Şimdi Ara

Ülkerde Çalışıyorum Soruları Alayım [SS GELDİ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
14
Favori
36.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çikolataların paket hatasından dolayı (ters basılan yamuk yazı yazan) indirim yapıyormusunuz.

toptan satıyormusunuz mesela 30-50 çokonat alacagım yada 10 paket onlu halley alacağım fabrikanın kapısından indirim yapıyomusunuz

birde Ankaradamı çalışıyosunuz.

ayrıca Allah yardım etsin .sabah 5 akşam 7 yorucu oluyodur.
  • Mutlukentteyim bizim semtteki koku sizden mi aromsa dan mı? Bazen hava muhteşem karamel kokusuyla dolu oluyor. İşsizim başvursam beni alırlar mı? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Ülkelerde çalışıyom diye okudum

Konuya her baktigimda ayni sekilde okuyorum nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: VitProx

Evet ülker in çikolata bölumunde çalışıyorum soruları alayım
    Ülkerde Çalışıyorum Soruları Alayım [SS GELDİ]

Babamın koliye yine çikolatin koymuşlar.
    Sana sedef...
    Murat'a selam söyle olmuyor böyle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitProx

Evet ülker in çikolata bölumunde çalışıyorum soruları alayım
    Ülkerde Çalışıyorum Soruları Alayım [SS GELDİ]

bimdeki centro gofretleri ülker üretiyo diye biliyo doğumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

quote:

Orijinalden alıntı: zohahahaha

ürünlerinizde kullanılan glikoz şurubundan dolayı hiç vicdanınız sızlıyormu?

Ne alakası var ?
    Bu işin ticaret kısmına giriyor.
    Biz 20 yıldır baklava üretiyoruz ilk 10 yıl gerçekten iyi iş yaptık fakat son 10 yıl işlerimiz düştü hatta iş değiştirdik.
    Sebep : Marketlerde ki 5-6TL lik Glikozlu Baklavalar
    Sonuç : Yaptığımız baklava 20-25 TL Piyasa değeri olmasına rağmen bizim 12-15 gibi bir fiyata satmamıza rağmen ve bunlara asla ve asla Glikoz koymamamıza rağmen yani saf ve kaliteli ürün çıkartmamıza rağmen bu Glikozlu baklavaların tercih edilmesi işlerin sonu oldu

Belki sen glikoz şurubunu istemiyorsun ama
    Halk istiyorsa yapacak bir şey yok
    Bizim yaptığımız Ticari bir hataydı demekki.
    sadece bu değil tabiki marka olamamanın da büyük bir payı var bu işte ki o iş de çok zor Yani ticarette alan memnunsa isterse içine bok koy vicdanının sızlamasına gerek yok bu ticari bir kural gibi bir şeydir.

Halk bilinçsiz olduğu için ucuza yöneliyor. Madem alan razıysa baklavanın üstüne bas bakıyım glikoz şurubunun zararlarını, yapabilir misin bunu? Tabii ki de yapamazsın

İstediğin kadar anlat adam sana markette 5 lira sende niye bu kadar diye fırça çekiyor sen bak böyle böyle diye istediğin kadar anlat ama dinlemiyor gidiyor ucuza yöneliyor artık böyle sorular sorana da tek bir şey demek zorunda kalıyoruz git oradan al demekten başka çaremiz kalmıyor glikoz şurubunun zararlarını basmak nedir ? glikoz şurubu zaten zararlı bir şey ki sizin raftan aldığınız çoğu ürün de koruyucu ve katkısal maddeler glikozlar vs bulunmakta olmasına rağmen ben eminim siz bu ürünleri almaya devam ediyorsunuz

Sigara içen kişi Sigaranın kötü bir şey olduğunu bilmiyormu sanki ?

Ticari olarak yapılma nedenini anlayabiliyorum ama alan razı değil bilinçsiz. Ve hayır, çok çok mecbur kalmadıka hiçbir glikoz şuruplu ürün, market tavuğu vs yemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

Ticari olarak yapılma nedenini anlayabiliyorum ama alan razı değil bilinçsiz. Ve hayır, çok çok mecbur kalmadıka hiçbir glikoz şuruplu ürün, market tavuğu vs yemiyorum

Bu yine de bilinçli olmasına rağmen bu tür ürünleri alanların olmadığını göstermiyor anlayacağın Milletin esnaftan beklentisi buysa esnafta bunu yerine getiriyor
  • BİR DAMAK DEĞİL !!
  • ulan sizin fabrikanız yüüzünden ablamın canı her sabah çikolata çekiyordu!

eski evi cevizlibağda idi ordan hep geçerken buram buram saf çikolata kokusu geliyo diyordu?

zaman zaman aklındada geçömiş acaba gitsek taze çikolata satarlarmı diye...

satış yeri varmı? varsa hemen yeni çıkan ürünlermi yoksa eski ürünlermi?
  • Kellogs un hissesinin tamamını ülker mi aldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

çikolataların paket hatasından dolayı (ters basılan yamuk yazı yazan) indirim yapıyormusunuz.

toptan satıyormusunuz mesela 30-50 çokonat alacagım yada 10 paket onlu halley alacağım fabrikanın kapısından indirim yapıyomusunuz

birde Ankaradamı çalışıyosunuz.

ayrıca Allah yardım etsin .sabah 5 akşam 7 yorucu oluyodur.

Evet Mesela A Yazıcaklarına B Yazdılar Bu Iskarta Oluyorve Ülker Shopda Normalde 5 TL ye Satılacağına 2 TL ye Satılıyor
  • Hocam sizden çekiliş bekliyoruz
    edit:bu arada halıdaki sansürler ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent Levent. -- 12 Ağustos 2013; 17:35:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim tanıdıkta orada çalışıyor sen bizim tanıdık mısın yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Bizim tanıdıkta orada çalışıyor sen bizim tanıdık mısın yoksa ?

Sen Bizim Tanıdık mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanlevent

Hocam sizden çekiliş bekliyoruz
    edit:bu arada halıdaki sansürler ne

çekiliş güzel fikir ;)
  • niye bu kadar iyi oluyor tadı hiç anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

* Bazı arkadaşlar elmalı ve incirli biskremin neden üretilmediğini sormuş.

* Bu konuyu bizzat Üretim Müdürüne sormuştum cevabı olduğu gibi aktarmaya çalışayım;

- Bu ürünler belli bir kesimin çok ilgisini çekti ve çok beğenildi. Fakat bu ürünlerin iç dolgu malzemeleri yapıları nedeniyle bir süre sonra ürünün bisküvi kısmını da yumşatıyordu. Üründe herhangi bir bozulma olmamasına rağmen bu tarz yumuşamalar pek çok müşterimiz tarafından bayatlama v.b bozulmalar olarak algılandı. Bu nedenle bu ürünlerden gerek bize gerekse resmi kurumlara oldukça yüksek oranda şikayet geri dönüşleri yaşanmaya başladı.

* Evet arkadaşlar bu tarz şikayetler kabul edilebilir düzeyin üzerine çıkınca bu ürünlerin üretimini durdurmuşlar.

Ben yumuşamış halini seviyordum. -1.

* Maalesef olumsuz tepkiler daha fazla olunca üretimi durdurmak daha makul oluyor.

* Yumuşayinca bayatlamis, bozulmuş izlenimi oluşturuyor kimi müşterilerde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

quote:

* Bazı arkadaşlar elmalı ve incirli biskremin neden üretilmediğini sormuş.

* Bu konuyu bizzat Üretim Müdürüne sormuştum cevabı olduğu gibi aktarmaya çalışayım;

- Bu ürünler belli bir kesimin çok ilgisini çekti ve çok beğenildi. Fakat bu ürünlerin iç dolgu malzemeleri yapıları nedeniyle bir süre sonra ürünün bisküvi kısmını da yumşatıyordu. Üründe herhangi bir bozulma olmamasına rağmen bu tarz yumuşamalar pek çok müşterimiz tarafından bayatlama v.b bozulmalar olarak algılandı. Bu nedenle bu ürünlerden gerek bize gerekse resmi kurumlara oldukça yüksek oranda şikayet geri dönüşleri yaşanmaya başladı.

* Evet arkadaşlar bu tarz şikayetler kabul edilebilir düzeyin üzerine çıkınca bu ürünlerin üretimini durdurmuşlar.

Ben yumuşamış halini seviyordum. -1.

* Maalesef olumsuz tepkiler daha fazla olunca üretimi durdurmak daha makul oluyor.

* Yumuşayinca bayatlamis, bozulmuş izlenimi oluşturuyor kimi müşterilerde.

Aslında keşke üzerine açıklamada yazdığını yazsa uyarı şeklinde, ufak bir bantta üretime devam etse. En azından shopta satsa da gidip alsak o bile yeter. İncirli istiyorum

@seyy@h; iştedir hocam, gelince yazar diyecektim yazmış zaten. Olmadı bana yazın, bildiğim kadarıyla cevaplayayım ama çok da şey beklemeyin İş saatleri fazla, bir de yolu var bunun. babam günün 14 saati evde değildi mesela (melanjörde idi o da).

@seyy@h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 12 Ağustos 2013; 20:58:16 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.