Şimdi Ara

### Ultima Serveri Kurma ### !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Herkes Evden Ultima Online Serveri Kurabilir Çok Kolay !
    Knight Online & Mu 0nline Gibi Binlerce Dosyaya Gerek y0k !

$imdi Arkadaşlar..

Ilk Ba$ta Ultima Online Dosyaniz Pc'nizde Kurulu 0lmasi Gerekmektedir.
    Tabiki Sizin Girmeniz Icin Eger Girmiyecekseniz Ba$ka Kişiler Girecek Veya Evden Kurup Cafeden Girecekseniz Evde Gerek y0k ! ...

$imdi Arkadaşlar.. | Ultima 0nline D0wnload Linki Veriyorum... |
    http://www.ultimatr.net/page.php?al=alias9885

$imdi | Shepere 55i Bunu Kurmaniz Gerek |
    http://www.ultimatr.net/page.php?al=alias5876
    Evet $imdi Script Seçmeniz Lazim..
    http://www.ultimatr.net/script.php?c=scripts-fullscp
    Buradan Kullanacaginiz Scp'yi Secmeniz Gerekmektedir..
    Tüm Sectiginiz Scp Icınde Tüm Dosyalari Tek Tek Taratin Sectiginiz Scp'nin Ismini Yazin
    Isimlerini Kendi Serverinize Göre Ayarlayin..
    Not : ! Paticik.Com Scplerini Indirmeyin 0nlar Sadece Ek Scpler Diyebilirim.
    $imdi Kendi Clientinizi Yapin !
    http://www.ultimatr.net/page.php?id=24
    ßunu Indirmeniz Gerekmektedir....

$imdi Arkadaşlar Ilk Başta Shepere
    i Açıyor Bilgisayarimda Ister |C|'ye Ister |D|'ye Isterseniz Masa Üstünede Kurabiliorsunuz
    Rar Dosyasini Açtıktan Sonra | Shepere Adli Klasörü Istediginiz Yere Atin Ve Sectiginiz Scp'yi Acarak Scripts Klasörünü Shepere'nin Icıne Atiniz...
    Shepere Dosyasini Açarak Shepere.ini Adli Dosyayi Acin Ve Oraya
    MyShard Yazarak Serverinizin Ismını Yaziniz...
    Ultima Online Dosyasini Açarak Login Adli Dosyayi Secin
    Ve Shepere Adli Mavi Topu Caliştirin...
    Çaliştirdiktan Sonra Orad Monitor İp = Yazar Genellikle 88. Dan Başlar Onu Seçiniz VE
    Ultima Online Dosyasinda Bulunan Logini Açarak | Loginserver=sheperedekiipniziYazin.2593
    yazarak Kapat Ve Kaydet Diyiniz Sonra Client 2.0.3 ile serverinize Giriniz.
    Logini Playerlere Vererek Serverinize Girmenizi Saglar...
    Ha Unutmadan Acc Free Olmasi Icın Yani Istediginiz Acc İle Girmesi İcin Server Inıde
    ALt F Yapin Accapp yazin orada accapp=1 cıkar onu 2 yapin yani : AccApp=2
    ve En Son Olarak Shepere Dosyasininin Shepere.ini adli dosyasini acin [Shepere] Yazan Yerin Altina
    agree=1
    yazin ve serverinize girin rahatca oynayin
    Plevel Ayarlari
    shepere dosyasini acin top olani ...
    account asd plevel 7 yapin owner olursunuz serverin sahibi sizo lursunuz başkalarinida plevel 7 yapbilirsiniz
    asd olan yeri kendi acc adinizi yazin girin..
    account asd plevel 2 : Counsellor
    account asd plevel 3 : Seer
    account asd plevel 4 : Gamemaster
    account asd plevel 5 : Developer
    account asd plevel 6 : Admin
    account asd plevel 7 : Owner
    asd Yazan Yerlere Arkadaşlarinizin Girdigi kullanici adlarini yaziniz
    ve shepereye top olana save yazdiginiz zaman serveri save eder kayit yapar
    benden bu kadar Iyi 0yunlar..
    ßy Immashe !
    Sorunlariniz Için Immashe@Hotmail.Com !

• ss arkadasım o shepere deil yalnız sphere (amac ukalalık deil sadece yalnısını düzeltiyorum ilerde bi gün ben ownerım shepere kurdum diye yazarsan komik olur)
  • Daha çok ayrıntılı bilgi almak isteyenler ultima-strike.com sitesine bakabilirler. En iyi anlatan ve en çok dosyayı bulabileceğiniz site burası.
  • Server Kurmak İsteyen Arkadaslara...

1-) Hic Heveslenmeyin O Kadar Basit Degil Hatta Zor Denilebilir Gzl Bir Server Kurmak
    2-)Bugları Fixlemek Scp Yazmak Cok Zor İnternetten Calma Scplerle Server Kurulmaz
    3-)Bütün Bunları Yapabilirseniz Playerlerin Sikayetleri V.b. 100 lerce sorunla karsılasacaksınız...

ama ben arklarla oynucam diosan hic durma hamachiyle 10 kisi oynayın artık gm vs gm mi yaparsınız bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo

Server Kurmak İsteyen Arkadaslara...

1-) Hic Heveslenmeyin O Kadar Basit Degil Hatta Zor Denilebilir Gzl Bir Server Kurmak
    2-)Bugları Fixlemek Scp Yazmak Cok Zor İnternetten Calma Scplerle Server Kurulmaz
    3-)Bütün Bunları Yapabilirseniz Playerlerin Sikayetleri V.b. 100 lerce sorunla karsılasacaksınız...

ama ben arklarla oynucam diosan hic durma hamachiyle 10 kisi oynayın artık gm vs gm mi yaparsınız bilemem

bunlara sunu ekle herhangi bir yeteğeniz yoksa server acmayın
    ozellikle bir yeteneğiniz olsun yada size destek cıkacak birşeyler bilen arkadaşlarınız olsun
    sadece page bakmak için server acmayın buda en onemlisiydi galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

quote:

Orjinalden alıntı: Danilo

Server Kurmak İsteyen Arkadaslara...

bunlara sunu ekle herhangi bir yeteğeniz yoksa server acmayın
    ozellikle bir yeteneğiniz olsun yada size destek cıkacak birşeyler bilen arkadaşlarınız olsun
    sadece page bakmak için server acmayın buda en onemlisiydi galiba

+ scp yazmayı tam anlamıyLa bilmiyorsanız ve doru duzgun host a verebılıcek bı paranıs yoqsa bide edit gibi bi aclık yapcaksanız hic bulasmaın
    ama ztn arkadaş orda bırının kendı kendıne eglenmesı yada scp ogrenmesı icin bi kac bılgi vermis

• + sphere 55i ile server kuran mı var artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuOnline Server Kurmak İstiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    Ultima Online Server Listesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulaşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanazgul -- 17 Ocak 2007; 20:56:25 >
  • yok bence tam tersi bulaşıp yapamasınlar görsünler normal serverlerdeki gm lerin neler cektiklerini cünkü sikayet etmek kolay yapmak zor
  • bikere onlar o serverı acamaz cünkü bir cok şey ile urasmaları gerek ilk actığım serverı hatırlıyorum hiç kolay olmamıstı ve o kadar iyi olmamasına rağmen 30-37 player arası vardı.Simdi 56b var ve yepyeni süper scplerle trde ilk sistemleri olan bir server acmaya çalısıyorum.
  • Ben de hazır bir tane server var.Kaliteli bir sponsor arıyorum[RunUO]
    Eger kısmet olup da serveri acarsam 70 playera ulaşacağına inanıyorum..Sponsor olmak isteyenler E-Mail Adresim : UoKing@altindal.net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.