Şimdi Ara

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
1
Favori
11.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Dun DragToMeHell ile oynadığımız maçta Aguero yerde kaldı sakatlandı ve DragToMeHell topu taca attı :)) bende topu orta tuşuyla auta doğru vurdum ve kalecisi topu tuttu :)) o anda çok hoşuma gitti tebrik ediyorum kendisini :))

dun kendisine yazmamistim simdi aklima geldi. Mac sonunda oyuncularıma fazlasiyla sinirliydim kusura bakma :))

Bu arada kaleci üzerine kosu yapip carpan topu gol atanlardan bende nefret ediyorum dun banada oldu topa kosmadim bile.

Fairplay Asıl ben tebrik ediyorum seni, geçenlerde yine turnuva maçında kimleydi hatırlamıyorum, oyuncusu sakatlandı taça bıraktım adam bana atmadı tekrar topu geldi atağa

haha oda iyiymiş demekki topu kıymetli onun =) yada hiç topla oynatmadın adamı hazır bana geçmişken oyniim dedi adam belkide =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Dun DragToMeHell ile oynadığımız maçta Aguero yerde kaldı sakatlandı ve DragToMeHell topu taca attı :)) bende topu orta tuşuyla auta doğru vurdum ve kalecisi topu tuttu :)) o anda çok hoşuma gitti tebrik ediyorum kendisini :))

dun kendisine yazmamistim simdi aklima geldi. Mac sonunda oyuncularıma fazlasiyla sinirliydim kusura bakma :))

Bu arada kaleci üzerine kosu yapip carpan topu gol atanlardan bende nefret ediyorum dun banada oldu topa kosmadim bile.

Fairplay Asıl ben tebrik ediyorum seni, geçenlerde yine turnuva maçında kimleydi hatırlamıyorum, oyuncusu sakatlandı taça bıraktım adam bana atmadı tekrar topu geldi atağa

haha oda iyiymiş demekki topu kıymetli onun =) yada hiç topla oynatmadın adamı hazır bana geçmişken oyniim dedi adam belkide =)

Mağluptum herhalde birde

• beyler bu gece saat 12 civarında online olucam yani valencia barcelona maçından hemen sonra
  • @FreaK7 dostum sizi psn'den ekledim, son maçım sizinle kalmış
  • Arkadaşlar herkese merhaba,

Dün geceden beri oturdum hem moderatörümüz ruud'un biraz olsun dinlenebilmesi, hem de turnuvadaki arkadaşların istatistiki olarak durumlarını daha iyi değerlendirebilmeleri için İç Saha ve Deplasman istatistiklerinin de olduğu bir lig tablosu hazırladım Excel'de.

Elimde bütün skorlar bulunmadığı için, ekteki tabloda Young_Caeser - Muhibbii ve erolsiyo - chocolatesuslu maçlarının istatistikleri mevcut değil. Ruud'la iletişime geçtikten hemen sonra bunları da ekleyeceğim.

Herkese centilmence ve saygılı maçlar diliyorum.

Ultimate Team CUP 7 (PS3) - Şampiyon ruud_

• quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

beyler bu gece saat 12 civarında online olucam yani valencia barcelona maçından hemen sonra

12'den sonra maçlarımızı yapabiliriz dostum o zaman
  • Bu arada Küme Düşenler Muhibbii'nin bizim için bir alt lig yapın esprisine itafen konulmuştur Kendi kırmızılar içinde görenler küme düşeceğiz diye korkmasınlar. Nitekim bir alt ligimiz zaten mevcut değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

Arkadaşlar herkese merhaba,

Dün geceden beri oturdum hem moderatörümüz ruud'un biraz olsun dinlenebilmesi, hem de turnuvadaki arkadaşların istatistiki olarak durumlarını daha iyi değerlendirebilmeleri için İç Saha ve Deplasman istatistiklerinin de olduğu bir lig tablosu hazırladım Excel'de.

Elimde bütün skorlar bulunmadığı için, ekteki tabloda Young_Caeser - Muhibbii ve erolsiyo - chocolatesuslu maçlarının istatistikleri mevcut değil. Ruud'la iletişime geçtikten hemen sonra bunları da ekleyeceğim.

Herkese centilmence ve saygılı maçlar diliyorum.

Kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuş çok uğraşmışsın iç saha, dış saha felan baya uğraşmışsın emeğine sağlık vallahi :)
    Artık takım kurma vaktimin geldiğinide hatırlattın bana sağoalsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxette- -- 1 Şubat 2012; 22:32:55 >

• Arkadaşlar tablonun güncellenmiş ve en son hali budur. Herkese tekrar başarılar diliyorum.

• @ Young_Caeser

Dostum online'ım seni bekliyorum. Geldiğinde pm atabilirsin.

@ erolsiyo

Bu akşam online olursan seninle de oynayabiliriz. Gelirsen sen de pm atabilirsin.
  • Giant'la aynı maçtan 4 defa koptk ve bir maçı 1 saatte ancak bitirebildik EA serverları saolsun
  • Biz de Freak ile ciddi sıkıntılar yaşıyoruz.

40 dakikada 1 maç yapabildik, lanet olsun cidden.
  • erolsiyo >>>
    erolsiyo 4 - 3 muhibbi
    2. maçı server gitti oynayamadık :S

roxette >>>
    roxette 7 - 1 muhibbi
    muhibbi 1 - 5 roxette

kalan maçlarımm;
    ruud >>> bağlantı sorunu
    tabutta rovaşata >>> bağlantı sorunu
    freak7 >>> müsaitim yapabiliriz,
    duanjuan >>> müsaitim yapabiliriz,
    celikalp >>> 2 şubata kadar vaktimiz var.
    berke1907 >>> 2 şubata kadar vaktimiz var.
  • adamın teknik drektörü bile yok yaa :)) olaya bakk :)) bravo valla :))

tebrikler roxettee çok sağlamsınn
  • Giant: 3 ruud_: 3

ruud_: 2 Giant: 1

Ama çok çok önemli birr şey söylemek istiyorum. Giant'la 2. oynadıgımız maç 1 1 idi ve 90. dakikada ortasaha da topu aldım, chiellini ile peşime takıldı Giant ve istese 4 5 defa kayıp kırmızı kart pahasına golü engelleyebilirdi, ama yapmadı. Ben bile maç sonrası düşündüm ve ben olsam kayar mıydım dedim, belki kaymazdım ben de ama bunu böyle atıp tutmak kolay. Benim gözümde (benim yaptıgım maçlar arasında) fairplay ödülünü bu adam kazanmıştır beyler

Teşekkür ederim dostum, saygın ve güzel oyunun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

adamın teknik drektörü bile yok yaa :)) olaya bakk :)) bravo valla :))

tebrikler roxettee çok sağlamsınn

Sagol abi adamsin :)) seninde hakkini yememek lazim bence turnuvadaki en degerli oyuncu sensin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freak7 3 - 0 DuanJuan
    DuanJuan 2 - 1 Freak7
  • Güncel Puan Tablosu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 2 Şubat 2012; 2:47:51 >
  • Lig İstatistikleri:

• quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Giant: 3 ruud_: 3

ruud_: 2 Giant: 1

Ama çok çok önemli birr şey söylemek istiyorum. Giant'la 2. oynadıgımız maç 1 1 idi ve 90. dakikada ortasaha da topu aldım, chiellini ile peşime takıldı Giant ve istese 4 5 defa kayıp kırmızı kart pahasına golü engelleyebilirdi, ama yapmadı. Ben bile maç sonrası düşündüm ve ben olsam kayar mıydım dedim, belki kaymazdım ben de ama bunu böyle atıp tutmak kolay. Benim gözümde (benim yaptıgım maçlar arasında) fairplay ödülünü bu adam kazanmıştır beyler

Teşekkür ederim dostum, saygın ve güzel oyunun için.

nedemek kardeşim bende teşekkür ederim aynı zamanda snn saygın ve oynadıgın maçlar için saolasın

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.