Şimdi Ara

Ülkeler Arası KO Savaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ülkeler arası yapılan ko savaşından bi kaç görüntü çektim alıntı falan değil benim karakterimin görüntüleridir
    buyrun itemlerim ve diğer görüntüler
    glassbelt +3

iron necklace +3

Red Dragon adlı yaratık dün GM iki tane çıkardı alana nova tarzı bişi atıyor 4bin falan wuruyor içinden çıkan itemler 2 tane goldbar 1 tane silver bar 1 RingOfLife
    Red Dragon

Ring Of Courage+3

Defender of the Lord +8

Bu da benim adamın attackı

Bu server a girmek için premium kullanıcısı ve lvl 60 olmanız lazımdı ama kayıt süresi çoktan geçti 1 hafta sonrada kapanacak o yüzden üzgünüm itemlerin hepsi npc lerden alınıyor raptor 1m falan +8 e kadar %100 yanmayan scroller war unique takıların hepsi bedava falan filan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3egop -- 27 Mayıs 2006; 18:11:43 >

• quote:

edit:üst msj da düzeltilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3egop -- 27 Mayıs 2006; 18:02:41 >
  • Resimler için sağol.... yaw işte siteye girmezsen geç haberin olur, geç haberin olursa benim gibi kafayı yersin.. oF diyip iç geçirmekten başka bişi yapamıyorum...
  • vallahi o kadar uğraştım sinirlerim bozuldu koymuyom hepsini
  • quote:

Orjinalden alıntı: I3egop

sitenin hatası yüzünden resimleri tam olarak göremiyorsunuz link weriyorum buyrun adminler reklamları doğru düzgün koyarsanız seviniriz......
    Glass Belt +3

Iron Necklace +3

Red Dragon Adlı Boss

Benim Adam ve Iron Impact +8
    Bu server a girmek için premium kullanıcısı ve lvl 60 olmanız lazımdı ama kayıt süresi çoktan geçti 1 hafta sonrada kapanacak o yüzden üzgünüm itemlerin hepsi npc lerden alınıyor raptor 1m falan +8 e kadar %100 yanmayan scroller war

kardeşim resimler iyi ama resimlerinin gözükmemesi hatadan değil kör değilsen bi bak....
    belki ordaki reklamları görmeyi başarırsın ....
    hiç kimse bu siteye laf edemez....
    edende lafını alır....

• way be hayatımızda ilk defa +8 raptor gorecektik sansımızı kacırdık bisey sorcam normal serverinde kalıomu orda aldıgın silahlar yoqsa sadece o serverdemi kullanılıyo
  • SSler İçin Tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok herşey silincek öyle bişi olsa herkes oyunu bırakır :D
  • şimdi düzelttim yazılara tıklayarak resimleri düzeltebilirsiniz ayrıca
    quote:

Orjinalden alıntı: technical_tr

kardeşim resimler iyi ama resimlerinin gözükmemesi hatadan değil kör değilsen bi bak....
    belki ordaki reklamları görmeyi başarırsın ....
    hiç kimse bu siteye laf edemez....
    edende lafını alır....

hehe hemen sinirlenmişsin ben ne yazmışım dikkat et bi bakalım reklamla alakalı olduğunu biliyorum ama sonuçtu biz buraya link wermeden de resim koymak isteriz o yüzden biraz daha genişlemesi lazım sitenin yanlara doğru bu bir hatadır :)
  • savaş pazartesi başlıyacak bana şans dileyin hehe :) koreliler çinliler japonlar we biz savaşacağız ilk maçımız çin ile inş yeneriz gerçi onlar aşmışlar ama allahtan itemlerimiz faln aynı olacak
  • ee yokmu yorum yapcak kimse :D
  • Çin Serverinde exp kasmak için istediğin macroyu kullanabiliyorsun ve bu iş legal. Anlıcan adamların çoğu artık 80e ulaşmış. Orada pk lvli 70+ diyebiliriz. Adamlar o kadar alışmış ki pk yapmaya artık hayvan gibi profesyonel olmuşlar. Her türlü comboyu yapıyorlar. İşimiz çok zor. Japon serveri desen Japonları bilirsiniz hepsi teknolojiyi her anlamda kullanan insanlar. Adamlar TS kullanıyorlar. Çok süper PK taktikleri var. Yani adamlar karşıdan 8kişi gelip bizden 20-30 kişiyi doğrayıp çıkacak taktiklere sahipler. Kore serveri item olarak hayvani bir server ama oyuncular bence N00B'un önde gideni. Tek yenebileceğimiz server bence Kore serveri. Ayrıca arkadaşlar bu yaptığımız itemler savaşa 2 saat kala silinecek. Bu yaptığımız işler boşa gidecek. Bunları yapmamızın tek sebebi itemler silinince neyin nerede olduğunu bilip 2 saat içinde üstümüzü başımızı mümkün olduğunca ii bir şekilde nasıl dizebileceğimizi öğrenmek. Ayrıca 300 milyon parayla başladık bu seferlik ama 200milyonla başlıcaz. O yüzden parayı idareli kullanmalıyız. Herkese savaşta başarılar diliyorum.

• hadi bakalıım dualarımız sizinle

yüzümüzü kara çıkarmayın ona göre
  • buda iyi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanar_yam

hadi bakalıım dualarımız sizinle

yüzümüzü kara çıkarmayın ona göre

• İnşallah yeneriz hem yenene ne veriyorlar onu da söler misiniz.
  • Nelere oldun sen ole 69 lvl e dusmusun
  • güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow123

Nelere oldun sen ole 69 lvl e dusmusun

hehe kuleye yattık paso kescek bişi yok diye durmadan orc towerın içindeki inn hostesi falan kesmeye çalıştık ama kuleler fazla güçlü 1000 defans ve 100 fire resiste 2600 wuruyor o yüzden ha bire öldük :D
  • tek kelime ile agzım açık bakıyom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.