Şimdi Ara

Ülkenin Kaderini pkklı Olmayan Kürtler Belirleyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence biz türklerden daha çok pkklı olmayan kürtlerin elinde. Siz ne düşünüyorsunuz?

• Ülkücüler faşistlik yapmasa olabilir. Türklüğümden utandım. Türklerin yüz karası

http://www.haberler.com/antalya-kalabalik-bir-kisiyi-linc-etmek-istedi-7672599-haberi/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke olarak bilinçli şekilde bir arada tek yürek olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu tür davranışların ortamı daha çok kızıştıracağını ve pkklı olmayanların da pkkya sığınarak daha büyük bir sorunla karşılaşacağımızı düşünüyorum.
    Ama böyle eylemlerin devam edeceğinden de adım kadar eminim.
    Tek ümidim birinin ekstrem milliyetçi kesimi uyarması ve asıl düşmanın ortak hedefimiz olması.
  • craigdizzeer kullanıcısına yanıt
    Pkk sempatizanımısın
  • Sonuna kadar katiliyorum. Ulkenin velecegi onlarin elinde eger yine pkk derlerse ulkenin rayindan cikacagini dusunuyorum. Artik kimsenin dayanacak gucu kalmadi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pkklı hdpli olmayan kürt vatandaşıyım.başlık çok doğru tespittir.mhpli ülkücülerin yaptıkları karşısında inanın ki pkklı olmayan bazı kişiler de hdpkkya sempati duyar hale geldi.tabi bu daha çok ergenlerde oldu denilebilir.mhpli ülkücülerin yaptığı ile hdpkklıların yaptıkları aynı zihniyetin sonucudur.

• Ben dediğim gibi ekstrem milliyetçi tayfanın eylemlerinin süreceği düşüncesindeyim. Açıkçası ümidim vatanını seven kürt vatandaşlarının bu eylemlerle galeyana gelmemesi, olgunca ve bilinçli davranması.
    Çünkü bu eylemleri yapan adamlar zaten zeki değil aptal insanlar, üstüne nefret ve korkuyla ne yaptıklarının farkında bile değiller.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: craigdizzeer

Ülkücüler faşistlik yapmasa olabilir. Türklüğümden utandım. Türklerin yüz karası

http://www.haberler.com/antalya-kalabalik-bir-kisiyi-linc-etmek-istedi-7672599-haberi/

Utaniyorsan kafana kese kağıdı geçir koç

• Diyarbakırda ya da doğunun herhangi bir ilinde teröre karşı protesto yürüşü gördünüz mü? Kürtlerden hiçbirşey beklemeyin artık. İyi kürt dediğiniz insanlar da evlerinden hiçbir zaman çıkmadılar çıkmayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Diyarbakırda ya da doğunun herhangi bir ilinde teröre karşı protesto yürüşü gördünüz mü? Kürtlerden hiçbirşey beklemeyin artık. İyi kürt dediğiniz insanlar da evlerinden hiçbir zaman çıkmadılar çıkmayacaklar.

mardinde böyle bir eylem oldu artı olmasada kınamak saçma olur sen batıda çıkarsın eyleme diyarbakırda bunu yapabilirmisin fişlenirsin yarın bir köşede infaz edilebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: shimaseiki

quote:

Diyarbakırda ya da doğunun herhangi bir ilinde teröre karşı protesto yürüşü gördünüz mü? Kürtlerden hiçbirşey beklemeyin artık. İyi kürt dediğiniz insanlar da evlerinden hiçbir zaman çıkmadılar çıkmayacaklar.

mardinde böyle bir eylem oldu artı olmasada kınamak saçma olur sen batıda çıkarsın eyleme diyarbakırda bunu yapabilirmisin fişlenirsin yarın bir köşede infaz edilebilirsin

Eğer diyarbakırda milyonlar teröre karşı sokağa dökülse ve aralarından bazıları infaz edilse pkk diye birşey kalmaz ortalıkta. Ordaki halk nefesiyle yıkar o örgütü o saldırı karşısında. Unutmayın ispanyadaki ira terörü halk tarafından çözülmüştür. Bir trende patlatılan bomba sonrasında sokağa dökülen milyonlarca kişi ira nın hiçbir meşrutiyetinin kalmadığını gösterip işi bitirmiştir.

• quote:

Ülkücüler faşistlik yapmasa olabilir. Türklüğümden utandım. Türklerin yüz karası

Ulan bu medya var ya o kişiyi linç etme sebebi başka. Adam diğer arkadaşlarıyla sinir bozucu şeyler demiş diye yakalanıp dövülmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapmayaww.d

quote:

Ulan bu medya var ya o kişiyi linç etme sebebi başka. Adam diğer arkadaşlarıyla sinir bozucu şeyler demiş diye yakalanıp dövülmüş.

Yapmayaww.d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• doğu'da sen güvenliği sağlayamazsan, o devlete bağlı kürt kardeşler mecburen HDPye verir oylarını.
  • ülkenin kaderi asli unsur olan türkler de olacağına dağdan indim şehre misali kürtlerin elinde olacakmış bak ya. onuları bu ülkeye alan türkler , ev , iş , aş sahibi olmalarını sağlayan yine türkler ,ama türklerin bir anlamda ülkenin kaderi kürtlere bağlı ne günlere geldik hay allah ' ım.
  • Nasıl belirleyecek adam kaderimizi. Hem sağcılar hem pkk eline geçen ilk fırsatta adamı öldürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oo_Oo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shimaseiki

quote:

Eğer diyarbakırda milyonlar teröre karşı sokağa dökülse ve aralarından bazıları infaz edilse pkk diye birşey kalmaz ortalıkta. Ordaki halk nefesiyle yıkar o örgütü o saldırı karşısında. Unutmayın ispanyadaki ira terörü halk tarafından çözülmüştür. Bir trende patlatılan bomba sonrasında sokağa dökülen milyonlarca kişi ira nın hiçbir meşrutiyetinin kalmadığını gösterip işi bitirmiştir.

ya siz ne sanıyorsunuz orası buralar gibi değil sen çık bakalım eyleme sağ bırakırlar mı seni aileni.
    pkk terör örgütü bildiğin işid hizbullah yani bildiğin terör örgütü işte bunu anlayamıyorsunuz galiba korku yayıyor insanları katlediyor

Halkın karşısında kimse duramaz,bırak terör örgütünü isterse abd ordusu olsun.Ben milyonlar diyorum sen ailelerin katledilmesinden bahsediyorsun,zaten konuştuklarımız boşa. Ordaki halk hiçbir zaman milyonlarca kişiyle terörü lanetlemeye çıkmayacak.Ordaki halk Teröre sempati duymaya ya da terörden korkmaya devam ettikçe 300 yıl daha devam eder bu terör eylemleri.

• quote:

Diyelim güneydoğu'da protesto yaptılar.
    Yarın öbür gün pkk onları tehdit etmeye başlıyacak.
    Yani pkk orada hakimiyet kurduğu sürece böyle birşey gerçekleşmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-gddr -- 9 Eylül 2015; 12:18:21 >
  • Bordo klavyeciliği bir kenara bırakalım burdan yazması kolay. Biz burada nasıl gelen her şehit haberine üzülüyorsak orada yaşayan insanların da aileleri var.
    Kimse kendisini güvende hissetmedikçe kolay kolay böyle şeylere cesaret edemez.
    Şu anki iktidarla hiçbir gelişme yaşanacağnı düşünmüyorum aksine durum sürekli daha kötüye gidiyor.
    Oradaki halkın biraz da olsa tsknın, ülkenin gücünü hissetmesi lazım ufak bir ayaklanma olması için bile. Bunun için de mit ten tutun tskya jandarmalara kadar çok sağlam çalışılması ve oradaki halkın örgütlenmesi lazım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oo_Oo

Beypazarında ülkücüler çalışmaya gelen mevsimlik işcilere saldırıyor bu çok tehlikeli bir durum
    1-Kürtlerden biri kızıp aralarında bomba patlatabilir
    2-Kürtlerin genç nüfusu fazla ülkücüler böyle tekme tokat saldırmaya devam ederse karşısında eli keleşli militanlar görebilir buda batıda sokak savaşına dönmek demek.
    3-Ülkücüler biriyle savaşmak istiyorsa adam gibi çalışmaya gelen para kazanmaya çalışan kürt kökenli vatandaşlara değil doğuda pkk ile savaşsın o zaman görürler sorun pkk mı kürtler mi diye.
    4-İç savaş çıkarsa genel anlamda baktığımızda üst düzey memurların hepsi yeşil pasaportuyla daha ilk günden ülke dışına çıkacaktır elit tabakada aynı şekilde ülkede kalacak ve mülteci olarak kaçmaya çalışacak kesim yine mhp'li akp'liler olacaktır.
    5-İstanbulda 2 milyondan fazla kürt var bunların nerdeyse hepsi genç nüfus aralarında cahil kesimde bolca var yani kolayca kandırılabilirler pkk bunlarla bağlantı kurup bak size saldırıyorlar ailenize zarar veriyorlar diyip ellerine silah bomba verir ülke gg easy olur yani pkk'nın ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.
    6-Her savaşta olduğu gibi bu savaştada garibanlar ölecek Suriye'de Irak'ta gördüğünüz gibi zenginler bastı gitti avrupaya kandırılmış halk birbiriyle savaştı ölen yine gariban oldu.
    7-Aklınızı kullanın emin olun hiçbir kürt ölen asker polise en az sizin kadar üzülüyor iki halk düşman değil masum insanlara zarar vererek sizde pkk gibi oluyorsunuz.
    8-Akıllı olun mantıklı düşünün

Şuana kadar gördüğüm en aklı başında ergenleri uyarı anlamında en muhteşem yorum. Evet vatan heyt lan diyip oraya buraya masum gariban vatanına devletine milletine bağlı kürt vatandaşların dükkanını yakıp yıkmak çok alçakça. Ve teröristlikten hiç farkı yok. Allah korusun arkadaşın söylediği gibi yarın birgün terör örgütü bakın hey Kürtler dükkanınızı yakıyorlar öldürüyorlar savunun derse, mazallah o zaman ülke Suriye'den beter olur. Kan gölüne döner siyasiler parası pulu olanlar avrupaya gider. Olan gariban türk kürt millete olur. Aklınızı başınıza alın, iç savaş oyun değil memleket herkese lazım tek memleketimiz var kardeşçe yaşamak zorundayız bir Türk olarak Kürtler kardeştir pkk kalleştir. Bu ayrımı yapın bu çok önemli diğer türlüsü terör örgütünün ekmeğine yağ sürmektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.