Şimdi Ara

Ultimate Spider Man :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • agalar kardeşim bu oyunu çok istiyordu ben de hemen aşşağı indim bizim CD'ciden korsanını kaptım eve koştum..

Sistem gereksinimlerinin çok fazla olmadığını biliyordum... Benim PC'nin kaldırmaması gibi bi durum olamaz dedim..

Oyunu yükledim.. Masaüstünden simgesine tıkladım.. Oyun açıldı menüde kapkaranlık ve sadece ses var.. Yani ses var görüntü yok

Sebepini sorabilir miyim ?? Yardım edeceksiniz da çok makbule geçer ??

• çok ilginç gelecek sana ama şunu yapman lazım
    winamp ya da media player aç, herhangi bir mp3 çalmaya başla onun sesini kıs ve oyuna gir, açılacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

çok ilginç gelecek sana ama şunu yapman lazım
    winamp ya da media player aç, herhangi bir mp3 çalmaya başla onun sesini kıs ve oyuna gir, açılacaktır

• cidden deneyin, benim pc de restart atıp duruyordu bu şekilde çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 21 Aralık 2007; 10:31:41 >
  • quote:

cidden deneyin, benim pc de restart atıp duruyordu bu şekilde çözdüm

kardeş kafa mı buluyon yaw..

şaka bi yana.. Denedim gene aynı Acaba müziği mi sevmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: RebeLLiouS13

quote:

valla bende restart atıyodu bu şekilde çözmüştüm ama senin sorunun ekran kartı sürücüleri olabilir sürücüleri güncelle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazing Spider Man 2 Video Game
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

valla bende restart atıyodu bu şekilde çözmüştüm ama senin sorunun ekran kartı sürücüleri olabilir sürücüleri güncelle

Geçen gün bu işe kalkışmıştım ama pek başarılı olamadım.. : S Framework gerekiyor falan gibi şeyler çıktı.. + Link bulmak da ayrı bir işkence..

Ekran Kartım pek iyi değil: "Radeon 9200 Pro Family" Güncelleştirme linki bulacak olan var mı ??

Edit: Güncelleştirme işini hallettim durum gene aynı.. Başka bir yol ?? : S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RebeLLiouS13 -- 21 Aralık 2007; 18:04:08 >

• quote:

agalar kardeşim bu oyunu çok istiyordu ben de hemen aşşağı indim bizim CD'ciden korsanını kaptım eve koştum..

Sistem gereksinimlerinin çok fazla olmadığını biliyordum... Benim PC'nin kaldırmaması gibi bi durum olamaz dedim..

Oyunu yükledim.. Masaüstünden simgesine tıkladım.. Oyun açıldı menüde kapkaranlık ve sadece ses var.. Yani ses var görüntü yok

Sebepini sorabilir miyim ?? Yardım edeceksiniz da çok makbule geçer ??

aynı sorun bendede vardı format attım düzelmedi başka bi tane daha aynı oyundan aldım düzeldi

• bence ekran kartın dandikb enim eski pc yede spıderman 3 yükleim se var görüntü yoktu sistemden kaynaklaşıyo aynen güncellemeyi dene olmazsa ekran kartını değiştir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

aynı sorun bendede vardı format attım düzelmedi başka bi tane daha aynı oyundan aldım düzeldi

Hmm.. Olabilir..

quote:

Orjinalden alıntı: the__CaNeR

bence ekran kartın dandikb enim eski pc yede spıderman 3 yükleim se var görüntü yoktu sistemden kaynaklaşıyo aynen güncellemeyi dene olmazsa ekran kartını değiştir...

Kardeş sen de iyice çökerttin ha.. Yeni ekran kartı almak tabi ki sorunu çözer.. Başka yöntemler lazım bana..

Hatta yeni bi laptop alayım onda deneyeyim ha?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

Hmm.. Olabilir..

quote:

Orjinalden alıntı: the__CaNeR

bence ekran kartın dandikb enim eski pc yede spıderman 3 yükleim se var görüntü yoktu sistemden kaynaklaşıyo aynen güncellemeyi dene olmazsa ekran kartını değiştir...

Kardeş sen de iyice çökerttin ha.. Yeni ekran kartı almak tabi ki sorunu çözer.. Başka yöntemler lazım bana..

Hatta yeni bi laptop alayım onda deneyeyim ha?

kendi kullandığın ekran kartıyla rahat oynarsın, önce .net framework yükle ardından ATI sürücüsünü bende fx 5200 varken oynamıştım bu oyunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.