Şimdi Ara

Ultimate Revolution - Kickstarter (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Facebook'a yazdım, buraya da yazayım artık okular, okumazlar onlara kalmış.

"Kickstarter olayı Türk oyuncusuna ters, o sistem Avrupa-Amerika oyuncularına uygun" diyen kişi bendim.Bu kısmı vurgulayıp sonrasında söylediğiniz şeyler zaten benim söylediğim şeyleri onaylar nitelikte olmuş.Türk oyuncusu daha doğrusu Türk KO oyuncusu düdüğü çalmadan parayı vermez dedim.E bu zaten insanların bakış açısından, zihniyetinden kaynaklı bir olay ama oyunla, oyunculukla ilgisi gayet de var.Şimdi girip Old School RPG oyunlarının kickstarterlarını ve Türk forumlarındaki konularını incelerseniz Türk RPG oyuncularının bu oyunları ne kadar çok iştahla beklediğini ve Kickstarterda ne kadar çok destek olduğunu görebilirsiniz ama KO oyuncusu böyle değil.Bu malesef bir gerçek.Projeyi gerçekten yakından takip ediyordum(ediyorduk) ve işler gayet de güzel gidiyormuş gibi duruyordu.Oyuncu kitlesiyle gerçekten iç içeydiniz, oyuncu kitlesini dinliyordunuz elinizden geldiğince, her şey çok güzeldi, kickstarterda bağış da yapacaktık 3-4 kişi en azından bi 25'er Euro ama olmadı.Umarım bunun bi geri dönüşü olur yani iptal kararından vazgeçme durumunuz olur çünkü oyuncu kitlesini dinliyorsanız bu "vazgeçmeyin" cümlelerimizi de göz ardı etmezsiniz!
    Bahsettiğiniz yatırımcıları bir göz önünde bulundurun derim ben.Yani sponsor edinmenizi ve bu işe devam etmenizi can-ı gönülden isterim.

• Knight su an oldugunden beridir en iyi durumunda ve steamkodaki online sayisi 20k bile degil yeni bir oyun yapiyorsan hele ki 125.000$'dan fazla para yatirmaktan bahsediyorsan hedef kitlen pvp server gibi bu 20k kisiden arta kalanlar degil daha buyuk olmali. Ortaya ko2 diye ciktiniz su an ko2 diye oyun acsaniz her seyini bitirmis olsaniz hedef kitlenize gore gelecek oyuncu sayisi 100 olmayacak neden mi? Her sey ayni olmadan nasil slot donuldugunden nasil skiller vurulduguna kadar hic bir knightciyi bu oyun cezbetmez 1, o parayi verip bilmedigi oyunu alacak adamlar oynamiyor knighti 2, eski ko oyunculari diye ozlem duydugunuz kalabaligin yasi 10 yil buyudu ya baska oyunlara daldilar yada cocuklarini buyutuyorlar 3. Suna da eminim ki bugun eski knightin aynisi acilsa steamko acildiginda hucum eden insandan az fazla insan baslar ve bir ayi bulmadan eski tad yok diye birakilir cunku eskiyi guzel yapan kimsenin birsey bilmemesiydi simdi herkes her seyi biliyor aylarca goblin kesmenin zevkini yasayacagini mi saniyorsun ilk haftadan shard 9 basarlar o zamanlar efsane olmus adamlarin tek farki oyuna para basan az kisilerden olmalari ve digerlerinden bikac yil once oyuna baslamalari yani oyumu bilmeleriydi. Simdi oyle mi pazardaki adam bile oyunun her ayrintisi biliyor ve su an steam cypherda ilk ay dolmadan oyuna 5 milyar basmis 20 kisi sayarim sana.

Sonuc olarak o eski gunler geri gelmeyecek o yorumlarina gore oyun yaptiginiz adamlar da pvp server mudavimleri buyuk bir hevesle acilan pvp servera kosarlar ilk bikac gun 5k online olur bir hafta sonra ilk haftaya ozel bedava premium biter 8. gun czde adam bulamazsin o parayi o oyuna vermelerine imkan yok ve oyunu alsalar da 10 yildir baska oyun oynamadiklari icin ve tek bildikleri knight oldugu icin ilk farkliligi gordugunde oyunu birakirlar.

Oyun ne durumdaydi bilmiyorum cok emek verdiyseniz hedef kitlenizi komple degistirin sallayin knighti falan knightta sevdigimiz seyleri buraya da koyun ama knighta benzetmek icin ugrasmayin. Koreliler mi destek cikti gidin onlara hitap edin burdaki uc bes bebeyi bosverin madem turkler bagis yapmiyor bagistan baska oyunu cikaramiyorsaniz gidin kim bagis yapiyorsa ona anlatin yeni guzel oyun yaptiginizi oyun gercekten guzelse ciktiginda burdaki adamlarda girer oynar faydalanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya şu oyunun 2. videosunda çalan müziği bulamadan oyun silindi gitti Bilen varsa buraya yazsa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

Ya şu oyunun 2. videosunda çalan müziği bulamadan oyun silindi gitti Bilen varsa buraya yazsa bari

.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.