Şimdi Ara

ulti çalan ulti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlık biraz garip oldu kusura bakmayın

sıkıntıdan olmadık şeyler düşünürken aklıma bir champ geldi. Şöyle bir champ, ultisiyle kendi takımından yada karşı takımdan herhangi bir champ'ın ultisini kopyalayabilecek. Çok zevkli ve ilginç olurdu.

Gelelim asıl konumuza, sıkıntı insana neler yaptırıyor gördük. Sıkıldıkça bu ibretlik paylaşımlarıma yenilerini ekleyeceğim

• yorick var adamı canlandırırsın ult sini atar
  • aslında leblanc ona benzer gibi eğer ultini açtıysan(yani o 6 lwl e geldiysen)mesela q skilini kullandın o ultinin simgesi gibi oluyor ve 3-5 kat daha fazla vuruyor
  • leblanc kendi skillerini kopyalıyor benim dediğim mesela shaconun ultisini kopyalayıp ikiye bölünecek yada kennenin ultisi gibi alan vuracak çok op olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy287

başlık biraz garip oldu kusura bakmayın

sıkıntıdan olmadık şeyler düşünürken aklıma bir champ geldi. Şöyle bir champ, ultisiyle kendi takımından yada karşı takımdan herhangi bir champ'ın ultisini kopyalayabilecek. Çok zevkli ve ilginç olurdu.

Gelelim asıl konumuza, sıkıntı insana neler yaptırıyor gördük. Sıkıldıkça bu ibretlik paylaşımlarıma yenilerini ekleyeceğim

hocam yapıcaksan ya tam yap yada gereksiz konu açma bununla ilgi zaten topic var forumu biraz takip edersen

• quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

quote:

hocam yapıcaksan ya tam yap yada gereksiz konu açma bununla ilgi zaten topic var forumu biraz takip edersen

neyi tam yapıyım? bilmeden birşeyi eksik mi yapmışım acaba. sadece fikrimi paylaştım ama fikrini beğendim konu var mı ben bulamadım. forumu takip etmediğimi, araştırmadan açtığımı nerden biliyorsun? niye sen kahin misin gardaş

• quote:

tam bilmiyorum ama abim dota oynarken görmüştüm sanırım böle bi champion vardı dotada ordan mı geldi aklına

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    Kalista,İntikam Mızrağı (v1)
    10 yıl önce açıldı
    Nasus counterlamak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrkDvl

quote:

tam bilmiyorum ama abim dota oynarken görmüştüm sanırım böle bi champion vardı dotada ordan mı geldi aklına

yok hiç dota oynamadım dün düşünürken aklıma geldi ilginç olabileceğini düşündüm.

• quote:

quote:

quote:

neyi tam yapıyım? bilmeden birşeyi eksik mi yapmışım acaba. sadece fikrimi paylaştım ama fikrini beğendim konu var mı ben bulamadım. forumu takip etmediğimi, araştırmadan açtığımı nerden biliyorsun? niye sen kahin misin gardaş

http://forum.donanimhaber.com/m_57063834/tm.htm bak burada 6 nokta körler derneğinde çalışan kardeşim

1. diğer skilleri yok
    2. heronun bi adı yok
    3. fikrin güzel ama cidden çalışma çok eksik boş yere açılan topicleri yönetici kapatıcam dedi o yüzden forumu takip et diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironWisp -- 9 Şubat 2012; 21:55:57 >

• Güzel fikir ama o karaktere oyundaki bütün karakterlerin ultilerinin animasyonları uyarlanması gerek bu da riotun uğraşacağı türden bir şey değil.

Ultisi tf nin kart şeçmesi gibi olurdu. O an ki bütün düşmanların ultisi tf nin kartları gibi değişirdi arasından şeçmeye çalışılırdı.
  • Op olur.Karşıda takım içinde birbirlerinin counter'ı iki karakter varsa alırsın 2 karaktere de counter olursun :DTabii bu karşıdakilere göre değişebilir.
  • Konu silinir arkadaşım benim için çok önemli değil beni düşündüğün için de teşekkür ederim.
    Ben böyle birşey çıksa güzel olur ilginç olur demek istedim.
    Amacım champ tasarlamak olsaydı biraz daha vakit ayırır dandikte olsa bir artwork yapıp skilleri üzerinde düşünüp oraya yazardım.Bu yüzden oraya yazmadım 2 yada 3 oldu bu söyleyeceğim ben sadece fikrimi belirttim ortada champ yok yani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Güzel fikir ama o karaktere oyundaki bütün karakterlerin ultilerinin animasyonları uyarlanması gerek bu da riotun uğraşacağı türden bir şey değil.

Ultisi tf nin kart şeçmesi gibi olurdu. O an ki bütün düşmanların ultisi tf nin kartları gibi değişirdi arasından şeçmeye çalışılırdı.

evet çok haklısın aklıma gelmedi değil.
    Hele ki direct debitten yararlanan haysiyetsizleri banlamaya üşenen yada çekinen ( orası hala muamma) Riot bunu yapar mı hiç sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lux

Op olur.Karşıda takım içinde birbirlerinin counter'ı iki karakter varsa alırsın 2 karaktere de counter olursun :DTabii bu karşıdakilere göre değişebilir.

çok iyi ya valla hayal ettim çok zevkli olur
    adamlara saç baş yoldurtursun
  • Ultisi tf nin kart şeçmesi gibi olurdu. O an ki bütün düşmanların ultisi tf nin kartları gibi değişirdi arasından şeçmeye çalışılırdı.

yeni gördüm bunu dostum harikasın yemin ederim bitirdin olayı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_57063834/tm.htm bak burada 6 nokta körler derneğinde çalışan kardeşim

1. diğer skilleri yok
    2. heronun bi adı yok
    3. fikrin güzel ama cidden çalışma çok eksik boş yere açılan topicleri yönetici kapatıcam dedi o yüzden forumu takip et diyorum

yahu adam ben hero tasarladım falan mı demiş? sadece aklına bi şey gelmiş bunuda foruma yazmış. ne bu abartma

• Bknz. dota rubick

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dota da öyle bir hero varmış.4 skill olması gerekirken 3 skill i varmış ultisi de rakibin skillini kopyalamak mıymışmıymış neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

Bknz. dota rubick

rubick dediğin eleman ulti mi çalıyordu? vay be.. benden önce düşünmüş hainler
  • Dotada böle bı karakter vardı yanlış hatırlamıyorsam Karşitarafin anlık kullandığı skili 5 dk lığına kopyalıyorsun bı iki kere oynamistim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.