Şimdi Ara

ultimadan düşen necklace ın yeni patchle özelliği değişir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • japkoda aynı şekilde benzer titanium necklace warmışş. özellikleride süper bir kolye i.n den daha iyi. özellikleride

15 dagger defence
    15 sword defence
    15 arrow defence
    15 club defence
    15 spear defence
    15 axe defence
    40 health points
    10 strength points şeklinde

ultimadan düştüğü düşünülürse;
    ama bu kadar iyi bir item olcağı düşünülse merchantta ne işi war diyede düşünmeden edemiyorum. pasardan çekmekten wazgeçtim bu sebeplede , sizin düşünceleriniz nedir bu konuda. malum yeni patch gelio :):)

• ultima neck %5 atak azaltıyor ..master 65 skili gibi sanırım
  • Böyle birşey olacağını hiç zannetmiyorum.Hatta özelliklerininde açılacağını sanmıyorum.Bu neckin özelliklerinin açılması için illede bu patchin gelmesi gerekmiyordu bir önceki patchdede açılabilirdi.

Edit: Az önce ko forumlarındada okudum bu necki oyun içerisinde gm ye verip i.n alıyosun.Fakat dropu aldığına dair sanırım bir ss atmak gerekiyor.Tam prosedürü bilmiyorum ama forumlarda bu yazıyor ve birçok kişidende duymuştum.Boss eventta ultimada bunu düşürdüğüne dair ss ayarlayabilirsen i.n alabilirsin belki ama forumda adamlar gm ye ulaşamamışlar malesef.Ulaşsalar bile cevap alamamışlar.Sanırım cevap alsalar bile ellerinde ss olmadığı için büyük ihtimal alamayacaklar dertli bir iş yani.

@ozgur2266 sanırım neckte şu yazıyordu "damage given to all mercaneries %5 up" yani düşürmekten değil arttırmaktan bahsediyor gibi sanki.Mercaneries diye bahsettiğide tam olarak nedir belli değil.En son biz onu karşı ırkın npcleri yada guardları falan olarak yorumlamıştık.Fakat bunu takanlar hiç bir şekilde bir atak artışı görmedi Tamamen farazi bi neck bende 6 gb den almıştım ama uzun zaman hiç bişey göremeyince 8 gb den sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi collossus -- 15 Ekim 2008; 1:47:54 >

• başka düşüncesi olan paylaşırsa sewinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.