Şimdi Ara

Ülkemizde mısır gevrekleri neden kutuda satılmıyor ve promosyon verilmiyor açıklıyorum SS EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mısır gevreği (corn flakes değil,genel olarak cereal) profesörü bendeniz Tim Tim açıklıyor.Öncelikle kendimden bahsedeyim,mısır gevrekleriyle tanışmam çok küçük yaşlarıma dayanır.Genellikle hepimiz amerikan filmlerinde görürüz oradan hevesleniriz.Benimki de ona benzer,neyse fazla uzatmadan meseleye gelelim.Ha bu arada ileride ülkemizde bulunmayan mısır gevreklerini de inceliyeceğim,şu renkli olanları felan.Çok şey var çok.

Eski yıllara dönelim,2008 2009 yılları.Mısır gevrekleri kutularda satılıyor,yanlarında bol bol oyuncak veriliyordu.Hemde bunlar dandik kıytırık ürünler değildi.En basitinden LEGO bionicle tarzı oyuncaklar veriliyordu,hani yanındaki plastik çubuğu çekince fırıldağı uçan şeylerden.

Yalnız bu oyuncakların getirdiği bir tehlike de vardı.Ne zaman bir markete girsem kutualrın ağzı hep yırtılmış,oyuncaklarıda çalınmış oluyordu.Hatta ve hatta sağlam kutulu gevrek bulmakta zorlandığımı hatırlıyorum.

Zaten ülkemizde çok mısırgevreği çeşidi yok hatta hiç yok.Sadece nesquik ve klasik corn flakes var.Haliyle zaten pazarda çok tutulan bir gıda değil,baktılar olmuyor zarara uğruyorlar.Mısır gevreklerini poşet kalıplarla satmaya başladılar.

Evet dostlar bu olayın hikayeside böyle,güzel bir başlık öneriniz varsa bekliyorum.Fazla uzun oldu biraz

Ülkemizde mısır gevrekleri neden kutuda satılmıyor ve promosyon verilmiyor açıklıyorum SS EKLENDİ

Buda Mrcleanse arkadaşımızın bioniclesi,hala birilerinde olduğunu görmek güzel.Kim bilir benimkiler nerede kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 8 Ağustos 2017; 22:5:50 >

• Hepsini okumadım hatta hiç okumadım ama düşünce ufkumu açtın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4141cakabey41

Hepsini okumadım hatta hiç okumadım ama düşünce ufkumu açtın

Canın sağolsun dostum,işin en garibi de koskoca ülkede bir kişi bile internet ortamında renkli mısır gevreği incelemesi yapmamış.O kadar uzağız bu konuya.
  • bizim milleti sabah kahvaltısında bu doyurmaz ama a101 de satılan soıslu mısır yediğim en baba abur cubur, akşamları yanında buz gibi kolayla ilaç niyetine gidiyor valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 7 Ağustos 2017; 1:26:9 >
  • Poşetlerın tazelik ömrü kutulara göre daha fazla. Ayrıca taşıma açısından daha elverişli. Kutuları istifleyemezsin, kutularda nizami olması gerekir ama poşetleri istifleyebilirsin. Ayrıca kutular ıslanma, ezilme gibi durumlarda çöp olabilirken poşetlerde bu durum daha güçtür. Yine kutularda her noktadan muntazam şekilde kapatılsa dahil yapısı gereği poşete göre daha geçirgendir. Bir yerden mutlaka hava alır. Ek olarak karton oldukları için neme, rutubete daha az dayanıklılar.

Kutulama maliyetleri vs. cabası.
  • Şu corn flakes in küçüğü olsa da alsam neden hep kocaman paketlerde satılıyor ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Poşetlerın tazelik ömrü kutulara göre daha fazla. Ayrıca taşıma açısından daha elverişli. Kutuları istifleyemezsin, kutularda nizami olması gerekir ama poşetleri istifleyebilirsin. Ayrıca kutular ıslanma, ezilme gibi durumlarda çöp olabilirken poşetlerde bu durum daha güçtür. Yine kutularda her noktadan muntazam şekilde kapatılsa dahil yapısı gereği poşete göre daha geçirgendir. Bir yerden mutlaka hava alır. Ek olarak karton oldukları için neme, rutubete daha az dayanıklılar.

Kutulama maliyetleri vs. cabası.

Misir gevregi istiflenecek bir urun degildir,kucuk parcalara bolunup kirinti olursa at gitsin.

Gecirgenlik olayi dogru,ama misirgevregi zaten kutuyla temas etmiyorki.Kendi icinde posedi var.Ustelik bu butun dunyada kutuyla satilan bir yiyecek.Kutusuyla alip yemeyi ozledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trde olan yer yok mu acaba? ben de diyorum o dizi filmlerdekiler neden burda yok hiç hep kellogs falan var.

yurt dışındn mı sipariş edecez

• Ah ulan o acilip kapanan minyatur isin kilici hala ruyalarima giriyor.

• KayıtOlmayaÜsenenMisafir kullanıcısına yanıt
    var ki

• Seninde mi hocam o isin kilicinin icinde bir de puzzle gibi birsey vardi. Topu belli bir noktaya getirmeye calisiyordun yanlis hatirlamiyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shavo

Seninde mi hocam o isin kilicinin icinde bir de puzzle gibi birsey vardi. Topu belli bir noktaya getirmeye calisiyordun yanlis hatirlamiyorsam.

Ayni seyden bahsediyoruz.

• Nesquick vs cocopops? Hangisi daha iyi sence ?

• Ne kadar sağlıklı 😒

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Nesquick vs cocopops? Hangisi daha iyi sence ?

Bir kase kokopops isteriz.

Not=Bu bir cocopops reklamı değildir.

• Hiç yemedim bu mısır gevreklerinden.Hep Amerikan filmlerinden gördüm.
    Alsak nasıl hazırlanıyor.Çerez gibi bir şey mi?İçine bunun sanırım süt filan dökülüyordu bildiğim kadarı ile?
    Ara sıra yenecek bir şey mi abur cubur gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

bizim milleti sabah kahvaltısında bu doyurmaz ama a101 de satılan soıslu mısır yediğim en baba abur cubur, akşamları yanında buz gibi kolayla ilaç niyetine gidiyor valla

al benden de o kadar buz gibi kolayla soslu fıstık çok fena bişey oluyor...

çok zararlı sanırım
  • Çeşit yok denecek kadar az. Üstelik promosyon yok. Daha ne kadar böyle devam edecek

Şunu yiyorum. Öneririm.

https://m.supplementler.com/urun/layenberger-low-carb-protein-musli-565-gr-6268?gclid=Cj0KCQjw_JrMBRDPARIsACis1HyKHg9Glxf2yiiTdXbUEesOmBOdY5NJ7FgMWjHGoaDUfnEHCAeMANUaAkr2EALw_wcB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 7 Ağustos 2017; 8:4:42 >

• dionysos_07 kullanıcısına yanıt
    Yapmayın hocam o vıcık vıcık yağlı şeyi yemeyin sağlığınıza zararlı.

• macro centerdan cheerios alıyorum ben baya güzel tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.