eywww eline sağlık kardeşim güzel oldu şimdi =) bide beyler nickim çok mu zor be nie her defasında her turnuvada a lar e ler yer deiştirio =))
Şimdi onu da düzelttim dostum. Bundan sonra Caeser'leri Caesar olarka görüceksin
eyw kardeş valla ruud alınmasın ama sen yürütüosun gibi artık turnuvayı zaten arkadaşın yardım ediosun tabi ama eyw yani =)
Unuttugun bir şey var berkecim, su uyur ruud uyumaz
yavaş yürütsün de beli ağrımasın, her şey kontrolüm altında
quote:
Orijinalden alıntı: ruud_
yavaş yürütsün de beli ağrımasın, her şey kontrolüm altında
Yeterince uyudum. Artık turnuvayla ilgilenmeye devam edebilirim. Belim de ağrımaz Mehmet'çim merak etme. Herşeyi hepimizin bu turnuvadan maksimum düzeyde keyif alabilmezi için yapıyorum
Arkadaşlar olası Play-Off eşleşmeleri ekteki gibidir. Herkese saat itibariyle günaydın
Gunaydin, lakin artık o pis ellerini çekersen sevinirim turnuvanın üstünden ki henuz lig bitmeden olası eşleşmeleri yapmış olman çok çirkin bir davranış, şuan 9. 10. ya da 11. konumdaki arkadaşlara saygısızlık.
quote:
Orijinalden alıntı: Roxette-
quote:
Orijinalden alıntı: Muhibbii
adamın teknik drektörü bile yok yaa :)) olaya bakk :)) bravo valla :))
tebrikler roxettee çok sağlamsınn
Sagol abi adamsin :)) seninde hakkini yememek lazim bence turnuvadaki en degerli oyuncu sensin :)
öncelikle şunu netleştirelim ''adamsın'' demişsin, düşüncelerin için çok teşekkür ederim :)) yalnız dibini eklemeyi unutmuşsun kardeşimm ''adamın dibisin'' dendiğinde dahada mutlu oluyorum :P (ruud bilir :D) doğrusu budur, böyle kullanırsan çok daha anlamlı olacaktır benim için sevgili çok kıymetli roxette :) çok duygulandım şu yazdığın ''en değerli'' yorumun için :)) tüylerim diken diken oldu :)) gerçekten verilen değeri çok net gösteriyorsunuz kardeşim :)) yani o kadar değerliyim ki gole doyduruyorsunuz beni her maçımızda eksik olmayın :D coşkun ne demiş ''tecavüz kaçınılmazsa zevkini çıkar :D ''baktım kaçarı yok, millet gol yediğinde kızarken, ben yediğim gollerden -aaa bak bu yediğim çok güzel goldü, -ah bu daha güzeldi la, oooohhh casillas buda ölmüşlerinin canına gitsin gibisinden kendimce söylenerek keyif almaya başlamış bulunuyorum artık :D
quote:
Orijinalden alıntı: berke1907
berke1907 : 1 Freak7 : 0
Freak7 : 4 berke1907 : 4
------------------------------
berke1907 : 5 Muhibbii : 0
Muhibbii : 1 berke1907 : 4
------------------------------
DuanJuan : 2 berke1907 : 5
berke1907: 1 DuanJuan : 1
-------------------------------
Maçlarımı tamamladım, herkese başarılar.
rahat oyun tarzını çok sevdim adam sakin sakin yendi beni ya :))
ayrıca ikinci maçta rahat bıraktığın için teşekkür ederimm, hemde maç boyunca sıkmadı,
ha ne değişti ? hiç bişey ! sonuç 1-4 yenildikk
sorun bende mi? casillas'ta mı? bunu çözmek üzereyim
quote:
Orijinalden alıntı: berkegs
Arkadaşlar herkese merhaba,
Dün geceden beri oturdum hem moderatörümüz ruud'un biraz olsun dinlenebilmesi, hem de turnuvadaki arkadaşların istatistiki olarak durumlarını daha iyi değerlendirebilmeleri için İç Saha ve Deplasman istatistiklerinin de olduğu bir lig tablosu hazırladım Excel'de.
Elimde bütün skorlar bulunmadığı için, ekteki tabloda Young_Caeser - Muhibbii ve erolsiyo - chocolatesuslu maçlarının istatistikleri mevcut değil. Ruud'la iletişime geçtikten hemen sonra bunları da ekleyeceğim.
Herkese centilmence ve saygılı maçlar diliyorum.
vaay kardeşimm çok güzel olmuş ellerine sağlık
Yalnız tabloyu görünce, ''artık işi ciddiye almanın vakti gelmiştir'' diye içimden geçirdim, millet almış başını gidiyor, biz başladığımz yerdeyiz yahu
Bu günden itibaret maçlarıma asılıyorumm,
artık fark yemek yokkk
quote:
vaay kardeşimm çok güzel olmuş ellerine sağlık
Yalnız tabloyu görünce, ''artık işi ciddiye almanın vakti gelmiştir'' diye içimden geçirdim, millet almış başını gidiyor, biz başladığımz yerdeyiz yahu
Bu günden itibaret maçlarıma asılıyorumm,
artık fark yemek yokkk
Saol abi. Mehmet ayıptır söylemesi köpek gibi çalıştırıyor beni Üstüne bir de gelmiş hakkımda olumsuz yorumlar yapıyor forumda. Beni dinlemiyor seni dinler belki. Söyle de bi çeki düzen versin kendisine
Bu arada puan tablomuzun en son hali 6. sayfada kalmış. Tekrar tekrar bir önceki sayfaya dönmeyin diye buraya da koyuyorum.
Bunlar da ligin bazı istatistikleri:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Roxette-
quote:
adamın teknik drektörü bile yok yaa :)) olaya bakk :)) bravo valla :))
tebrikler roxettee çok sağlamsınn
Sagol abi adamsin :)) seninde hakkini yememek lazim bence turnuvadaki en degerli oyuncu sensin :)
öncelikle şunu netleştirelim ''adamsın'' demişsin, düşüncelerin için çok teşekkür ederim :)) yalnız dibini eklemeyi unutmuşsun kardeşimm ''adamın dibisin'' dendiğinde dahada mutlu oluyorum :P (ruud bilir :D) doğrusu budur, böyle kullanırsan çok daha anlamlı olacaktır benim için sevgili çok kıymetli roxette :) çok duygulandım şu yazdığın ''en değerli'' yorumun için :)) tüylerim diken diken oldu :)) gerçekten verilen değeri çok net gösteriyorsunuz kardeşim :)) yani o kadar değerliyim ki gole doyduruyorsunuz beni her maçımızda eksik olmayın :D coşkun ne demiş ''tecavüz kaçınılmazsa zevkini çıkar :D ''baktım kaçarı yok, millet gol yediğinde kızarken, ben yediğim gollerden -aaa bak bu yediğim çok güzel goldü, -ah bu daha güzeldi la, oooohhh casillas buda ölmüşlerinin canına gitsin gibisinden kendimce söylenerek keyif almaya başlamış bulunuyorum artık :D
Bahtiyar abi adamın dibisin dibi !
Berkegs Çalış
quote:
Berkegs Çalış
Bahtiyar abin adamın dibi de biz neyiz burda?
quote:
Orijinalden alıntı: berkegs
quote:
Berkegs Çalış
Bahtiyar abin adamın dibi de biz neyiz burda?
neden kıskanıyosun kardeşim
adamın dibi olmak için, ligin dibinde olman lazımm
dipsiz bir kuyusun
quote:
neden kıskanıyosun kardeşim
adamın dibi olmak için, ligin dibinde olman lazımm
quote:
dipsiz bir kuyusun
Teşekkür ediyorum kardeşim. O senin güzel görüşün
Arkadaşlar Herkese Merhaba,
Turnuvamız son süratiyle ilerlerken, psn yolumuza taş koydu ve server'ları yarın sabaha kadar kapattı.
Bu gece açıklamayı planladıgım son hafta fikstürünü şimdiden koyuyuorum. Bu maçlarla birlikte hepimiz 30 maçımızı tamamlamış olacagız. Son günü, büyük aksilikler yaşanmaması durumununda, pazar günü olarak belirliyorum.
Pazar gecesine kadar butun maçlarımızı bitirirsek, yeni haftayla birlikte play-off'lara geçebiliriz.
Herkese maçlarında başarılar diliyorum.
@Muhibbii @DuanJuan
Arkadaşlar ikinizi de psn'den ekledim. Maçlarımızı istediğiniz zaman yapabiliriz. Bana pm atmanız yeterli