Şimdi Ara

ÜLKENİN REFAHI İÇİN ABDULLAH GÜLÜN SAHAYA İNMESİ GEREKMEKTEDİR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

ÜLKENİN REFAHI İÇİN ABDULLAH GÜLÜN SAHAYA İNMESİ GEREKMEKTEDİR!

(En Son Oy Tarihi: 20.4.2018)
Giriş
  • Evet arkadaşlar, malesef malum şahıstan kurtulmamız için, Abdullah GÜL'ün kesinlikle, saadet partisinden aday çıkması lazım. Kazanıp kazanmaması önemli değil, mühim olan akp nin oylarını bölmektir. Bu ülkede şu an ''başka parti yok'' diye akp ye oy veren %25 lik bir akp kanadı var. sn. Abdullah GÜL'ün adaylığı ile akp tabanından en iyi ihtimal %7-8 lik ir oy koparılırsa; ki neden olmasın. Üstüne bal kaymak olur. seçimin 2. tura kalması kesinleşir. Homurdanmaya başlayan akplileri, gerek esnaf gerek halk kanadından duyuyorum. Malum partide bunun farkında ve panikte. Bu yüzden erken seçim tezgahını kurdular. Abdullah GÜL bu kafası karışık akplilerden oy koparacak tek muhafazakar adaydır.

şahsen 2. tura rte ve Abdullah Gül kalırsa bir chp'li olarak benim oyum Abdullah GÜL adına olacak.bunun bir çok sebebi var.

peki siz böyle bir durumda 2. turda oyunuzu kimden yana kullanırsınız.düşüncelerinizi bekliyorum.

• Çankaya noterimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yapilan guzel bir strateji abdullah gul saadetten aday olursa akp nin oylarin ortasina baltayi vurur eminim akp ilk turda %35-40 bandinda kalir ikinci turda ortak aday andullah gul olur yardimcilar meral aksener temel karamolla oglu olur keMAL da mal malkalir dhkpc lilerle bizde mütahit müslumani akpden kurtulmus oluruz

Burdan chp ye oy verecek arkadaslar eger ATATÜRK ü gercekten seviyor ve onemsiyorsaniz ya iyi partiye atin yada oy kullanmayin tavsiyem

Ha Deniz Baykal partinin basinda olsaydi o zaman seve seve atabilirdiniz

• Bir maklubeci de bu işte. Neyine oy verecem ben bu adamın?

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Bir maklubeci de bu işte. Neyine oy verecem ben bu adamın?
    valla kardeşim denize düşen yılana sarılır mantığı. bu abdullah gül en azında ekonomist. ingilterede üniversite felan okumuş. bir nebze beyfendi bir adamdı. şimdiki akp parti değil suç örgütü olmuş. başındaki zat sahte diplomalı olduğu bile idda ediliyor biliyorsunuz.
  • Kim napsin gulu? Gul parti kursa %1 alamaz. Saadet aday gosterirse kendi oylarini da kaybeder.

Hem gercegi varken cakmasini kim ne yapsin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fetöyü başımıza sarar diye korkuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Kim napsin gulu? Gul parti kursa %1 alamaz. Saadet aday gosterirse kendi oylarini da kaybeder.

Hem gercegi varken cakmasini kim ne yapsin?
    hocam saadetin oyu ne ki kaybetsin %1 i geçiyor,geçemiyor. ama abdullah gülü aday gösterilirse yukarıda arkadaşın dediği gibi ; akpnin oylarının ortasına baltayı çakar. valla eğer aday gösterirlerse %5 ile %12 arası alır diye tahmin ediyorum ve bu oyların hepsi ak tayfadan olur.
  • niggastyle N kullanıcısına yanıt
    Hic de oyle birsey olmaz.

Akpli adam rte varken gule vermez. Akpye vermeyecekse zaten gider iyi partiye verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: niggastyle

valla kardeşim denize düşen yılana sarılır mantığı. bu abdullah gül en azında ekonomist. ingilterede üniversite felan okumuş. bir nebze beyfendi bir adamdı. şimdiki akp parti değil suç örgütü olmuş. başındaki zat sahte diplomalı olduğu bile idda ediliyor biliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Erdoğan'ın tükürüp attığı birisinin bu seçimde bir işe yarayacağını sanmıyorum ben. Ha AKP tabanından oy alır mı alır orasını bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Hic de oyle birsey olmaz.

Akpli adam rte varken gule vermez. Akpye vermeyecekse zaten gider iyi partiye verir.
    akp'nin %70'ni Meral hanıma fetöcu derken kemikleşmiş oylardan.. nebileyim pek sanmıyorum açıkçası. ama zaten Abdullah Gül aday çıkarsa o da fetö'cü ilan edilecek o ayrı muamma iki ucu b*klu değnek malesef
  • Ülkenin refahı için, istikrarı için, geleceği için, oyunuzu bana verin bende biraz çalayim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu iki seçenek kalırsa vallahi yemin ediyorum koşa koşa Erdoğan'a oy veririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.