahlak, din iman dersi alacak bir kaynak bulamayınca böyle popi olup çıkıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin, tayyip le acun u başımızdan def etsin. Amin...

Ne alaka dinle imanla? Böyle abuk subuk pozlar veren bir sürü türbanlı, böyle pozlar vermeyen bir sürü ateist genç var.

işte onlar da din, iman, ahlak deyince sizin gibi sadece türban, evrim falan gibi şeyler dışında birşey düşünemedikleri için popi olma yoluna gidiyorlar. ateistsiniz diye her din, iman denilen yere atlamayın bıktım artık sizden...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar
    bunlar biter mi be abi
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skerington -- 31 Ağustos 2014; 21:35:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

KOMİK OLMUŞ

• What da popi's going on ?
  • quote:

Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar
    bunlar biter mi be abi
    [

Sağdaki fotonun ne alakası var fetişist mazoşist sapık bu adamlar kadınlarda ruh hastası adam köle oluyor o kadında sahibe çok ilginç şeyler gördüm vallahi şu genç yaşımda.

• çok güldüm yaaa a
  • ben bunları geçtim ya benim icin nirvana; fotoyu retrica manyagina cevirip sacma sapan mimiklerle saskin malca bakis atip havali gorunmeye calisan veletler hele %90i patwn kaykay surup sapka takar dapdar pantolon giyer kizli erkekli kacik olmus yeni nesi bi o kadar da gerzek
     Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar Ülkede Yeni Virüs Popi Çocuklar

• quote:

ya benim ayar olduğum konu hakkı bulut gibi tipleriyle saçlarını şekil şukül yapıyolar, kıvanç tatlıtuğ triplerine giriyolar. Ya hayır bakın ne yakısıklılar var çevremde ne adamlar var. Bunların en az 50 katı yakısıklı bunların yaşadıkları kafayı yaşamıyo. Zaten dikkat ettiğim bişey var yakışıklı ve güzel insanlar kendilerini bu şekilde alçaltmıyolar

aynen öyle çim kafa modeli kesin olmalı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado.11 -- 2 Eylül 2014; 1:47:51 >
  • Baba hepsini anlarimda 5. Fotograf nedir ya ?

• 2003 doğumlu kız kardeşim var ve çok korkuyorum böyle ağır bir ergenlik geçirecek diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 96'lıyım ama neslimi hiç sevmiyorum. Gençler gittikçe yozlaşıyor. Tamamen özenti davranışlar sergiliyorlar. Popüler kültürün onlara dayattığı gibi yaşamaya çalışıyorlar. Hayata dar bir pencereden bakıyorlar. Kendilerine ait bir yaşam görüşüne sahip değiller. Batı'nın iyi yönlerini almak yerine bütün kötü yönlerini alıyoruz. Sahip olmadığı özenti bir kişiliği taklit etmeye çalışan kişiler olunca ortaya böyle karaktersiz bireyler çıkıyor. Bende bir kız kardeşe sahibim ve ergenlik dönemine girmeye başladı. Elimden geldiği kadar onu bu kişilerden ve davranışlardan ayrı tutmaya çalışıyorum. Fakat toplum içerisinde yeterince kontrol edilemiyor. Çünkü neredeyse günümüzde her çocuk bu fotoğraftakilerin izinden gidiyor. Böyle bir ortamda büyüyen çocuğun gelişimi de özel bir çaba olmazsa o yönde oluyor. Dudak büzerek, suratlarını saçma sapan pozlara sokarak, dil çıkararak vs. fotoğraflar çekenleri hiç sevmem ve yapmacık buluyorum. Güzel veya yakışıklı olduklarını sanıyorlar ama bence dışarıdan çok gülünç gözüküyorlar.

Aileler de çocuklarını çok bilinçsiz yetiştiriyorlar. Çocukluk döneminde böyle davranılmasını normal karşılayıp, ilerde geçeceğini sanıyorlar. Aşırı serbestlik sağlıyorlar. Tamamen Amerikan özentisi ot gibi bir nesil yetişiyor.

Ayrıca ''popi'' kelimesinden de nefret ederim.

• zeka sorunu var bunlarda
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.