Şimdi Ara

Ultimate Nutrition Prostar 2390gr + Shaker + T-Shirt 180 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • n11 den bişey almayın. bazı kullanıcıların eline ürün gelmeden onay verileneler olmuş. ben şahsen artık n11 kullanmıyorum
  • drjeykll D kullanıcısına yanıt
    Daha önce de kullandym prostar, hatta çok az var elimde bi önceki paketimde. Ürün ayny bi problem yok.
  • drjeykll D kullanıcısına yanıt
    Sadece dış kağıdı farklı dediğim gibi büyük ihtimalle gümrük prosedürü gereği türkçe açıklama vs bulunan kağıt yapıştırılmış.
  • Cevap alamadım ki, marka olarak Weider ile kıyaslarsak nasıl? Hangisini önerirsiniz? Alalım mı fırsat diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemix

yaklaşık 6 yıldır piyasadaki bir ürün. Bazı arkadaşlar kokusunun kötü olduğunundan bahsetmiş. Kimisi ise şikayetçi değil.
    Üretim tarihi ile alakalı olabilir diye düşünüyorum.( sahte olduğunu aklımdan bile geçirmek istemiyorum )

fiyat olarak ürün yurtdışındada indirimde yaklaşık 37 dolar. optimum yaklaşık 55 dolar ..

protein içeriği diğer markalardan daha yüksek. % 83

tr distiribütorleri

UNAPPROVED: Solid Sport, Turkey
    UNAPPROVED: Payidar Demirtas, Turkey
    UNAPPROVED:www.solida.com.tr, Turkey

buda optimum nutrition distribütorleri

Yakamoz Kuyumculuk Ic ve Dis Tic Ltd Sti

GNC Turkey

Kardeş yurtdışında nerede 37 dolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ürün piyasadaki en iyi f/p yüksek ürünlerden biridir ama en nihayetinde de bi weider değildir. weider şuan ne kadar bilmem ama arada minimum 75TL+ bi fark vardır bu farkı önemsemeyen gidip alabilir. bu arada ultimate'nin tadına kötü diyen başka bir toz içmemiştir herhalde diğerler markalara oranla çok daha yumuşak ve çabuk çözülen yapısı var. tadı nesquickten hallicedir.
  • http://www4.netrition.com/ultimate_nutrition_prostar_whey.html

39,99 dolar

muscletech nitrotech ürünündede 3 al 2 öde var . 128 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 7 Haziran 2016; 12:10:03 >
  • acemix kullanıcısına yanıt
    Siparişi verdim bakalım fiyat piyasaya göre baya uygun umarım memnun kalırım ilk defa protein tozu kullanacağım yurtdışında sadece bu sitede optimumdan çok daha ucuz diğer sitelerde hemen hemen eşit fiyatı nedeni ne olabilir acaba

• acemix kullanıcısına yanıt
    dışardan böyle ürünler getirmek veya sipariş etmek fiyatına bakılmaksıznı vergiye tabi diye biliyorum, doğru mu?
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    DarkLord97 kullanıcısına yanıt
    birkaç yıl önce parfümlerin ve bu tip ürünlerin 3-4 kat daha pahalı satılan ülkemizde insanlar bu tip yurtdışı sitelerden alışveriş yapmaya başladılar.

devletimizde bu işi yasakladı. Şuan için bu tip ürünler getirmek yasaktır. ( ama kesin takılır diye bir şey yok )
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemix

birkaç yıl önce parfümlerin ve bu tip ürünlerin 3-4 kat daha pahalı satılan ülkemizde insanlar bu tip yurtdışı sitelerden alışveriş yapmaya başladılar.

devletimizde bu işi yasakladı. Şuan için bu tip ürünler getirmek yasaktır. ( ama kesin takılır diye bir şey yok )

Bildiğim kadarıyla, yurtdışında ucuz bu tür ürünleri temin etmeyi keşfetmiş insanımızın bu durumuna tepki olarak Ankaraya baskı yapan firmalar, istediklerini koparmışlar ve AKP hükümeti bu vergiiy getirmiş.. Aynı cep telefonu satıcı firmalarının gene Ankaray yaptıkları baskı sonucu yurtdışından getirilen telefonlara kayıt olayının başlaması gibi...

Ankaraya baskı yapan istediğini koparıyor, oh ne güzel memleket !!!
  • Kampanya bitmiş beyler fiyat 259 olmuş t-shirt güzel diye alacaktım 259 olmuş fiyat şok oldum : D
  • Kampanya bitmiş iyi güzelde 259 tl nedir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.