Şimdi Ara

Ultima Online Başlamak İstiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ultima Online başlamayı düşünüyorum. Birkaç sorum olacak
    1. Oyunun orjinali ücretli mi?
    2. Ücretliyse güzel private server var mı oynadığınız?
    3. Orta seviye ingilizceyle becerebilir miyim?
    4. Güzel bir Ultima Online forumu tavsiye edebilir misiniz.
    5. Oyunu öğrenmek(kendini bilerek oynama anlamında) ne kadar zaman alır?

Cevaplarken alıntı yaparsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mandalenaa

Ultima Online başlamayı düşünüyorum. Birkaç sorum olacak

1. Oyunu internette bulabilirsin. Oyun satan yerlerde olacağını pek sanmam. Çünkü artık rağbet oranı baya düştü.
    2. Oyun için ücretsiz türk serverlar var.www.uoplayer.com burada türk ve yabancı serverlar bulabilirsin.
    3. Çok rahat halledersin. Türkçe serverlarda sıkıntı yaşamazsın, yabancı serverda hiç oynamadım ama halledersin diye düşünüyorum.
    4. Pyramid Uo en son oynadığım yerdi, fena değildi. Orasını önerebilirim.
    5. Oyunu öğrenmek başlarda zor gelebilir. Ama çabuk kavrayabilirsin. Özellikle serverda sana yardım edebilecek bir arkadaş edinirsen çok rahat öğrenirsin. Uygulamalı öğrenirsin sorun yaşamazsın.
    Oyun hakkında başka soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2pacmania

quote:

Orijinalden alıntı: mandalenaa

Ultima Online başlamayı düşünüyorum. Birkaç sorum olacak

1. Oyunu internette bulabilirsin. Oyun satan yerlerde olacağını pek sanmam. Çünkü artık rağbet oranı baya düştü.
    2. Oyun için ücretsiz türk serverlar var.www.uoplayer.com burada türk ve yabancı serverlar bulabilirsin.
    3. Çok rahat halledersin. Türkçe serverlarda sıkıntı yaşamazsın, yabancı serverda hiç oynamadım ama halledersin diye düşünüyorum.
    4. Pyramid Uo en son oynadığım yerdi, fena değildi. Orasını önerebilirim.
    5. Oyunu öğrenmek başlarda zor gelebilir. Ama çabuk kavrayabilirsin. Özellikle serverda sana yardım edebilecek bir arkadaş edinirsen çok rahat öğrenirsin. Uygulamalı öğrenirsin sorun yaşamazsın.
    Oyun hakkında başka soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.

1 Orjin ücretli
    2 bu aralar acılacak olan serverlar :http://www.realuo.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=77
    3 yok
    4 yukarda zaten verdım :)

5 kendini bilerek kısmını anlmadım ama azıcık biliyosan oyunu cözmen yaklasık 8-9 ayını alır

• Orjinal oyunu buradan indirebilirsinhttp://uo.com/

Ayrıca EA orjinal serverlarında oynamak istiyorsan 14 günlük deneme sürümü var. Hoşuna giderse orjinal sunucu aylık para ödersin.

Onun dışında orjinal server klonu ve benzeri bir çok ücretsiz sunucu var.

Yabancı sunucu arıyorsan Demise yi tavsiye ederim.

http://www.runuo.com/products/razor/

http://www.runuo.com/community/categories/uogamers-demise.124/

Türk sunucular için bilgim yok. Ancak ücretsiz olarak en uzun süredir dayanan server Demise gördüğüm kadarıyla. Türk sunucular hep açılıp kapanıyor ve halen sphere dediğimiz emulator ile çalışıyor. Yani sistemleri eski. Tavsiyem ilk olarak 14 gün ücrestiz olarak EA sunucularında oynaman. Bağlantıda ping sorunu en az olan sunucu Orjinal de Europa dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faradrim

Orjinal oyunu buradan indirebilirsinhttp://uo.com/

Ayrıca EA orjinal serverlarında oynamak istiyorsan 14 günlük deneme sürümü var. Hoşuna giderse orjinal sunucu aylık para ödersin.

Onun dışında orjinal server klonu ve benzeri bir çok ücretsiz sunucu var.

Yabancı sunucu arıyorsan Demise yi tavsiye ederim.

http://www.runuo.com/products/razor/

http://www.runuo.com/community/categories/uogamers-demise.124/

Türk sunucular için bilgim yok. Ancak ücretsiz olarak en uzun süredir dayanan server Demise gördüğüm kadarıyla. Türk sunucular hep açılıp kapanıyor ve halen sphere dediğimiz emulator ile çalışıyor. Yani sistemleri eski. Tavsiyem ilk olarak 14 gün ücrestiz olarak EA sunucularında oynaman. Bağlantıda ping sorunu en az olan sunucu Orjinal de Europa dır.
    quote:

Türk sunucular hep açılıp kapanıyor ve halen sphere dediğimiz emulator ile çalışıyor.

Buna katılmıyorum :)

www.realuo.com/forum

sphera değil ve son surum

• Takip etmediğimden, doğrudur. Ama uzun süre açık olacağından şüpheliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faradrim -- 20 Kasım 2012; 17:52:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradrim

Takip etmediğimden, doğrudur. Ama uzun süre açık olacağından şüpheliyim.

önyargılı insanlar ilerliyemez ben bunu bılır ve inanırım ..bilmediği birşey hakkında uzun surmez şüpheliyim nedir bu yani?.illaki çıkarınızmı olucak pehhh
    ::::TEST SERVER 27.11.2012 TARİHİNDE SAAT 21:00 DA AÇILIYOR::::
    www.realuo.com/forum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg başlamak istiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Klanete başlamak istiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1999 senesinden beri UO oynadım geçen seneye kadar. Ön yargı oluşmasının sebebi budur. Umarım dediğiniz gibi olur, ancak oyuncu kitlesi bulmak ayrı bir problem şuan için. Dediğim gibi umarım planladığınız gibi olur.

Ayrıca herkes sizin gibi düşünmez, düşünemez. Sonuçta bir sunucu açmışsınız benim gibi olumsuz düşünenler ve olumlu düşünenlerde olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faradrim -- 23 Kasım 2012; 22:55:47 >
  • Sana tavsiyem başlama uonun mildaı doldu. Artık eski oyuncu için 1 aylığına eğlenip nostalji yaşamak için tekrar başlanan bir oyundur uo yeni başlamak için değil. Bir kaç serverda oynadım son zamanlarda rezili çıkmış iyice. Orjinalliğinden tamamen uzaklaşmış aptal saptal scriptlerle oyunun cılkı çıkarılmış ve yeni nesil mmolara benzetilmeye çalışılmış. Runuo denen iğrenç şey çıktı çıkalı zaten uo hiç eskisi gibi olamadı ama artık daha da beter olmuş.

En önemli sorunsa oyuncu kalitesizliği. Ezelden beridir uo oyuncusu kalitesizdir zaten. Kalitesiz derken, yaşça büyüktür ama bu oyunu oynarken gözü döner resmen. Hiçbir zaman yapmayacağı çakallıkları, her türlü dalavereyi yapar. En ufak şey için adam satar. Pislikten geçinilmez. Eskiden o kadar olmasada şu an tam anlamıyla rezalet. Liseliler doldurmuş zaten bebeler oyunun içine etmiş. Kesinlikle başlamanı önermem.

• Uo nun miadının dolmuş olması türkiyede sadece aos tarzı açılması aslında ne yenilikler var çoğu playerin servere giripte neler kaçırdık dediğine şahit oldum :)
  • Bence yeteri kadar zamanın yoksa başlama,ama günde bir kaç saat başında dururum gerisini de makroya bırakırım diyorsan başla ve uo'nun fantastik dünyasını keşfetmeye başla.
    Oyunun hikayesine biraz vakıf olduktan sonra kitaplarını da okuyabilirsin.http://www.kayiprihtim.org/portal/kitaplar/ultima-serisi/
    Orta seviye ingilizcem var diye de korkma,ultima ingilizcenin gelişmesine de yardımcı olur.

Tavsiye edebileceğim server çok aslında ama sen nasıl bir uo deneyimi yaşamak istiyorsun? UO:the second age var mesela güzel bir server,skill alımı ölümcül değil ama kolay da değil,demise ve hybrid ise çizgisi olan serverlar zaten bir sürü türkle tanışırsın.Yardımcı olurlar.

İPY vardı,online insan çok ama herkes afk dır,ben pek önermem idare eder bana göre.Excelsior var,pvm seviyorsan güzel alternatif.

• @Lokomatif Portakal

Yerden göğe haklısın ancak meraklanma eskisi gibi uzun soluklu hile hurda vs olaylara yer vermeyecek yönetici yaş seviyesi oldukça yüksek yeni bir server geliyor. Denemekte fayda var derim eski uzun zamandır oyun oynamayan biri olarak. Hem yeni başlayanlar hem de eski oyuncular için keyifli olur düşüncesindeyim. Yakında reklamları düşer zaten forumlara ama ilk benden duyun bakalım.

Adı ion ultima online bir kaç güne web sayfası ve forumları hazır olacak diye duydum takipteyim. Ben eşimle beraber orada olacağım muhabbet ve oyun keyfi için bekleriz oyundan keyif almak için oynayanları.

www.ion.gen.tr

• :)
  • Ultimanın zevkini alamayacağın için başlama derim.
  • Test tamamlandı Rp sunucusu 12.12.2012 tarihinde açılacaktır.
    Gerekli bilgiler Forum Duyurular ve Ana Sayfa da yer alıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real_UO -- 9 Aralık 2012; 12:28:14 >
  • ion ultima online forum sayfası

Forum sayfası açıldı oyuncular olarak kaynaşmaya başladık bile az bir süre sonra da server on olucak. Sistemleri görebilir oyuncularla kaynaşabilirsiniz şimdiden. Sphere arayanlar ion ultimaya Runuo arayanlar Realuo ya başka yerlerden keyif alamazsınız söylemedi demeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.