Şimdi Ara

Ülkerde Çalışıyorum Soruları Alayım [SS GELDİ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
14
Favori
36.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VitProx

quote:

Orijinalden alıntı: colourcode

quote:

Orijinalden alıntı: mazzey

Puskevit bölümü patronuyla bir konussan da elmalı biskrem yine çıksa

aynen kim kaldırsıysa onun da hesabini sor ne demek yok oyle yagma!!

Bıskuvi bölumu tasın buradan ayrıca benım dememle cıkartmazlar

Elmamı ve incirli biskremi tekrar istiyoruz!!! Onların kaldırılması Ülkerin tarihindeki en büyük hata!! Kendimi zor tutuyorum Ülkerin fabrikasını basmak için.

• Hocam İşe Girmek İçin Şartlar Neler Birde Ne Zaman Veriliyor Böyle Paketler (Bayramlar Dışında)
  • Fabrika satış mağazasından koliyle alsam daha ucuza gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne okudunuz?
    isci olarak mi calisiyorsunuz?
    yiyecek icecek sektorunde calismak icin ne okunabilir?
    yerken guvenebilir miyiz? siz yiyor musunuz?
    maas ne kadar?
    alintiyla cevaplarsaniz sevinirim.

• Adam sorulardan bıkmış çekmiş gitmiş

Bimin çoğu ürününü sizin ürettiğiniz doğrumu ? Doğvumu samettt ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopsil

quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

Orijinalden alıntı: VitProx

quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

eti sizden daha temiz bizzat fabrikanıza gelip gördüm
    ciddiyim işim gereği yapıyorum.

Hangi fabrikaya Geldiniz

kek ve kraker
    özellikle keknfabrikasında yerlerde böcekler geziyordu.
    lütfen işin ne diye sormayın.

Biride dememiş ki bu adam doğru mu söylüyor.

İster inan ister inanma hele parayı basıp peynir üretmek için satın aldığı firmalar..

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Eti ile rekabet ne alemde? Pazar paylarınız ne kadar?

%60 ülker
    %30 eti

Ülker bazı kurumlar tarafından yasaklanmış satışları engellenmiş olsada eti den daha çok satıyor. Eti nin zaten ülker gibi üretim ağı gelişmiş değil
    Eti nin eskişehire çok hayrı dokunmuştur yol hastane filan gibi ülker i bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Babam da 12 yıl orada çalıştıktan sonra emekli oldu. Fabrika sağolsun çikolataya bisküviye doyduk artık marketlerde o tip ürünlere pek bakmaz olduk :)

20. yılınızmış; oradan emekli olabilirseniz 2300den fazla emekli maaşınız olacaktır muhtemelen.

Maaş az diyenler için; yapılan işe göre az aslında doğru AMA çıplak maaşı yazmış oraya. Mesaileri falan ekleyince 2 bini geçiyor rahat. Ayrıca;

*İçeride istediği kadar yiyebilir (fındık fıstık falan çuvallarla geliyormuş oradan da yemeye izin var) ama ürünlerden 1 tane bile cebine atıp çıkartmaya çalışırsa direkt işten atılma sebebi. İçeride ne yaparsan yap.

**Yere düşenler, çöpe dökülecek derecede hatalı olan ürünler vs. hayvan yemi yapılmak üzere bir yerde toplanıyormuş bilginiz olsun.

helal valla şu konu açan şahıstan daha bilgilendirici olmuş yazın. adam hiç bir şeye doğru düzgün cevap yazmamış.

• Ülker şekerleme ve bisküvi distribütörlüğü yaptık, lanet bir firma, para kazandırmıyor, sormadan mal yolluyor. Tek seferde koca tırlarla 300 bin liralık mal yolladığını bilirim, çoğu da satılmayan mallar. Baktık olmuyor bıraktık sonra. Zaten Eti Ülker'den daha iyi bir firma, Yıldız Holding sağcılığı kullanarak satış yapıyor.
  • Canparenin bisküvisi cicibebeye benziyor. Aynı mı?
  • Zamanında Ankara'daki ÜlkerShop'tan yoldayken bisküvi vs. almıştım.Sonraki günü kolumda serumla hastanede yatarak geçirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Ülkelerde çalışıyom diye okudum

Bende:)
  • Bazı yerler de içinden saç çıktı bozuk çıktı diyolar doğru mu?_
  • * Bazı arkadaşlar elmalı ve incirli biskremin neden üretilmediğini sormuş.

* Bu konuyu bizzat Üretim Müdürüne sormuştum cevabı olduğu gibi aktarmaya çalışayım;

- Bu ürünler belli bir kesimin çok ilgisini çekti ve çok beğenildi. Fakat bu ürünlerin iç dolgu malzemeleri yapıları nedeniyle bir süre sonra ürünün bisküvi kısmını da yumşatıyordu. Üründe herhangi bir bozulma olmamasına rağmen bu tarz yumuşamalar pek çok müşterimiz tarafından bayatlama v.b bozulmalar olarak algılandı. Bu nedenle bu ürünlerden gerek bize gerekse resmi kurumlara oldukça yüksek oranda şikayet geri dönüşleri yaşanmaya başladı.

* Evet arkadaşlar bu tarz şikayetler kabul edilebilir düzeyin üzerine çıkınca bu ürünlerin üretimini durdurmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

quote:

Orijinalden alıntı: zohahahaha

ürünlerinizde kullanılan glikoz şurubundan dolayı hiç vicdanınız sızlıyormu?

Ne alakası var ?
    Bu işin ticaret kısmına giriyor.
    Biz 20 yıldır baklava üretiyoruz ilk 10 yıl gerçekten iyi iş yaptık fakat son 10 yıl işlerimiz düştü hatta iş değiştirdik.
    Sebep : Marketlerde ki 5-6TL lik Glikozlu Baklavalar
    Sonuç : Yaptığımız baklava 20-25 TL Piyasa değeri olmasına rağmen bizim 12-15 gibi bir fiyata satmamıza rağmen ve bunlara asla ve asla Glikoz koymamamıza rağmen yani saf ve kaliteli ürün çıkartmamıza rağmen bu Glikozlu baklavaların tercih edilmesi işlerin sonu oldu

Belki sen glikoz şurubunu istemiyorsun ama
    Halk istiyorsa yapacak bir şey yok
    Bizim yaptığımız Ticari bir hataydı demekki.
    sadece bu değil tabiki marka olamamanın da büyük bir payı var bu işte ki o iş de çok zor Yani ticarette alan memnunsa isterse içine bok koy vicdanının sızlamasına gerek yok bu ticari bir kural gibi bir şeydir.

Halk bilinçsiz olduğu için ucuza yöneliyor. Madem alan razıysa baklavanın üstüne bas bakıyım glikoz şurubunun zararlarını, yapabilir misin bunu? Tabii ki de yapamazsın

İstediğin kadar anlat adam sana markette 5 lira sende niye bu kadar diye fırça çekiyor sen bak böyle böyle diye istediğin kadar anlat ama dinlemiyor gidiyor ucuza yöneliyor artık böyle sorular sorana da tek bir şey demek zorunda kalıyoruz git oradan al demekten başka çaremiz kalmıyor glikoz şurubunun zararlarını basmak nedir ? glikoz şurubu zaten zararlı bir şey ki sizin raftan aldığınız çoğu ürün de koruyucu ve katkısal maddeler glikozlar vs bulunmakta olmasına rağmen ben eminim siz bu ürünleri almaya devam ediyorsunuz

Sigara içen kişi Sigaranın kötü bir şey olduğunu bilmiyormu sanki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Ülkelerde çalışıyom diye okudum

Cidden neden bu başlıklar hep böyle okuyorum ben
  • çıkılota havuzu varmı ? kızlarla beraber ımtıss ımtıss

• Gıda Mühendisine ortalama ne kadar maaş veriyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

* Bazı arkadaşlar elmalı ve incirli biskremin neden üretilmediğini sormuş.

* Bu konuyu bizzat Üretim Müdürüne sormuştum cevabı olduğu gibi aktarmaya çalışayım;

- Bu ürünler belli bir kesimin çok ilgisini çekti ve çok beğenildi. Fakat bu ürünlerin iç dolgu malzemeleri yapıları nedeniyle bir süre sonra ürünün bisküvi kısmını da yumşatıyordu. Üründe herhangi bir bozulma olmamasına rağmen bu tarz yumuşamalar pek çok müşterimiz tarafından bayatlama v.b bozulmalar olarak algılandı. Bu nedenle bu ürünlerden gerek bize gerekse resmi kurumlara oldukça yüksek oranda şikayet geri dönüşleri yaşanmaya başladı.

* Evet arkadaşlar bu tarz şikayetler kabul edilebilir düzeyin üzerine çıkınca bu ürünlerin üretimini durdurmuşlar.

Ben yumuşamış halini seviyordum. -1.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.