Şimdi Ara

Ülker Reklamı Analiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yani murat ülker büyük ya da ufak kardeş mi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper4458

Bunca şeyler tesadüf olamaz. Patlamalar falan neden ülke bu durumdayken böyle bir reklam konmak istensinki ?

kürdistana katılmak isteyen kerkükü düşünmeyin saçma saçma şeylerle uğraşın diye işte.

Türk kenti kerkük kürdistana bağlanacak büyük ihtimal. Acınacak haldeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcy

Diğer konuyada yazmıştım.Maksat muhabbet yazıda ciddi değilim:)

Bu kadar komplo teorisi var bir tanede be yazayım.

İnanmasamda Melih Gökçek bunların deprem yapabildiklerinden bahsetmişti.Videoya bakalım

1-)bir parlama gözünü alacak(99 depreminde çok konuşulmuştu bu parlama)
    2-)evini folyoyla kaplı bulacaksın(eviniz yıkılacak)
    3-)kendini kale direği olarak bulacaksın(yerinden kıpırdayamayacaksın)
    4-)pis burunla çekilmiş şutlar seni bulacak(büyük sarsıntı olacak)
    5-)bir mekanda tatlı siparişi vereceksin ama acılar seni bulacak(sana haber verdiik sen kurtuldun ama istanbul yerle bir oldu haber veremediklerin öldü binalar yıkıldı vs)
    6-)küçük kardeş olmak bunu gerektirir(sana önceden haber verdik abiler ablalar imamlar vs)

1 nisanda Büyük bir deprem olacak evlerinizde durmayın mesajı olabilir.

Bu Çıkarsa fetöyle metöyle alakam yok ona göre...Allah Muhafaza...İyi senaryo yazdım...

Ne sallamışsın hocam sen de

• bizmi paranoyak olduk yoksa banamı çok anlamlı geldi yuh

• Ayrıca kasıtlı olarak yapılmış. Malum ülkerın kalitesi dıplere vuracak nasıl dıkkat çekeriz dıye bu yolada girms olabilirler. Şimdi her haber sitesinde forumlarda facebook Instagram fenomenlerınde bu olay konuşuluyor. Ülker kendini cok guzel reklam etti. Reklam içi reklam hesabı

• Bu kafalarla yaşarsak,2 gün sonra ülker alanlarla Torku alanlar sokakta kavga etmeye başlar.
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Valla ben de kendime şaşırdım hocam
  • tırstım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NKFPK

Bir Reklam'da ben yapayım
    Abdullah öcalan memlekete hoş geldin..
    Versiyon 2
    Fetullah gülen memlekete hoş geldin
    Yakındır..
    ----------------------

Apo'yu paketlerden demişlerdi zaten memlekete hoşgeldin tirrek diye. Bidahamı paketleyek?
  • garcy kullanıcısına yanıt
    Sizden efsane senarist olur hocam içerde gibi oyun içinde oyun olan bir dizi bekliyoruz her bölüm has dedirtirsiniz
  • fyfyfy1453 F kullanıcısına yanıt
    Kardeş şimdi ben böyle komplo teorilerine pek inanmam ama videonun başında gelen yazı var ya ''Eve dönerken bir parlama gözünü alacak''.
    Tek bir şeyin parlaması herkesin gözünü kör eder. Nükleer patlama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimin ne amaçla yaptığını bilemem..Ama yok yeeaaaaaaaaaawww ne kadar meraklısınız öküzün altında buzağı aramaya diyenler bence fazla düz mantık..40. saniyede evet mezarı anımsatmak için yapmışlar kim ne derse desin.Arkadaki alev ve çatalın şekli şeytanın mızrağı ve cehennemi anlatıyor.Ağızdaki mezar sizce tesadüf mü ? İki ihtmal var zaten herkes hemfikir..Ya bundan da mağduriyet yaratma peşinde birileri yada gerçek anlamda bir tehdit var..
  • Adamalara bak ya ciddi ciddi analiz yapıyorlar. Hani şu her üçgeni illüminati yapan capsler gibi.
  • la alemi kendinize güldürmeyin piskevit kadar akkıllı olun az uşaklar balık yeyin
  • Maşallah maşallah ülke Sherlock Holmes dolu. Büyük resimler büyük oyunlar açığa çıktı Ağzında mezar varmışta bilmem ne saçmalığa bak

• Adamlar gofret ambalajı yakıp, tereyağı falan bıçaklayıp protesto falan ediyorlar...

Artık üzülmüyorum çünkü bu kadar cahil bir kesimin yarın öbür gün, destekledikleri mecraya dahi zararının dokunabileceği gerçeğini görüyorum.

Eminim ki AKP'de kiler bile biz bu çomarlardan oy alıyoruz ama ileride eğitilmeleri lazım yoksa ileride bunlardan da çocuklarından da bir halt olmaz falan diyorlardır (umarım)

Nasıl bu kadar beyinsiz olunabilir yahu.
  • %80i harbi akıllı değil bu ülkenin. Yav ne var reklamda ? Paintle 1 nisan reklamı hazırlayıp baya da başarılı olmuşlar zaten 1 nisan fools day diye geçmiyor mu? Al işte ülkemin %80ini keklemişler. Çomarlarda başlamışlar din peygamber savunmaya ne alaka?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • altta yuvarlak içindeki Cumhurbaşkanı'nın imzasına benzetilmiş.

Ülker Reklamı Analiz
  • Ülker'e helal olsun adamlar nasıl bu kadar düşman edinmişler , 28 şubat olur Ülker'e vurur , muhafazakar iktidar gelir o da Ülker'e vurur.Artık olması gereken tarafı anlamışlardır sanırım.

Referandum'dan sonra hayır çıkarsa dolar düşer ortalık biraz dengelenir , ama evet çıkarsa yokuş aşağı gidiş hızlanacak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.