Şimdi Ara

Kobo Aura Edition 2 kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürünü kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• 3 aydır günde 3-4 saat kadar kullanıyorum.hiçbie sorunum olmadı gayet memnunum boyutuda diğer e kitap okuyuculara göre daha büyük olduğu için daha rahat oluyor benim için,yalnız dr veya yurtdışından getirttirebiliyorsun ama dr berbat müşteri hizmetleride berbat 19 günde ulaştı elime

• Mystogan_ kullanıcısına yanıt
    Ürünü sitelerinde bulamıyorum satıştan kaldırdılar mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Cholo

Ürünü sitelerinde bulamıyorum satıştan kaldırdılar mı acaba

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Kobo-Aura-E-kitap-Okuma-Cihazi/Kobo-E-kitap-Okuyucular/urunno=0000000709297?gclid=EAIaIQobChMI9cmC8qel1wIVRTPTCh1xJwMTEAQYASABEgLzqfD_BwE

burda var.

Bende var, güzel alet tavsiye ederim.

• mrnick M kullanıcısına yanıt
    Bu aura. Aura Edition 2’nin satış sayfası farklıydı sanki ya yanlış mı hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mystogan_

3 aydır günde 3-4 saat kadar kullanıyorum.hiçbie sorunum olmadı gayet memnunum boyutuda diğer e kitap okuyuculara göre daha büyük olduğu için daha rahat oluyor benim için,yalnız dr veya yurtdışından getirttirebiliyorsun ama dr berbat müşteri hizmetleride berbat 19 günde ulaştı elime

Hocam aletin sözlüğünü kullanıyor musunuz? Kindle'ın sözlüğü daha iyi diyorlar. Kobo'nun İngilizce sözlüğü fiilerin 3. halleri olunca veya iki kelimenin birleşimi ile oluşan ve arasında kısa çizgi olan kelimeleri çevirmiyor diyenler var. Bir de Kindle birçok klasik kitabı ücretsiz veriyor, bu da beni Kindle'a çekiyor doğrusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    Sözlüğe ihtiyacım olmuyor.

Ekran boyutunun büyük olması ve su geçirmediği için ben koboyu seçtim.Siz hangi şartlar altında kullanacaksanız bu şartları sağlayan cihazı seçmeniz daha faydalı olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Cholo

Bu aura. Aura Edition 2’nin satış sayfası farklıydı sanki ya yanlış mı hatırlıyorum

Edition 2 hocam. Ben aldım ordan biliyorum. Cihazda özelliklerde de yazıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.