Şimdi Ara

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
1
Favori
11.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

eywww eline sağlık kardeşim güzel oldu şimdi =) bide beyler nickim çok mu zor be nie her defasında her turnuvada a lar e ler yer deiştirio =))

Şimdi onu da düzelttim dostum. Bundan sonra Caeser'leri Caesar olarka görüceksin

eyw kardeş valla ruud alınmasın ama sen yürütüosun gibi artık turnuvayı zaten arkadaşın yardım ediosun tabi ama eyw yani =)
  • Unuttugun bir şey var berkecim, su uyur ruud uyumaz
  • yavaş yürütsün de beli ağrımasın, her şey kontrolüm altında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

yavaş yürütsün de beli ağrımasın, her şey kontrolüm altında

Yeterince uyudum. Artık turnuvayla ilgilenmeye devam edebilirim. Belim de ağrımaz Mehmet'çim merak etme. Herşeyi hepimizin bu turnuvadan maksimum düzeyde keyif alabilmezi için yapıyorum

Arkadaşlar olası Play-Off eşleşmeleri ekteki gibidir. Herkese saat itibariyle günaydın

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_

• Gunaydin, lakin artık o pis ellerini çekersen sevinirim turnuvanın üstünden ki henuz lig bitmeden olası eşleşmeleri yapmış olman çok çirkin bir davranış, şuan 9. 10. ya da 11. konumdaki arkadaşlara saygısızlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

adamın teknik drektörü bile yok yaa :)) olaya bakk :)) bravo valla :))

tebrikler roxettee çok sağlamsınn

Sagol abi adamsin :)) seninde hakkini yememek lazim bence turnuvadaki en degerli oyuncu sensin :)

öncelikle şunu netleştirelim ''adamsın'' demişsin,
    düşüncelerin için çok teşekkür ederim :))
    yalnız dibini eklemeyi unutmuşsun kardeşimm ''adamın dibisin'' dendiğinde dahada mutlu oluyorum :P (ruud bilir :D) doğrusu budur, böyle kullanırsan çok daha anlamlı olacaktır benim için
    sevgili çok kıymetli roxette :) çok duygulandım şu yazdığın ''en değerli'' yorumun için :)) tüylerim diken diken oldu :))
    gerçekten verilen değeri çok net gösteriyorsunuz kardeşim :)) yani o kadar değerliyim ki gole doyduruyorsunuz beni her maçımızda eksik olmayın :D
    coşkun ne demiş ''tecavüz kaçınılmazsa zevkini çıkar :D ''baktım kaçarı yok, millet gol yediğinde kızarken, ben yediğim gollerden -aaa bak bu yediğim çok güzel goldü, -ah bu daha güzeldi la, oooohhh casillas buda ölmüşlerinin canına gitsin gibisinden kendimce söylenerek keyif almaya başlamış bulunuyorum artık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: berke1907

berke1907 : 1 Freak7 : 0

Freak7 : 4 berke1907 : 4

------------------------------

berke1907 : 5 Muhibbii : 0

Muhibbii : 1 berke1907 : 4

------------------------------

DuanJuan : 2 berke1907 : 5

berke1907: 1 DuanJuan : 1

-------------------------------

Maçlarımı tamamladım, herkese başarılar.

rahat oyun tarzını çok sevdim adam sakin sakin yendi beni ya :))

ayrıca ikinci maçta rahat bıraktığın için teşekkür ederimm, hemde maç boyunca sıkmadı,

ha ne değişti ? hiç bişey ! sonuç 1-4 yenildikk

sorun bende mi? casillas'ta mı? bunu çözmek üzereyim

• quote:

Arkadaşlar herkese merhaba,

Dün geceden beri oturdum hem moderatörümüz ruud'un biraz olsun dinlenebilmesi, hem de turnuvadaki arkadaşların istatistiki olarak durumlarını daha iyi değerlendirebilmeleri için İç Saha ve Deplasman istatistiklerinin de olduğu bir lig tablosu hazırladım Excel'de.

Elimde bütün skorlar bulunmadığı için, ekteki tabloda Young_Caeser - Muhibbii ve erolsiyo - chocolatesuslu maçlarının istatistikleri mevcut değil. Ruud'la iletişime geçtikten hemen sonra bunları da ekleyeceğim.

Herkese centilmence ve saygılı maçlar diliyorum.

vaay kardeşimm çok güzel olmuş ellerine sağlık

Yalnız tabloyu görünce, ''artık işi ciddiye almanın vakti gelmiştir'' diye içimden geçirdim, millet almış başını gidiyor, biz başladığımz yerdeyiz yahu

Bu günden itibaret maçlarıma asılıyorumm,

artık fark yemek yokkk

• quote:

vaay kardeşimm çok güzel olmuş ellerine sağlık

Yalnız tabloyu görünce, ''artık işi ciddiye almanın vakti gelmiştir'' diye içimden geçirdim, millet almış başını gidiyor, biz başladığımz yerdeyiz yahu

Bu günden itibaret maçlarıma asılıyorumm,

artık fark yemek yokkk

Saol abi. Mehmet ayıptır söylemesi köpek gibi çalıştırıyor beni Üstüne bir de gelmiş hakkımda olumsuz yorumlar yapıyor forumda. Beni dinlemiyor seni dinler belki. Söyle de bi çeki düzen versin kendisine

• Bu arada puan tablomuzun en son hali 6. sayfada kalmış. Tekrar tekrar bir önceki sayfaya dönmeyin diye buraya da koyuyorum.

• Bunlar da ligin bazı istatistikleri:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roxette-

quote:

adamın teknik drektörü bile yok yaa :)) olaya bakk :)) bravo valla :))

tebrikler roxettee çok sağlamsınn

Sagol abi adamsin :)) seninde hakkini yememek lazim bence turnuvadaki en degerli oyuncu sensin :)

öncelikle şunu netleştirelim ''adamsın'' demişsin,
    düşüncelerin için çok teşekkür ederim :))
    yalnız dibini eklemeyi unutmuşsun kardeşimm ''adamın dibisin'' dendiğinde dahada mutlu oluyorum :P (ruud bilir :D) doğrusu budur, böyle kullanırsan çok daha anlamlı olacaktır benim için
    sevgili çok kıymetli roxette :) çok duygulandım şu yazdığın ''en değerli'' yorumun için :)) tüylerim diken diken oldu :))
    gerçekten verilen değeri çok net gösteriyorsunuz kardeşim :)) yani o kadar değerliyim ki gole doyduruyorsunuz beni her maçımızda eksik olmayın :D
    coşkun ne demiş ''tecavüz kaçınılmazsa zevkini çıkar :D ''baktım kaçarı yok, millet gol yediğinde kızarken, ben yediğim gollerden -aaa bak bu yediğim çok güzel goldü, -ah bu daha güzeldi la, oooohhh casillas buda ölmüşlerinin canına gitsin gibisinden kendimce söylenerek keyif almaya başlamış bulunuyorum artık :D

• Bahtiyar abi adamın dibisin dibi !

Berkegs Çalış
  • quote:

Bahtiyar abi adamın dibisin dibi !

Berkegs Çalış

Bahtiyar abin adamın dibi de biz neyiz burda?
  • quote:

quote:

Bahtiyar abi adamın dibisin dibi !

Berkegs Çalış

Bahtiyar abin adamın dibi de biz neyiz burda?

neden kıskanıyosun kardeşim

adamın dibi olmak için, ligin dibinde olman lazımm

• dipsiz bir kuyusun
  • quote:

neden kıskanıyosun kardeşim

adamın dibi olmak için, ligin dibinde olman lazımm

• quote:

dipsiz bir kuyusun

Teşekkür ediyorum kardeşim. O senin güzel görüşün
  • Arkadaşlar Herkese Merhaba,

Turnuvamız son süratiyle ilerlerken, psn yolumuza taş koydu ve server'ları yarın sabaha kadar kapattı.

Bu gece açıklamayı planladıgım son hafta fikstürünü şimdiden koyuyuorum. Bu maçlarla birlikte hepimiz 30 maçımızı tamamlamış olacagız. Son günü, büyük aksilikler yaşanmaması durumununda, pazar günü olarak belirliyorum.

Pazar gecesine kadar butun maçlarımızı bitirirsek, yeni haftayla birlikte play-off'lara geçebiliriz.

Herkese maçlarında başarılar diliyorum.

• @Muhibbii
    @DuanJuan

Arkadaşlar ikinizi de psn'den ekledim. Maçlarımızı istediğiniz zaman yapabiliriz. Bana pm atmanız yeterli
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.