Şimdi Ara

Ultimada pwp server aramaya son!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Raven and spikes retreat çok güzel armor ve silahlar iyi para kazanma ve güzel statlar bundan başka ne istiyebilirsinizki!
    Ayrıca güzel yerler ve questlerde cabası daha ne bekliyorsunuz herkese açık Raven And Spikes Retreat
    Ve unutmadan burda ultimanın son versiyonuda geçerlidir(Mondains Legacy)Unutmadan ilk girerken 25k hediye
    ve dahasıda var burda eşyalar nerdeyse bedava skill gate vardır.Yardımcı stafflar ve dahası...Not:lütfen karakter para transferi
    yapmayın.İlk kurallarıda okuyun işte server dediğin budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakman -- 3 Mayıs 2006; 20:57:05 >

• stafflar türk mü peki kardeş ??
  • hmm iyi bişi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EspaNoL -- 5 Ağustos 2006; 9:09:16 >
  • yok bu english runuo
  • kardeş ismini solermisn oyundaki ? ben dun actım charı türk yok anlamam etmem ingilizceden
  • orda ]c yazarsan chat oluo konuşursun bulursun
  • saol
  • bişi diil
  • Arkadaşım Link Koysan Bizde Girsek
  • 62.68.194.36 port 2594. bu servere girin tam pwp serveri adı morecool fc ler tam yerleşmiş çok güzel bir pvp serveri
  • UOGatewayin listesinde istemediğiniz kadar pvp server ı war pvp arıosanız oraya bakın derim
  • Kardeşler bu oyunu daha yeni burda duydum bana bunun sitesini veye nerden indirileceğini sölermisiniz eger istiyorsaniz msn em

uralsaluk@hotmail.com

Ben ferentus oynuyordum ama yeni server ve oyunu güntü kalitesi düstü 62 lvl lik adamim vardi ama yeni server acilinca öldü bitti

Bana bu oyun hakkinda bilgi verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.