Şimdi Ara

Ultimate Nutrition Prostar 2390gr + Shaker + T-Shirt 180 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    plutonium35 P kullanıcısına yanıt
    -K@- kullanıcısına yanıt
    oymak.beyi O kullanıcısına yanıt
    @Patience

sakin ol şampiyon yavaşça klavyeni yere bırak

baya da üzmüşüz diğer arkadaşı - @-K@- - pm atmış "ne içtin kardeş sen?" diye

siz daha çocukken amerikan pasajlarında çikolatalı protein tozu diye nesquik doldurup satarlardı //sahte ürün yani ;)

bu da ucuz olunca öyle olabilir dikkat edin anlamında yazdım ama tabi bizim millet gerilmeye çok müsait saldırdılar hemen

@oymak.beyi nesquikde adam gibi protein yok tabii ki hocam full şeker, esprili dil kullanalım dedik atarlı ergenler yanlış anladı

@plutonium35 şakaydı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalman133 -- 3 Haziran 2016; 21:25:04 >

• papichulo kullanıcısına yanıt
    Weider'in Premium Whey'ine kıyasla daha mı iyidir veya aynı düzeyde midir diye sormuştum şundan bahsediyorum;

http://www.supplementler.com/Assets/Supplementler/Thumbs/weider_premium_whey_protein_2300_gr_schoko_nougat_shaker_2524_400.png

Değiştireyim mi yani?
  • karne11 çeki kullanılmıyor kullanılsa çok daha güzel olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalman133

@Patience

sakin ol şampiyon yavaşça klavyeni yere bırak

baya da üzmüşüz diğer arkadaşı - @-K@- - pm atmış "ne içtin kardeş sen?" diye

siz daha çocukken amerikan pasajlarında çikolatalı protein tozu diye nesquik doldurup satarlardı //sahte ürün yani ;)

bu da ucuz olunca öyle olabilir dikkat edin anlamında yazdım ama tabi bizim millet gerilmeye çok müsait saldırdılar hemen

@oymak.beyi nesquikde adam gibi protein yok tabii ki hocam full şeker, esprili dil kullanalım dedik atarlı ergenler yanlış anladı

@plutonium35 şakaydı hocam

Öyle bir espri yapmışsınız ki anlamak için ayrı bir kültür ve yaşanmışlık gerekiyor :)

• Fiyat fena değil ama içerik olarak çok eski teknoloji bi protein..
  • AurorAbeam kullanıcısına yanıt
    sondaki "şeytani gülüş"ün şaka olduğunu göstereceğini düşünmüştüm :D ya da bu kadar alaksız bir yazının ciddi olarak algılanacağını düşünmemiştim de diyebiliriz : )
  • Örümcek İnsan kullanıcısına yanıt
    Teknolojinin ne gibi bir farkı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl tadı karışımı hocam denediniz mi çikolatalı mıydı sizinki ?

• Ben geçen sene çikolatalı kullandım. Tadı da güzeldi yani öyle midenin kaldırmaması durumu yok. Erimesi de gayet iyiydi. Protein oranı / fiyat / marka oranında en iyilerden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalman133 M kullanıcısına yanıt
    Yaşını inan çok merak ettim. Burası konu dışı vs benzeri bir forum değil espiri ironi vs orada yapabilirsin istersen.

Hayatının geri kalanında başarılar.
  • Patience kullanıcısına yanıt
    espirimi ironimi istediğim yerde yaparım

başarılar
  • Piyasadaki en güzel içimi olup, fp oranı en yüksek protein tozu..
  • 2 ay kullandim, ictikten sonra shakerda inanilmaz bir koku birakiyor. yani suan yikanmis sekilde duran shaker bile yumurta kokuyor

• güzel fiyat takip etmekte fayda var
  • Dayanamdım bende aldım 1 adet 20tl sepet kuponuda vardı 160 tl ye aldım..Piyasaya göre baya iyi bir fiyata denk geldi açıkcası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

2 ay kullandim, ictikten sonra shakerda inanilmaz bir koku birakiyor. yani suan yikanmis sekilde duran shaker bile yumurta kokuyor

ben bu ürünü 4 aydır kullanıyorum, benim shakerda hiç koku yok...

yıkama yaptıktan sonra kuruluyor musunuz?
  • Ürün geldi. Orjinal etiketi söküp türkçe ifadeler içeren etiket yapıştılmış.

tshirt hardline shaker ve güzel toz taşıma kabı ile geldi. Yalnız tshirt xl acaba terzi bunu M yapar mı :)
  • yaklaşık 6 yıldır piyasadaki bir ürün. Bazı arkadaşlar kokusunun kötü olduğunundan bahsetmiş. Kimisi ise şikayetçi değil.
    Üretim tarihi ile alakalı olabilir diye düşünüyorum.( sahte olduğunu aklımdan bile geçirmek istemiyorum )

fiyat olarak ürün yurtdışındada indirimde yaklaşık 37 dolar. optimum yaklaşık 55 dolar ..

protein içeriği diğer markalardan daha yüksek. % 83

tr distiribütorleri

UNAPPROVED: Solid Sport, Turkey
    UNAPPROVED: Payidar Demirtas, Turkey
    UNAPPROVED:www.solida.com.tr, Turkey

buda optimum nutrition distribütorleri

Yakamoz Kuyumculuk Ic ve Dis Tic Ltd Sti

GNC Turkey

• Orijinalden alıntı: papichulo

Ultimate Nutrition Prostar 2390gr + Shaker + T-Shirt + Toz (ilaç) Kutusu 180 TL arkadaşlar, ben dün aldım bugün geldi. ürün son kullanma tarihi ekim 2018

ilaç mı
  • Selamlar. Daha önce kullanmış mıydınız? Ürünün sahte olduguna dair şüpheniz oldu mu? Fiyat çok iyi, insanın içinde ister istemez şüphe oluşuyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.