Şimdi Ara

Ülkemizde mısır gevrekleri neden kutuda satılmıyor ve promosyon verilmiyor açıklıyorum SS EKLENDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Param olsa bu işe yatırım yapardım. Nesil tam mısır gevreğinin reklamıyla yedirebileceğin saf nesil. Koycan cıvıl cıvıl oh mis
  • Metro gross ve makro center gibi marketlerde ben çok görüyorum. Bu arada o oyuncakları hatırladım ve gülümsedim. Güzel zamanlarmış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her sabah yağsız süt ile müsli yerim, meyvalı ve yemişlisini tercih ediyorum.

• Tam bölüme uygun bir konu :) Sabahları doğru düzgün kahve içen olmazdı şimdi maşallah sabahın köründe kahveciler full çekiyo nedir bizdeki bu batı özeni anlamadım.
  • Ülkemizin kanayan yarası.
  • Nesquick in yanında oyun cd leri, batmanin promosyonu vardı bi ara iki yandan basınca sk atan oyuncakları falan vardı.

Nesquickden baskada yemedim. Çok ucuz değil bence. 6-7lira birde ona süt alıyosun en ucuzundan 2lirada o blr pakete ne kadar süt almak gerekiyo o var.

Rahat 15-20tl gidiyo. 1hafta gitse.

Bilemedim

Bana pahalı

• Genellikle her gün , olursa evde yerim . Küçüklüğümden beri sevdiğim bir sabah yiyeceği.Eskiden evet kutulu biçimde satılıyordu . Ama kutunun içinde poşet halindeydi . Artık o tür satılmıyor . Oyuncak , kaşık , tabak veriyorlar yine ara sıra . Şu Amerika'da satılan renkli mısır gevreğini bende hep merak ettim ama yiyemedim Eskiden ballı mısır gevreği vardı artık onuda bulamıyorum. Normal mısır gevreğini çok sevmem ama yersem içine bal da dökerim genellikle.Sevdiğim tabiki kakaolu , çikolatalı olanı . Coco Pops ta içinde birçok vitamin mineral olduğu yazıyor . Sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

Seriyıl (benim söylemim :) ) alırsam eve bim yakın olduğu için bimin Coco Pops undan alıyorum . Coco Pops artık özdeşleşen bir şey aynı fanta gibi .Bimin markası kaliteli değil tabiki . Carrefour a gidersem ama Kellogs alıyorum . Nestle de yedim bir iki kere tadı güzel ama Nestle almıyorum pek .

Eskiden bir tane köpek şeklinde kakaolu seriyıl vardı.Nestlenin di sanırım , onu da hep merak ederdim ama yemek nasip olmadı .

A101 inde Coco Pops u var ama tadı tuzu yok . Kalitesiz . Çikolatadan çok sade mısır gevreği tadı geliyor .

En iyi cocopops/seriyıl bitirdiğinde kalan süte tadını verendir .

Biraz uzun oldu sanırım

Edit: Fiyatları fazla pahalı buluyorum . Ucuzlaması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suppose27now -- 7 Ağustos 2017; 11:36:54 >

• Lego bionicle hala elimde var bi tane

• quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

bizim milleti sabah kahvaltısında bu doyurmaz ama a101 de satılan soıslu mısır yediğim en baba abur cubur, akşamları yanında buz gibi kolayla ilaç niyetine gidiyor valla

1 kase yiyeceğine 2 3 tane yersin mis gibi doyarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Lego bionicle hala elimde var bi tane

Hocam resim atabilir misin ? Konuyada eklerim hem bende 5 6 tane vardi kayboldu gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Nesquick vs cocopops? Hangisi daha iyi sence ?

Nesquikin tadı klasikleşmiş,bir arkadaşımızın da dediği gibi süte tadını veren cereal iyi cerealdır..Şu ana kadar TR de en beğendiğim mısır gevreğini söyliyim,bimde kırmızı pakette yaprak yaprak bir mısır gevreği var o.Birde top top olan var o orta mesela ama gene coco popstan iyidir benim görüşüm.Sıralama yapacak olursam:İyiden kötüye

Nesquik-bimdeki kırmızı paketli mısır gevreği-coco pops.Ben 2 3 yıldır cocopops yemedim gerçi beğenmediğim için.Şuan nasıldır bilemiycem alıp denemek lazım.
  • Silahı kayboldu 3 tane daha vardı keşke onlarda olsaydı.İnternetten satan olsa alabilirdim

Ülkemizde mısır gevrekleri neden kutuda satılmıyor ve promosyon verilmiyor açıklıyorum SS EKLENDİ

• quote:

Silahı kayboldu 3 tane daha vardı keşke onlarda olsaydı.İnternetten satan olsa alabilirdim

Ülkemizde mısır gevrekleri neden kutuda satılmıyor ve promosyon verilmiyor açıklıyorum SS EKLENDİ

Tamamdır ekliyorum konuya,bir kaç resim daha buldum.Mısır gevreği promosyonlarıyla ilgili bir konu mu açsam yoksa burdan mı devam etsek karar veremedim.Şu ana kadar edindiğim bir kaç kaliteli tabak var 10 yıldır kullanıyorum heralde onları eklerim

• Bence tamamen üretim serisindeki kakao miktarı ve kalitesi + tazelik oranı meseleyi bitiren ögeler. Zaten çok sık yiyen bir insan değilim. Ama bir ay önceki yediğim nesquick mükemmelken bugün yediğim gayet iğrenç olabiliyor.

• Nesquik tabaklarını diyoesan bende de var1 tanesini kırdım diğeri duruyor çok iyi

• quote:

Nesquik tabaklarını diyoesan bende de var1 tanesini kırdım diğeri duruyor çok iyi

Aynen onlar,bende kellogsunda var.Şimdi verirlerse kıytırık plastikten birşeyler veriyorlar.Gerçi onu verseler gene iyi ,nerdeyse 10 yıldır kullanılıyor taş gibi kaseler.Eskiden her şey daha güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

quote:

Nesquik tabaklarını diyoesan bende de var1 tanesini kırdım diğeri duruyor çok iyi

Aynen onlar,bende kellogsunda var.Şimdi verirlerse kıytırık plastikten birşeyler veriyorlar.Gerçi onu verseler gene iyi ,nerdeyse 10 yıldır kullanılıyor taş gibi kaseler.Eskiden her şey daha güzeldi.

3 tane Nesquik tabağı var bende de. 7-8 senelik vardır o tabaklar. Hala kullanılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden markette Cars filmi arabaları için bir kaç kutu açmıştım o kırmızılı araba hangisinde acaba diye. Hangisindeyse onu alacaktım çünkü. Allah affetsin.

• Promosyon nedir neden yapılır onu öğrenmen lazım önceTürk milletinin damak tadına uymadığı için tutmamıştır
  • çerkes89 kullanıcısına yanıt
    Özentilikten yapmaları çok sinir bozucu.Herke elinde bir tel bir kahve arkasında da nargile.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.