Bildirim
ultiboard'ı kullanan var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
"Circad" adlı bir program var. Windowsta çalışıyor. Yazıcıya çıkış alabiliyorsun, kullanım çok kolay. Auto router yok. Mutlaka dene. Ben kullanıyorum. -
Ultiboard 8 mi indirdiğin program. Onu bende kıramadım ama 2001 versiyonunu kullandım. Kaynak olarakta altaş yayınlarının bu programla ilgili bi kitabı var... -
programı sildim,ama öyle birşeydi.bu "circad" adlı programı internetten ücretsiz indirebiliyormuyuz peki? -
quote:
Orjinalden alıntı: Ziyankar
Ultiboard 8 mi indirdiğin program. Onu bende kıramadım ama 2001 versiyonunu kullandım. Kaynak olarakta altaş yayınlarının bu programla ilgili bi kitabı var...
arkadaşım bende ultiboard ile bir devre çizdim ama yazıcıdan çıkaramıyorum bi kaç seçenek var çıkartmadan önce onlardan bi kaçtane denedim olmadı. zaten print dediğimbi bir uyarı çıkıyo "there are still erors do you want to continue?" evet yada hayır die iki seçenek çıkıyo hayır dediğimde birşey olmuyo evet dediğimde de bi kaç seçenek çıkıyo herhangi birini seçip devam edince "output device is not vaild" uyarısı çıkıyor"
sen bu programı kullandığın için belki bilirsin die sordum beni bilgilendirirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X