Şimdi Ara

Ülker kendisini kendi kurduğu ingiliz şirkete satmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İngiliz çocuklar piskevüt istemiş çok mu

https://www.youtube.com/watch?v=XNfJV-e4bq4
  • https://www.youtube.com/watch?v=XNfJV-e4bq4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolobayram -- 4 Ocak 2018; 20:5:56 >
  • Bence feto cu diye el koyarlar diye kendini sağlama alıyordur. Zira iktidara yakın herkes bir zamanlar fetocuydu.
    Neyse ama ülkerin ben tuzu bile fransadan getirtmesine çok kızıyorum. Geçen gün ducros marka karabiber,tuz falan almuştım. ne göreyim üstünde fransa dan ithal yazıyor. Gerçekten yazıklar olsun diyorum. Zaten ülkerin her ürettiği şey çok adi ve içinde dolu antioksidan falan dolu. Bu çoğu katkı malzemelerin hepsi kanserijen maddeler
  • Ülkede iktidarla ters düşen herkes kaçıyor , vergi veren kalmayacak bu gidişle , artık birbirilerini yemeye başlarlar kurak sezon başlayınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

quote:

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Orijinalden alıntı: civil wrongs

Yıldız holding sadece yatırım kolunu yurtdışına kaydırdı şirket hala kendi bünyesinde.

O zaman tüm yerli firmalar gitsin yurtdışına yatırım yapsın, buraya para geliyor mu öyle?

Sirket kar dagitisa ( temettu ) bu kar sirketin buyuk hissesinin ( %51 ) sahibi ingiltere'de oldugu icin oraya gidip orada vergilendirilir.
    Ulker'in %49'u halka acik BIST uzerinde. Bunlarin kar payi hisse sahipleri Turkiye'de ise ( Borsanin %70'i yabancilarin elinde ulkerin ne kadar emin degilim, takas dagilimi halka acik bakilabilir ) para Turkiye'de kalir ve vergilendirilir.

Bunun disinda ulker Turkiye'deki ticari faliyetleri uzerinden vergisini Turkiye'de oder. Bir Apple, Google vs. gibi dusunebilirsiniz.

İngiltere ve Türkiye arasında çifte vergilendirme anlaşması yok mu?

Olaya tek taraflı bakan arkadaşlar olayı irdelemeden eleştiriye geçiyorsunuz doğal ancak herhangi bir bilginiz olmadan yapmayın bunu,adam açıklamasını yapmış zaten.Merak eden Murat Ülker Pladis yazsın okusun.

Antlaşma varmış, bilmiyordum mesajınızdan sonra baktım. Ingiltereye giden temettüler Türkiye'de de vergilendiriliyormuş. Benim hatam, haklısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1950;lerde Ülker firmasının kuruluşunu ve aslında kuranların kimler olduğunu Google amcanızdan araştırınız.

• ülker zokanın kendisine geldiğini biliyor, çünkü abdesti yok farkında...kaçıyor yanlaya yanlaya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavakspor

ülker zokanın kendisine geldiğini biliyor, çünkü abdesti yok farkında...kaçıyor yanlaya yanlaya...

Siirt'ten Erzurum'a göçüp aslı Ermeni olan birisi bugün Amerika'da olup bu ülkeyi ne kadar karıştırdı ise tüm kriptolar deşifre olacaktır eninde sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 5 Ocak 2018; 0:44:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.