Bildirim
ülkemizde.kurusıkı olayı tamamen bitti galiba
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kurusıkının amacını hiç anlayabilmiş değilim. Oyuncak boncuk atan airsoftlarla aynı mantığa denk geliyo gibi -
Ulkede o kadar dolandırıcı aç geri zekalı bu işlere başladi ki. Kıru skı alıp namlu deldiren mi dersin. Tornada namlu yaptırıp takan mı dersin.
9mm merminin basıncını nasıl olurda o kuruskı namlusundan tornada deldirip dağilmayacağını sanıp atarlar. Yiv set nedir bilmezler.
Sonra her yerde yasak gelir tabi.
Silah sistemi baştan değişmeli.
Ehliyet gibi slah kullanma belgesi olmalı.
Satın alımlar işkence.
El altından alıyorlar sırf bu yüzden.
Bilinçsiz kulanıcı. Başka bir illet değil.
Kuruskı her ne kadar ses tabancası olsa da. Maganda işi olsada.
Tarlada domuz kovmaya birebir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bu hafta kuru sıkı izni almak için emniyete gideceğim, amacım arazide tek başıma bisiklet ve yürüyüş turlarına çıkıyorum karşıma çıkan köpeklere karşı korkutma amaçlı, daha önce köpeksavar aletlerden aldım işe yaramadı, şok cihazı aldım kısmen işe yarıyor ama en etkilisi herhalde kurusıkı olur dedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X